- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #54.101
Canim cani gönülden tebrik ederim. Saglikla kucagina al insallah. Ilk soru benden olsun. Kac gunde bir adet olurdun ve iliski gunlerin kacinci gunlerdi. Diger sorumda akintim artmisti yazdin ya nasil bi akintiydi o ve hangi gunler artis farkettinKizlaz neler yaptiklarimi hepsini yazmak istiyorum dilerim size yardimci olur. Biraz uzun olabilir kusura bakmayin..
2 tane kizim var. 2 nci kizimda ultrason takiple hamile kalmistim. Soldan yumurtladim we kizim oldu. Yum zamani nedir falan bilmezdim.
Sonra kizim 2 yasina geldiginde erkek bebek arayisina girmistim.
Arastirmadigim yer kalmadi. Sonra kkda bu sayfayi buldum. Hepinizden allah razi olsun..Sunu belirtmek isterim ozellikle-- burdaki yazilan yada uygulanan yontemi tami tamina uyguluyamadim. Esim inanmiyodu cunki. Tek basima biseyler yapmaya yonteme uymaya calistim desem dogru olur.
Haziran ayinda adetim bitti yikandim. 6 gun esimle beraberlik olmadi Memleketteydim . Sonra korunmali iliskimiz oldi. Bende cinsel perhiz yada orgazm olayida olmadi. Ultrasona gitdim adetin 14 guni sagda bir yumurta war 3 gune anca catlar 2 gun sonra gel dedi doktorum. Bu arada
Evulasyon testimde bitmisti testlede takip edemedim. 2 gun sonra gidiyodum doktora kizim hastaymis aradilar okuldan dunya basima yikildi gidemedim. Bebekdir yumdur unutdum herseyi.
En azindan akintiyi takip edim derken. O gece esim bana sormadan ..... bos.... Cok uzuldim.
Toplamda 3 gece iliski oldu. Akintinin yogun oldugu 2 gun we akinti tamamen bitip kuru oldugu sabah... yumun nezaman catladigni bilmiyorum kizlar. Akintidan tahmin etdim sadece.. cunki 3 defa olan iliskide tamamen kup kuruydum catladigni anladim.
Bide sutli gidalar tuketen biriydim onu kesmistim 1 ay oncesinden. ....
Esim zaten et kahve proteinli gidalar tuketen biriydi.
Sonrasinda hamile oldugmu akinti cok gelmesinden anlamistim.
Bide kan degisme olayi varya ona baktirmistim.
Cin takwimine inanmiyorum zaten kizlarimda erkek gosteriyodu... en onemliside cok dua etdim ben we yakinlarim.
Hatirladiklarim bunlar kizlar..
Baska sorularniz olursa seve seve cevaplarim.
Cani gonulden dilerim en kisa zamanda hepimizin kucagi tosun ogluslarla dolsun....
Tesekkur ederim canim. Rabbim sanada nasip etsin insl.Canim cani gönülden tebrik ederim. Saglikla kucagina al insallah. Ilk soru benden olsun. Kac gunde bir adet olurdun ve iliski gunlerin kacinci gunlerdi. Diger sorumda akintim artmisti yazdin ya nasil bi akintiydi o ve hangi gunler artis farkettin
Yumurtlama gününe mi denk getirdin cnmEvet canım
Bendede akintida artis var :). Amiin canim insallah. Tebrikler tekrardan cok sevindim :)Tesekkur ederim canim. Rabbim sanada nasip etsin insl.
32 gunde bir adet olurdum. Iliski gunlerim adetin 15. 16. 17 gunleri... Yum olduktan sonra tahmini 4 gun falan gecmisti akintim artmisti. Rengi bazen beyaz bazende sariydi.
Bir ay oncesinden tedavi gormistim enfeksiyona karsi. Hatda demistim nasil olur hicmi aldigim antibiyotikler ilaclar fayda etmedi bu akintiya diye. Meger hamilelik belirtisiymis.
Gözün aydın çok sevindim adına Rabbim tamamına erdirsin canim senin tersinide ben istiyorumKizlar simdi geldim doktordan. Bebegim 12 +4 olmasi gerekirken atak yapmis 13 +1 mis.allaha sukir sagligi sihhati yerindeymis..
Doktor ben soylmeden erkek dedi. Bende gercetenmi diye aglamaya baslayinca evet hemde 100 de 100 bak iste diye banada gosterdi.... 2 kizim oldugnu oglan istedigmi biliyodu oda cok mutlu oldu.. canlar sizin hepinize ayri ayri tesekur ederim sizden cok sey ogrendim burda. Hep dualarimda olucaksiniz iyiki varsiniz. Rabbim isteyen her kese en kisa zamanda nasip etsin insallah. Iyiki varsiniz hepiniz
Cok saol cnm. Sana tavsiyem sol yumdan hamile kalmaya dikkat et. Bide adet bitiminden sonra sik iliskiyi dene akintini takip et. Akinti cok oldugu gunlerde iliskiye girme. Gonlundekine hamile kalirsin insl.Gözün aydın çok sevindim adına Rabbim tamamına erdirsin canim senin tersinide ben istiyorum
Canım bende hayırlısı ile kız evladı tatmak istiyorum bunun için bana tavsiye edebilecegin bişey varmiCok saol cnm. Sana tavsiyem sol yumdan hamile kalmaya dikkat et. Bide adet bitiminden sonra sik iliskiyi dene akintini takip et. Akinti cok oldugu gunlerde iliskiye girme. Gonlundekine hamile kalirsin insl.
