Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Dun bahsetmiştim arkadaşlar
2aralık pazar 17.gun bu kadar koyu oldu

Eklentiler

• IMG_20181202_171154.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 58
Dun bahsetmiştim arkadaşlar
2aralık pazar 17.gun bu kadar koyu oldu
Dier resimleri paylaşamıyorum sistem izin verip hata verıor diyor, baya silik duruma geldi anlıyacagınız, 28gunde ıdı duzenım 17.gunde olan bu durum, göbegim düştü galiba inceden bir sızı var karnımda tam göbek etrafında üşüttüm galiba

Ay kizlar insallah hisleriniz dogru cikar ne bileyim ya bende tam tersini düşünüyorum sonra diyorum hangisini verirse Rabbim hayirlisini verdi sonucta biz elimizden geleni yaptık gerisi takdiri ilahi dua edin banada az kaldı bakalim bende öğrensem bi
Bence seninki de erkek

Valla ne yalan söyleyim bende öyle hissediyorum ciko ınsallah sende müjde veririsin

Bende öyle yaparim belki yada hic yapmam duruma gore karar vereyim en iyisi 5 54Kbr54
Canm ya ben senin adina sevindim en azindan sorunun nerden kaynaklı olduğunu buldun emellerin boşa gitmesi cok kotu pıhtılaşma için iğne kullanılıyor die biliyorim.
Allahin izniyle bu sefer senin icin herşeyin en iyisi olacak.
Bak bir eltim var 3 oğlu var kiz cocuk seviyor bu yüzden 4. Istedi bebek keseyle düştü baya ağır bir dönem atlattı hatta doktorlar bile kurtaj yapamiyolardi durumu ağırdı.
Aradan 3 yıl geçti tekrar hamile kaldi bu sefer kese boş ve kendiliğinden düşük yaptı oda 3 cocuk getirdim boyle birsey yoktu neden olmuyor die söylenip duruyordu.
Simdi oda benimle hamile aramızda 1 hafta var hamile olur olmaz doktora gitti tahliller falan meğerse tiroid bezleri çalışmıyor ve mercimek kadar nodül cikti düşük sebebi sirf buyuzden düşüyormuş meğer.
Şimdi ilaç kullanıyor cok şükür şimdilik sorunsuz devam ediyor hamileligi insallah seninde boyle olcak Allahin izniyle Prensesim2016

Biliyorum cnm beterin beteri var bu halimizede sukurler olsun anladigim kadariyla nette baktim heterezigot tasiyiciymis pihtilasma var yani keske bunu daha once yaptirsaydim 3. Dusugumu yapmasaydim neyse ama hersry nasip kismet Cikoo

İnsalllah gonlundeki olur canim

saol canım yorumun için.17. gün ya hani, peki adet 28 günde değil biraz daha ileri bir tarihtemi olurum normalde hep 28-29 dur

Ay 1 gün girmedim kaç sayfa birikmiş oku oku bitmedi yavaş gidin yetişemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…