Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Evet cnm sag sola dikkat et ultrasonla baktir deneme yapicagin aylar. Oyle dusunip uzulme lutfen agriya bakma. ultrasonla takip yaptir we doktoruna danis hep soldan yum olmaz cunki... mutlaka oluyodur sagdanda yum.
Akinti olayida kisiden kisiye degisir diye dusunyorum . Eski mesaclara bak the craysy . Elifem . arkadaslar yumdan sonra kup kuru olduklarini we o ay hamile olduklarini yazmislar.

Canim peki oy sağdan mi kasik ağrın oldu hani derler sancı sagdaysa sol catlamsitir diye sen fark ettin mi ?

Canimmm eski mesaclara simdi baktim simdi gordum. Ne guzel cizgi cikmis oyle. Insallah hayirlis guzel haberlerle bizleride sevindirirsin. Cok mutlu oldum. Dilerim gonlunden gecene gebesindir.

Canım çok sevindim senin adına, Rabbim sağsalim kucağına almayı nasip etsin inşallah

Canim peki oy sağdan mi kasik ağrın oldu hani derler sancı sagdaysa sol catlamsitir diye sen fark ettin mi ?
Canim bir sagda bi solda sizlama gibi bisey oluyodu. Anlamadim hic bisey dogrusu. Oyuzden bu ay sag agiryo sagdan yumurta olusur diye riske atmayin.... Bir defa olsa bile ultrasonla gidip baktir en azindan yum hangi tarafta olusuyo soyler doktorun..

Benimde gogusler adete yaklastikca agrimaya baslar bende seninle ayniyim vercez bas basa artık
benim yumurtlama olayı bitiminin ertesi günü ağrımaya başlıyor
Ağrımasa hamileyim diye sevinecektim
Canım çok sevindim
Sağ salim kucağına almayı nasip etsin rabbim çok mutlu oldum

Canım çok ama çok çok sevindim
İçime de doğmuştu bekliyordum bu haberi
Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin
Darısı biz bekleyenlere olsun

Canimmm eski mesaclara simdi baktim simdi gordum. Ne guzel cizgi cikmis oyle. Insallah hayirlis guzel haberlerle bizleride sevindirirsin. Cok mutlu oldum. Dilerim gonlunden gecene gebesindir.
Çok sağol cnm ama yok maalesef bebisim kesem hala görünmüyor pzt degerim 737di bugün doktor tekrar istedi kanı bugün ama vermedim çook yoruldum dış gebelik olsa yanı ağrım sancim olurdu kasiklarimda hiçbir şekilde hiçbirşey hisetmiyorum göğüslerim dolmus agriyolar belim ağrıyor akintimda fazla yok yine bnm durumum ne olacak bilmiyorum

Allah allah canım hayırlısı olsun hakkında şaşırdım kaldım kanına baktır desem çok yıprandın biliyorum biraz daha bekle istersen oluruna bırakmak da sana zarar verir mi bilemedim
Işte bende bilmiyorum artık her hafta haftada 2 3 kez kan veriyorum kollarim mosmor oldu igne delikleri artık iyilesmiyor biturlu hep aynı yerden kan alınıyor diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…