Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Canim cani gönülden tebrik ederim. Saglikla kucagina al insallah. Ilk soru benden olsun. Kac gunde bir adet olurdun ve iliski gunlerin kacinci gunlerdi. Diger sorumda akintim artmisti yazdin ya nasil bi akintiydi o ve hangi gunler artis farkettin

Tesekkur ederim canim. Rabbim sanada nasip etsin insl.
32 gunde bir adet olurdum. Iliski gunlerim adetin 15. 16. 17 gunleri... Yum olduktan sonra tahmini 4 gun falan gecmisti akintim artmisti. Rengi bazen beyaz bazende sariydi.
Bir ay oncesinden tedavi gormistim enfeksiyona karsi. Hatda demistim nasil olur hicmi aldigim antibiyotikler ilaclar fayda etmedi bu akintiya diye. Meger hamilelik belirtisiymis.

Bendede akintida artis var :). Amiin canim insallah. Tebrikler tekrardan cok sevindim :)

Gözün aydın çok sevindim adına Rabbim tamamına erdirsin canim senin tersinide ben istiyorum

Gözün aydın çok sevindim adına Rabbim tamamına erdirsin canim senin tersinide ben istiyorum
Cok saol cnm. Sana tavsiyem sol yumdan hamile kalmaya dikkat et. Bide adet bitiminden sonra sik iliskiyi dene akintini takip et. Akinti cok oldugu gunlerde iliskiye girme. Gonlundekine hamile kalirsin insl.

Cok saol cnm. Sana tavsiyem sol yumdan hamile kalmaya dikkat et. Bide adet bitiminden sonra sik iliskiyi dene akintini takip et. Akinti cok oldugu gunlerde iliskiye girme. Gonlundekine hamile kalirsin insl.
Canım bende hayırlısı ile kız evladı tatmak istiyorum bunun için bana tavsiye edebilecegin bişey varmi

Gerçekten o haneri ben almış gibi heyecanla okudum bş önceki yazını. Gerçekten çokk sevindim hayırlı bş evlat olur inşallah

Kan yenilenme olayı nedir canım

Bu sayfada cogu kisi ultrason takiple hamile kalmis. Hepside sagda yumurtladigi ay hamile kalmis we ogullarni kucaklarna almislar.
Sevecenim. Elifem .kirgincicekler. mutlu cocuklu . baska hatirlayamadiklarim. bendede sagdan yum olusmustu. Buna dikkat edin kizlar.
Bu konu cok onemli bilimsel aciklmasi yok ama ben inanyorum sansi arttirdigna.

Sag sol olayi benim hep kafamı karistiran sey olmustir ama ben sanirim hep soldan yum oluyo cunku hep yumurtlama zamani sol kasigiim agriyo bazen sagda agrir ama siddetli soldur 2 ay doktor muanesine gittigimde soldan yum oldugunu söylemişlerdi sanirim ben sagdan yumurtlayamiyirim benim akintilarda artis yok akinti var ama camasirimda goruyorum bu aralar ara ara kasiklarima cok hafif agri vuruyo okadae ama hic hamilelik belirtimde yok bugun 10. Gun malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…