- 30 Aralık 2012
- 2.549
- 4.387
- 333
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #54.081
En az 3 saat hiç sıvı tüketmeden yaptıysanız bu testi çatlamış gözüküyorAz once yaptim cnm Eki Görüntüle 2189147
Bende tam bilmiyorum canım burdaki konularda gördümSarı akinti ne oluyo ki canm anlamadim ben orayı
En az 3 saat hiç sıvı tüketmeden yaptıysanız bu testi çatlamış gözüküyor
Biraz daha koyulsşmış adetinle sayınca ksçıncı gğndesin birde kaç günde bir adet oluyorsun
Canım gece test yap yazmıştım neyse artık hsyırlısı olsunEn son akşam 8 de atmistim ya sana o yani zaten sonrasini degerlendirdik tekrar yapmadim az onceki haric zamaninda olmus gibime geldi ama siz daha iyi bilirsi niz tabiki
Kizlar simdi geldim doktordan. Bebegim 12 +4 olmasi gerekirken atak yapmis 13 +1 mis.
Doktor ben soylmeden erkek dedi. Bende gercetenmi diye aglamaya baslayinca evet hemde 100 de 100 bak iste diye banada gosterdi.... 2 kizim oldugnu oglan istedigmi biliyodu oda cok mutlu oldu.. canlar sizin hepinize ayri ayri tesekur ederim sizden cok sey ogrendim burda. Hep dualarimda olucaksiniz iyiki varsiniz. Rabbim isteyen her kese en kisa zamanda nasip etsin insallah. Iyiki varsiniz hepiniz
Canım başka doktora görünsenmi diye düşünüyorum ben doktorun ilgisi nasıl bilmiyorum amaKasiklarimda hiç ağrı sancı yok az önce geldim hastaneden doktor hala kese yok dedi kan tahlili istedi yapmadım artık çok yoruldum
Kizlar simdi geldim doktordan. Bebegim 12 +4 olmasi gerekirken atak yapmis 13 +1 mis.allaha sukir sagligi sihhati yerindeymis..
Doktor ben soylmeden erkek dedi. Bende gercetenmi diye aglamaya baslayinca evet hemde 100 de 100 bak iste diye banada gosterdi.... 2 kizim oldugnu oglan istedigmi biliyodu oda cok mutlu oldu.. canlar sizin hepinize ayri ayri tesekur ederim sizden cok sey ogrendim burda. Hep dualarimda olucaksiniz iyiki varsiniz. Rabbim isteyen her kese en kisa zamanda nasip etsin insallah. Iyiki varsiniz hepiniz
Cok saol canim allah razi olsun rabbim sanada isteyen her kese nasip etsin. Paylasirim canim kizimi kresden almam lazim doner donmez detaylica her seyi yazarim.Gözün aydın canım sağlıkla gelsin paşan Rabbim bizde nasip etsin mutluluğu .. yardimci olmasi açısından sürecini paylasirmisin yine?
Kizlar simdi geldim doktordan. Bebegim 12 +4 olmasi gerekirken atak yapmis 13 +1 mis.allaha sukir sagligi sihhati yerindeymis..
Cok saol canim allah razi olsun rabbim sanada isteyen her kese nasip etsin. Paylasirim canim kizimi kresden almam lazim doner donmez detaylica her seyi yazarim.
Hayırlı sağlıklı evlat olur inşallah gözün aydın canım çok sevindim senin adınaKizlar simdi geldim doktordan. Bebegim 12 +4 olmasi gerekirken atak yapmis 13 +1 mis.allaha sukir sagligi sihhati yerindeymis..
Cnm zaten farklı BIR doktordu bu kendi doktoruma gitmedim bu seferCanım başka doktora görünsenmi diye düşünüyorum ben doktorun ilgisi nasıl bilmiyorum ama
Hayırlı olsun cnm gözün aydin sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın insKizlar simdi geldim doktordan. Bebegim 12 +4 olmasi gerekirken atak yapmis 13 +1 mis.allaha sukir sagligi sihhati yerindeymis..
Çok sevindim ya hayırlı uğurlu olsun inşallah. Sağlıklıcakla kucağına almayı nasip etsin rabbi. Bizede neler yaptıgını anlatır mısın?Kizlar simdi geldim doktordan. Bebegim 12 +4 olmasi gerekirken atak yapmis 13 +1 mis.allaha sukir sagligi sihhati yerindeymis..
Selam doktor kontrolünde yaptı demissinya erkek bebek için doktor şu gün iliskiemi gir dedi yoksa yumurtasın catlicagini duyup kendi belirlediği gündemi iliski olduBabymuck sbkl birbilsem orkide aklima gelmeyen bircok kisi daha... bu arkadaslarda takip yapti. Eskilerden helen var. Doktor kontrolunde yapti kizi oldu.
Sbkl arkadas doktora gittiginde yumurtan catladi demis ve o gun degerlendirmisSelam doktor kontrolünde yaptı demissinya erkek bebek için doktor şu gün iliskiemi gir dedi yoksa yumurtasın catlicagini duyup kendi belirlediği gündemi iliski oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?