Amin Allah razı olsunCok saol cnm. Sana tavsiyem sol yumdan hamile kalmaya dikkat et. Bide adet bitiminden sonra sik iliskiyi dene akintini takip et. Akinti cok oldugu gunlerde iliskiye girme. Gonlundekine hamile kalirsin insl.
Gerçekten o haneri ben almış gibi heyecanla okudum bş önceki yazını. Gerçekten çokk sevindim hayırlı bş evlat olur inşallahKizlaz neler yaptiklarimi hepsini yazmak istiyorum dilerim size yardimci olur. Biraz uzun olabilir kusura bakmayin..
2 tane kizim var. 2 nci kizimda ultrason takiple hamile kalmistim. Soldan yumurtladim we kizim oldu. Yum zamani nedir falan bilmezdim.
Sonra kizim 2 yasina geldiginde erkek bebek arayisina girmistim.
Arastirmadigim yer kalmadi. Sonra kkda bu sayfayi buldum. Hepinizden allah razi olsun..Sunu belirtmek isterim ozellikle-- burdaki yazilan yada uygulanan yontemi tami tamina uyguluyamadim. Esim inanmiyodu cunki. Tek basima biseyler yapmaya yonteme uymaya calistim desem dogru olur.
Haziran ayinda adetim bitti yikandim. 6 gun esimle beraberlik olmadi Memleketteydim . Sonra korunmali iliskimiz oldi. Bende cinsel perhiz yada orgazm olayida olmadi. Ultrasona gitdim adetin 14 guni sagda bir yumurta war 3 gune anca catlar 2 gun sonra gel dedi doktorum. Bu arada
Evulasyon testimde bitmisti testlede takip edemedim. 2 gun sonra gidiyodum doktora kizim hastaymis aradilar okuldan dunya basima yikildi gidemedim. Bebekdir yumdur unutdum herseyi.
En azindan akintiyi takip edim derken. O gece esim bana sormadan ..... bos.... Cok uzuldim.
Toplamda 3 gece iliski oldu. Akintinin yogun oldugu 2 gun we akinti tamamen bitip kuru oldugu sabah... yumun nezaman catladigni bilmiyorum kizlar. Akintidan tahmin etdim sadece.. cunki 3 defa olan iliskide tamamen kup kuruydum catladigni anladim.
Bide sutli gidalar tuketen biriydim onu kesmistim 1 ay oncesinden. ....
Esim zaten et kahve proteinli gidalar tuketen biriydi.
Sonrasinda hamile oldugmu akinti cok gelmesinden anlamistim.
Bide kan degisme olayi varya ona baktirmistim.
Cin takwimine inanmiyorum zaten kizlarimda erkek gosteriyodu... en onemliside cok dua etdim ben we yakinlarim.
Hatirladiklarim bunlar kizlar..
Baska sorularniz olursa seve seve cevaplarim.
Cani gonulden dilerim en kisa zamanda hepimizin kucagi tosun ogluslarla dolsun....
Tesekkurler cnm cok saol.Gerçekten o haneri ben almış gibi heyecanla okudum bş önceki yazını. Gerçekten çokk sevindim hayırlı bş evlat olur inşallah
Kan yenilenme olayı nedir canımTesekkur ederim canim. Rabbim sanada nasip etsin insl.
32 gunde bir adet olurdum. Iliski gunlerim adetin 15. 16. 17 gunleri... Yum olduktan sonra tahmini 4 gun falan gecmisti akintim artmisti. Rengi bazen beyaz bazende sariydi.
Bir ay oncesinden tedavi gormistim enfeksiyona karsi. Hatda demistim nasil olur hicmi aldigim antibiyotikler ilaclar fayda etmedi bu akintiya diye. Meger hamilelik belirtisiymis.
On son adet tarihin nedir. Yani en temiz oşduğun tarihi yazarmısın canım takvime bakıcamCok saol cnm. Sana tavsiyem sol yumdan hamile kalmaya dikkat et. Bide adet bitiminden sonra sik iliskiyi dene akintini takip et. Akinti cok oldugu gunlerde iliskiye girme. Gonlundekine hamile kalirsin insl.
Erkegin kani 3 yilda yenilenirmis. Kadininki 4 yilda. Yasimiza ekleye ekleye 2018 kadar geliyorus. Kimin kani tazeyse onun cinsiyeti olurmus.Kan yenilenme olayı nedir canım
19 haziran cnm. Tamamen temizlendigim gun 25 haziran.On son adet tarihin nedir. Yani en temiz oşduğun tarihi yazarmısın canım takvime bakıcam
İlişki olduğu tarihleride yazarmısın ayın kaçında19 haziran cnm. Tamamen temizlendigim gun 25 haziran.
Cok saol cnm. Sana tavsiyem sol yumdan hamile kalmaya dikkat et. Bide adet bitiminden sonra sik iliskiyi dene akintini takip et. Akinti cok oldugu gunlerde iliskiye girme. Gonlundekine hamile kalirsin insl.
Temmuzun 3. 4. 5 nde.İlişki olduğu tarihleride yazarmısın ayın kaçında
Ayın 3.ve 5i erkek gününmüşTemmuzun 3. 4. 5 nde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?