Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Nurecrin bilgiler arkadaşımız sana baktı mı kızmı erkek mi bişe dedimi

Çok teşekkür ederim cnm bebiş iyidir herhalde uzun zamandır gitmiyorum hst en son kalp atışı için gitmistim.
Kizimdan dolayi gidemiyorum doktorlarsan korkuyorum bırakacak kimse de olmayinca bende gitmiyorum insallah Rabbim hepimize saglikli hayirli erkek evlat müjdesi nasip eder
Ciko gözün aydın canım bebiş nasıl

Kızın kaç yasında canım

Sen benim hep aklımdasın canım duamdasın da

Bilgiler
Sen benim hep aklımdasın canım duamdasın da
Gerçekten miBen çok duygusal bir insanım biri kalbimi kırsa oturur çocuk gibi ağlarım herşeyi kafama takarım yaşıtlarımdan çok yaşlı teyzelerle konuşurum dertleşirim onlarda beni çok severler sağolsunlar eşime hep derler senin eşin çok iyi kıymetini bil derler hep dua ederler bize inşallah oğlunuz olur diyorlar bende mutlu oluyorum tabi çünkü yaşıtlarım laf söylüyorlar sen bitanedaha yaparsın yok yapma yine kız olur ama onlar öyle değil hep dua ediyorlar bana yine duygulandım ben ya

Yanlışlıkla bilgiler arkadaşımı etiketlemişim

Üzülme Allah senin bu halini biliyor olur inşAllah neden olmasın
Benim eşimde 3 kızdan sonra olmuş kendisi bir kaza bebeği
Üçüncü kızdan sonra kayınvalidem gerçekten çok üzülmüş ama Allah ol deyince neden olmasın
Ümit etmek Allahtan umutsuzluk şeytandandır.
Olur inşAllah seninde oğlun

Canım dua etmez olurmuyum ben hep sizi okuyorum yöntem denemedim ama sizin yaninizdaydim yok öyle oğlanı bulup kenara çekilmek siz hep dualarımda olacaksınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…