- 13 Ocak 2015
- 246
- 120
- 53
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #53.981
Test yapıo resmini atarmısın
İşte mantıksızlıkta orda@ORKDM iki kızındada erkek istemiş ikincide yum takibi yapmış kızı oşmuş 3.de adet bitimi yapmoş oğlu olmuş hatta facede süper anneler 2018 de yazmıştı. Şimdi hatırladım.
Buda ikinvi kızında yazdıDığı yazı yani +12ye girmiş
@ORKDM
ama bakk simdi beyzanin siliklesince iliski olduu seninde
benim kaybolmaya yuz tuttuktann teeeeee kac saat sonra buda demek oluyokii asidiklesince iliski olmus oluyo o+12
Bu alkali diyeti öyle biseyki aylarca dikkat et 2 gun dikkat etme hemen asidiklesiyorsun. Birde canim ben ph metreyle ölçtüm akintiyi normal akinti asidik ama yumurtlamaya yakin ph artiyor bu +12 muhabbetide akinti azaldigi icin asidiklesiyor ortam. Tüm mantik yum.akintisinin phsi yüksek o akinti varken ve yum. Çatladiginda hemen degerlendirmek. Birde eslere sperm hizi artirici gidalar vermek. Çinko gibi havuc gibiİşte mantıksızlıkta orda
Bu kadın vajen içini alkali yapmak için aylarca diyet yapmış
Artık +12 olayının onu bağlamaması lazım vücudu alkali olursa 12 saat içinde bi anda asitik olmaya dönmez sonuçta
Üçüncü içinde hiçbir diyet falan yapmadım demişti
Yumurtlama gününe de dikkat etmemiş
Nasibi üçteymiş
Ben sadece yumurtlama olduktan sonra denemeye
Ve erkeğin sperm kalitesine inanıyorum
Ama tabi herşeyden önce nasip olması
Evet işte en azından 2 gün dikkat etmemek lazımBu alkali diyeti öyle biseyki aylarca dikkat et 2 gun dikkat etme hemen asidiklesiyorsun. Birde canim ben ph metreyle ölçtüm akintiyi normal akinti asidik ama yumurtlamaya yakin ph artiyor bu +12 muhabbetide akinti azaldigi icin asidiklesiyor ortam. Tüm mantik yum.akintisinin phsi yüksek o akinti varken ve yum. Çatladiginda hemen degerlendirmek. Birde eslere sperm hizi artirici gidalar vermek. Çinko gibi havuc gibi
Az önce yaptım ama attım t koyu değildi akşam yapıp atarım
Off iyi sabretmis :) ph durumun cok iyi canim. Insallah biran önce gelir bebisin. Tabiki genetik faktörlerde var kuru olup oglu olanda olmustur ama bazi eşlerin gercekten tek cinsiyet cocuklari oluyor. Bi bayan var 5 oglu olmus hic kizi yok mesela yani bu kadin hep yum.ani tek ilişkimi denemis tabiki hayır. Genetik faktor vucudun biyolojisi bunlar hep etken. Bizde iste potansiyel kiz annesi oldugumuz icin beslenmeyle vucudumuzun ph duzeyini artirmaya çalışıyoruz. Insallah nasip olur hepimizeEvet işte en azından 2 gün dikkat etmemek lazım
Bir de doğru düzgün akıntısı olmadan oğluna hamile kalan da oldu bu sayfada
Bende bu ay akıntı takibi yaptım sırf meraktan yumurta çatlamadan birgün önceki 5.75ti
Çatladıktan birgün sonraki yani yaklaşık 18 saat sonraki akıntım 9.5 du
2 gün sonraki 7.5tu
Çünkü erkeklerin menisi 9.5-10 civarı denemeden sonra ortam daha alkali oluyor bence
Ama şu da var ben bu ay çok kuruydum eşiminki baskın gelmiş olabilir o yüzden bu sonuç çıkmış olabilir
Kesinlikle katılıyorum asıl takviyeyi erkeklerin alması lazım
Benim eşim nerdeyse 1 buçuk yıldır takviye alıyor e vitanimini, selenyum, çinko hapları kullandı birkisel
Hergün keçi boynuzu özü içti bakalım sonuç olacak hayırlısıyla
Adam tiksindi artık
Çok haklısın herşey nasip çok güzel özetlemişsin tebrik ediyorumİşte mantıksızlıkta orda
Bu kadın vajen içini alkali yapmak için aylarca diyet yapmış
Artık +12 olayının onu bağlamaması lazım vücudu alkali olursa 12 saat içinde bi anda asitik olmaya dönmez sonuçta
Üçüncü içinde hiçbir diyet falan yapmadım demişti
Yumurtlama gününe de dikkat etmemiş
Nasibi üçteymiş
Ben sadece yumurtlama olduktan sonra denemeye
Ve erkeğin sperm kalitesine inanıyorum
Ama tabi herşeyden önce nasip olması
Testini atsan çok iyi olur acele etmeCnm ben biraz daha araştırdım da yumurtlama hesaplama felan yaptığımda 13.09 yumurtlama günü diyor.
