Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Kizlar simdi geldim doktordan. Bebegim 12 +4 olmasi gerekirken atak yapmis 13 +1 mis.allaha sukir sagligi sihhati yerindeymis..
Doktor ben soylmeden erkek dedi. Bende gercetenmi diye aglamaya baslayinca evet hemde 100 de 100 bak iste diye banada gosterdi.... 2 kizim oldugnu oglan istedigmi biliyodu oda cok mutlu oldu.. canlar sizin hepinize ayri ayri tesekur ederim sizden cok sey ogrendim burda. Hep dualarimda olucaksiniz iyiki varsiniz. Rabbim isteyen her kese en kisa zamanda nasip etsin insallah. Iyiki varsiniz hepiniz

Rabbim saglikla kucaginiza almayi da nasip etsin cok guzel bir haber Dualarinizi bekliyoruz

Gözün aydın canım sağlıkla gelsin paşan Rabbim bizde nasip etsin mutluluğu .. yardimci olmasi açısından sürecini paylasirmisin yine?

Gözün aydın canım sağlıkla gelsin paşan Rabbim bizde nasip etsin mutluluğu .. yardimci olmasi açısından sürecini paylasirmisin yine?
Cok saol canim allah razi olsun rabbim sanada isteyen her kese nasip etsin. Paylasirim canim kizimi kresden almam lazim doner donmez detaylica her seyi yazarim.

Canm gozun aydin senin adina cok sevindim

Hayırlı sağlıklı evlat olur inşallah gözün aydın canım çok sevindim senin adına

Hayırlı olsun cnm gözün aydin sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın ins

Çok sevindim ya hayırlı uğurlu olsun inşallah. Sağlıklıcakla kucağına almayı nasip etsin rabbi. Bizede neler yaptıgını anlatır mısın?

Babymuck sbkl birbilsem orkide aklima gelmeyen bircok kisi daha... bu arkadaslarda takip yapti. Eskilerden helen var. Doktor kontrolunde yapti kizi oldu.
Selam doktor kontrolünde yaptı demissinya erkek bebek için doktor şu gün iliskiemi gir dedi yoksa yumurtasın catlicagini duyup kendi belirlediği gündemi iliski oldu

Kizlaz neler yaptiklarimi hepsini yazmak istiyorum dilerim size yardimci olur. Biraz uzun olabilir kusura bakmayin..
2 tane kizim var. 2 nci kizimda ultrason takiple hamile kalmistim. Soldan yumurtladim we kizim oldu. Yum zamani nedir falan bilmezdim.
Sonra kizim 2 yasina geldiginde erkek bebek arayisina girmistim.
Arastirmadigim yer kalmadi. Sonra kkda bu sayfayi buldum. Hepinizden allah razi olsun..Sunu belirtmek isterim ozellikle-- burdaki yazilan yada uygulanan yontemi tami tamina uyguluyamadim. Esim inanmiyodu cunki. Tek basima biseyler yapmaya yonteme uymaya calistim desem dogru olur.
Haziran ayinda adetim bitti yikandim. 6 gun esimle beraberlik olmadi Memleketteydim . Sonra korunmali iliskimiz oldi. Bende cinsel perhiz yada orgazm olayida olmadi. Ultrasona gitdim adetin 14 guni sagda bir yumurta war 3 gune anca catlar 2 gun sonra gel dedi doktorum. Bu arada
Evulasyon testimde bitmisti testlede takip edemedim. 2 gun sonra gidiyodum doktora kizim hastaymis aradilar okuldan dunya basima yikildi gidemedim. Bebekdir yumdur unutdum herseyi.
En azindan akintiyi takip edim derken. O gece esim bana sormadan ..... bos.... Cok uzuldim.
Toplamda 3 gece iliski oldu. Akintinin yogun oldugu 2 gun we akinti tamamen bitip kuru oldugu sabah... yumun nezaman catladigni bilmiyorum kizlar. Akintidan tahmin etdim sadece.. cunki 3 defa olan iliskide tamamen kup kuruydum catladigni anladim.
Bide sutli gidalar tuketen biriydim onu kesmistim 1 ay oncesinden. ....
Esim zaten et kahve proteinli gidalar tuketen biriydi.

Sonrasinda hamile oldugmu akinti cok gelmesinden anlamistim.
Bide kan degisme olayi varya ona baktirmistim.
Cin takwimine inanmiyorum zaten kizlarimda erkek gosteriyodu... en onemliside cok dua etdim ben we yakinlarim.
Hatirladiklarim bunlar kizlar..
Baska sorularniz olursa seve seve cevaplarim.
Cani gonulden dilerim en kisa zamanda hepimizin kucagi tosun ogluslarla dolsun....

Selam doktor kontrolünde yaptı demissinya erkek bebek için doktor şu gün iliskiemi gir dedi yoksa yumurtasın catlicagini duyup kendi belirlediği gündemi iliski oldu
Sbkl arkadas doktora gittiginde yumurtan catladi demis ve o gun degerlendirmis

Kizlar tek tek alinti yapamadim. Cok saolun guzel dilekleriniz icin. Rabbim hepinize nasip etsin..
Iyiki varsiniz. Sirayla hepinizin guzel haberlerni duymak nasip olur insl.
Bide resim yuklemek istiyorim...
Bide 7 haftalikken ultrasonda kesenin solundaydi.
Bebek karnimda sag tarafta doktor aleti otarafa tutuyo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…