- 1 Haziran 2018
- 525
- 781
- 23
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #54.121
Evet cnm sag sola dikkat et ultrasonla baktir deneme yapicagin aylar. Oyle dusunip uzulme lutfen agriya bakma. ultrasonla takip yaptir we doktoruna danis hep soldan yum olmaz cunki... mutlaka oluyodur sagdanda yum.Sag sol olayi benim hep kafamı karistiran sey olmustir ama ben sanirim hep soldan yum oluyo cunku hep yumurtlama zamani sol kasigiim agriyo bazen sagda agrir ama siddetli soldur 2 ay doktor muanesine gittigimde soldan yum oldugunu söylemişlerdi sanirim ben sagdan yumurtlayamiyirimbenim akintilarda artis yok akinti var ama camasirimda goruyorum bu aralar ara ara kasiklarima cok hafif agri vuruyo okadae ama hic hamilelik belirtimde yok bugun 10. Gun malesef
Ayin 3 ndeki tutmustur diye dusunyodum hep. Cok saol cnm.Ayın 3.ve 5i erkek gününmüş
Cok saol canim allah razi olsun.Kizlarinin annecigi çok sev indim canım hayırlı olsun sağlıkla doğsun inşallah, çok büyük sevinç olmuştur aileniz için
Ayın 3.ve 5i erkek gününmüş
Kaç günde bir adet oluyorsun canım birde adetten sonra en temiz oldğun günü yaxarmısınNasıl bakıyorsun canım?
Kaç günde bir adet oluyorsun canım birde adetten sonra en temiz oldğun günü yaxarmısın
Benimkinede bakarmisin yafa nasıl hesaplanıyorKaç günde bir adet oluyorsun canım birde adetten sonra en temiz oldğun günü yaxarmısın
Evet cnm sag sola dikkat et ultrasonla baktir deneme yapicagin aylar. Oyle dusunip uzulme lutfen agriya bakma. ultrasonla takip yaptir we doktoruna danis hep soldan yum olmaz cunki... mutlaka oluyodur sagdanda yum.
Akinti olayida kisiden kisiye degisir diye dusunyorum . Eski mesaclara bak the craysy . Elifem . arkadaslar yumdan sonra kup kuru olduklarini we o ay hamile olduklarini yazmislar.
Canimmm eski mesaclara simdi baktim simdi gordum. Ne guzel cizgi cikmis oyle. Insallah hayirlis guzel haberlerle bizleride sevindirirsin. Cok mutlu oldum. Dilerim gonlunden gecene gebesindir.Eki Görüntüle 2187774 kızlar biliyorsunuz hepiniz ben bu günleri gorecegime inanmiyodum hep sürekli icimde bir kuşku vardı bu çift çizgiyi bu kadar belirgin gorecegimi hiç sanmiyodum suan duygularım karmakarışık henüz hastaneye gitmedim çok heyecanlıyım yarabim ne olur giduyimde bebisimin minnak kesesini goruyum diyorum böyle umutlu gidip umutsuz donersem çok zor olacak bnm için çok dua ediyorum hepimize ins rabbim dualarimizin karşılığını ilk başta böyle cift çizgi görmeyi sonrada mutlu sona yavrularimizi kucağımiza vererek nasip eder bize sağlıkla kalın
Kizlar simdi geldim doktordan. Bebegim 12 +4 olmasi gerekirken atak yapmis 13 +1 mis.allaha sukir sagligi sihhati yerindeymis..
Doktor ben soylmeden erkek dedi. Bende gercetenmi diye aglamaya baslayinca evet hemde 100 de 100 bak iste diye banada gosterdi.... 2 kizim oldugnu oglan istedigmi biliyodu oda cok mutlu oldu.. canlar sizin hepinize ayri ayri tesekur ederim sizden cok sey ogrendim burda. Hep dualarimda olucaksiniz iyiki varsiniz. Rabbim isteyen her kese en kisa zamanda nasip etsin insallah. Iyiki varsiniz hepiniz
Canim bir sagda bi solda sizlama gibi bisey oluyodu. Anlamadim hic bisey dogrusu. Oyuzden bu ay sag agiryo sagdan yumurta olusur diye riske atmayin.... Bir defa olsa bile ultrasonla gidip baktir en azindan yum hangi tarafta olusuyo soyler doktorun..Canim peki oy sağdan mi kasik ağrın oldu hani derler sancı sagdaysa sol catlamsitir diye sen fark ettin mi ?
Tesekkur ederim canim allah razi olsun. Rabbim dileyen her kese nasip etsin.Canım çok sevindim senin adına, Rabbim sağsalim kucağına almayı nasip etsin inşallah
Allah allah canım hayırlısı olsun hakkında şaşırdım kaldım kanına baktır desem çok yıprandın biliyorum biraz daha bekle istersen oluruna bırakmak da sana zarar verir mi bilemedimCnm zaten farklı BIR doktordu bu kendi doktoruma gitmedim bu sefer
Benimde gogusler adete yaklastikca agrimaya baslar bende seninle ayniyim vercez bas basa artık
Canım çok sevindimKizlar simdi geldim doktordan. Bebegim 12 +4 olmasi gerekirken atak yapmis 13 +1 mis.allaha sukir sagligi sihhati yerindeymis..
Doktor ben soylmeden erkek dedi. Bende gercetenmi diye aglamaya baslayinca evet hemde 100 de 100 bak iste diye banada gosterdi.... 2 kizim oldugnu oglan istedigmi biliyodu oda cok mutlu oldu.. canlar sizin hepinize ayri ayri tesekur ederim sizden cok sey ogrendim burda. Hep dualarimda olucaksiniz iyiki varsiniz. Rabbim isteyen her kese en kisa zamanda nasip etsin insallah. Iyiki varsiniz hepiniz
Yumurtlama gününe mi denk getirdin cnm
Canım çok ama çok çok sevindimKizlar simdi geldim doktordan. Bebegim 12 +4 olmasi gerekirken atak yapmis 13 +1 mis.allaha sukir sagligi sihhati yerindeymis..
Çok sağol cnm ama yok maalesefCanimmm eski mesaclara simdi baktim simdi gordum. Ne guzel cizgi cikmis oyle. Insallah hayirlis guzel haberlerle bizleride sevindirirsin. Cok mutlu oldum. Dilerim gonlunden gecene gebesindir.
Işte bende bilmiyorum artık her hafta haftada 2 3 kez kan veriyorum kollarim mosmor oldu igne delikleri artık iyilesmiyor biturlu hep aynı yerden kan alınıyor diyeAllah allah canım hayırlısı olsun hakkında şaşırdım kaldım kanına baktır desem çok yıprandın biliyorum biraz daha bekle istersen oluruna bırakmak da sana zarar verir mi bilemedim
Merhaba arkadaşlar içinizde beni hatırlayan varmıdır ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?