Akıntı yine geldi 4 gün de perhiz var ben gece olsun diyorum ama yine de emin de değilim??
@ORKDM iki kızındada erkek istemiş ikincide yum takibi yapmış kızı oşmuş 3.de adet bitimi yapmoş oğlu olmuş hatta facede süper anneler 2018 de yazmıştı. Şimdi hatırladım.
Buda ikinvi kızında yazdıDığı yazı yani +12ye girmiş
@ORKDM
ama bakk simdi beyzanin siliklesince iliski olduu seninde
benim kaybolmaya yuz tuttuktann teeeeee kac saat sonra buda demek oluyokii asidiklesince iliski olmus oluyo o+12
Bu test cok silik. Öncesi pikmiydi. Yardimci olmak adina yazdimCanım atiyorum resimEki Görüntüle 2188630
Canım testin çok açık koyulaşmasını bekle daha var.Canım atiyorum resimEki Görüntüle 2188630
Evet ya biraz da zorlamaylaOff iyi sabretmis :) ph durumun cok iyi canim. Insallah biran önce gelir bebisin. Tabiki genetik faktörlerde var kuru olup oglu olanda olmustur ama bazi eşlerin gercekten tek cinsiyet cocuklari oluyor. Bi bayan var 5 oglu olmus hic kizi yok mesela yani bu kadin hep yum.ani tek ilişkimi denemis tabiki hayır. Genetik faktor vucudun biyolojisi bunlar hep etken. Bizde iste potansiyel kiz annesi oldugumuz icin beslenmeyle vucudumuzun ph duzeyini artirmaya çalışıyoruz. Insallah nasip olur hepimize
Aynem yazıyorum attığı mesajıL Lilarengim1 adet sonrasını çok araştırdım bende taa 2009 da ki topikte herkes erkek yazmış çok yorum ve kız a denk gelmedim hiç acaba o arkadaşinki tek ikiskimiydi bilgin var mı ?
Birde benimde anlam veremedigim cinsel perhizi 10gun yapin diyenler.. 5.günden itibaren sperm kalitesi ve hizi düser diye makale okumustum doktorlarda ayni şeyi söylüyor. Bence en ideali 3 veya 4 gün. Sen deneme yaptinmi yada yapacakmisin canimEvet ya biraz da zorlamaylaona göre fark etmiyor kız erkek sırf benim ısrarlarım.
Öyle düşünme belki yatkın değilizdir bizimde yumurtlama günlerimize denk gelmemiştir
Benim babanneminde ilk kızı olmuş sonra 6 tane üst üste oğlu olmuş yani garip aslında dediğin gibi 6sında yumurtlama anına denk gelmiş olamaz herhalde
Aynem yazıyorum attığı mesajı
tek.iliski 29 gunde bir olurum reglim 6 gun surer 11. Gun iliski oldu cinsiyet erkek
Hepimizden canımAllah razı olsun paylastigin icin
Olacaksa her türlü oluyor arkadaşşım ayda bi kere yapmış sonra adet olmuş bi kere daha tam 12.gün yapmış erkek oluyo ne cinsel perhiz ne diyet ne takviye hiç biri yok. Ayrıca çok sağlıklı beslenmezler hazır su içerler sadeceBirde benimde anlam veremedigim cinsel perhizi 10gun yapin diyenler.. 5.günden itibaren sperm kalitesi ve hizi düser diye makale okumustum doktorlarda ayni şeyi söylüyor. Bence en ideali 3 veya 4 gün. Sen deneme yaptinmi yada yapacakmisin canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?