- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #55.981
Beniö doktorum ikiliyi istemiyo sanırım 3lü taramada aynı şeyi kapsıyomuş onu yaptırmıştı direk kızımdaKararsizim aslinda ikili tarama için gitsem mi gitmesem mi ikilemde kaldim
Amin canim Rabbim senin bu ugraslarini emeklerini boşa çıkarmaz hayirli saglikli bir evlat nasip etsin inşallahnurecrin canim benim hayirli olsunn gozun aydin insalh rabbim saglikla kucagina eder
Amin cnm allah razi olsunAmin canim Rabbim senin bu ugraslarini emeklerini boşa çıkarmaz hayirli saglikli bir evlat nasip etsin inşallah
Dier resimleri paylaşamıyorum sistem izin verip hata verıor diyor, baya silik duruma geldi anlıyacagınız, 28gunde ıdı duzenım 17.gunde olan bu durum, göbegim düştü galiba inceden bir sızı var karnımda tam göbek etrafında üşüttüm galibaDun bahsetmiştim arkadaşlar
2aralık pazar 17.gun bu kadar koyu oldu
Bence seninki de erkek
Valla ne yalan söyleyim bende öyle hissediyorum ciko ınsallah sende müjde veririsin
Biliyorum cnm beterin beteri var bu halimizede sukurler olsun anladigim kadariyla nette baktim heterezigot tasiyiciymis pihtilasma var yani keske bunu daha once yaptirsaydim 3. Dusugumu yapmasaydim neyse ama hersry nasip kismetCikoo
İnsalllah gonlundeki olur canimAy kizlar insallah hisleriniz dogru cikar ne bileyim ya bende tam tersini düşünüyorum sonra diyorum hangisini verirse Rabbim hayirlisini verdi sonucta biz elimizden geleni yaptık gerisi takdiri ilahi dua edin banada az kaldı bakalim bende öğrensem bi
İnsalllah gonlundeki olur canim
Evet canım bu pikDun bahsetmiştim arkadaşlar
2aralık pazar 17.gun bu kadar koyu oldu
Bebeğinin cinsiyetini öğrendinmi canım???Evet canim 20 martta 3. Kizimi aldim kucagima hayirlisi artik 1 ay sonra bunun cinsiyeti ni ogrenirim insallah burda bende oglum geliyo diye paylasirim eskilere baktimda bir coguna nasip oldu insallah benimde nasibimde bi erkek evlat vardir
Pikten sonra genellikle 12-16 gün sonra adet olunuyor canım gebelik oluşmamışsasaol canım yorumun için.17. gün ya hani, peki adet 28 günde değil biraz daha ileri bir tarihtemi olurum normalde hep 28-29 dur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?