- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #55.941
Nasılsın canımcanim insallah tezz zamanda sende hamilelik haberini veririsin burda. kalbinin guzelligi gibi olsun insallah her sey..
Canım nerelerdesin bebeğin cinsiyeti belli oldumuYorumlariniz bekliyoruz
Nurecrin bilgiler arkadaşımız sana baktı mı kızmı erkek mi bişe dedimiSelamun aleykum arkadaslar simdi doktordan geldim oglum Olacakmis cok sukur Rabbim sizlerede nasip etsin ben hicbir yöntem denemedim birsey yapmadim diyet eşi besleme ovulasyon vs.sadece dua ettim ama ocaktan ramazana kadar ovulasyon testiyle burdan çok yardim aldim olmayınca biraktim Allah razı olsun hepinizden haber vermek istedim soranlar vardi sevincini sizinle paylaşmak istedim bu arada iki kizim var
Orgazm olmayacak yanıUyarilmayacaksin derken neyi kastediyor
İnşallah canımcım senin nasıl gidiyor ne kadarlık oldun baya büyümüştür göbüş artıkcanim hayirli olsun. cok sevindim. rabbim sag salim evladini kucagina almayi nasip etsin. dilerim gonlundekine hamilesindir.
Çok şükür canım hamileyim 2 hafta sonra kalp atışı için gidecezHayırlı olsun canım sende mi hamilesin
Ciko gözün aydın canım bebiş nasıl
Kızın kaç yasında canımÇok teşekkür ederim cnm bebiş iyidir herhalde uzun zamandır gitmiyorum hst en son kalp atışı için gitmistim.
Kizimdan dolayi gidemiyorum doktorlarsan korkuyorum bırakacak kimse de olmayinca bende gitmiyorum insallah Rabbim hepimize saglikli hayirli erkek evlat müjdesi nasip eder
Canımmm çok teşekkür ederim ama vallahi o senin kalbinin güzelliğindencanim insallah tezz zamanda sende hamilelik haberini veririsin burda. kalbinin guzelligi gibi olsun insallah her sey..
Sen benim hep aklımdasın canım duamdasın daNasılsın canım bugün bende seni soracaktım çok sevindim Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin ben duygularımı fazla ifade etmeyi beceremiyorum isteyen dileyen bütün arkadaşlarımada nasip etsin köşesinde banabende aklınıza gelirsem banada dua edin bir baby vardı çok istiyordu oğlunun olmasını dersiniz buradaki arkadaşlara kendine çok iyi bak canım
Kızın kaç yasında canım
Gerçekten miSen benim hep aklımdasın canım duamdasın da
Yanlışlıkla bilgiler arkadaşımı etiketlemişimBilgiler
Gerçekten miBen çok duygusal bir insanım biri kalbimi kırsa oturur çocuk gibi ağlarım herşeyi kafama takarım yaşıtlarımdan çok yaşlı teyzelerle konuşurum dertleşirim onlarda beni çok severler sağolsunlar eşime hep derler senin eşin çok iyi kıymetini bil derler hep dua ederler bize inşallah oğlunuz olur diyorlar bende mutlu oluyorum tabi çünkü yaşıtlarım laf söylüyorlar sen bitanedaha yaparsın yok yapma yine kız olur ama onlar öyle değil hep dua ediyorlar bana yine duygulandım ben ya
Üzülme Allah senin bu halini biliyor olur inşAllah neden olmasınBilgiler
Gerçekten miBen çok duygusal bir insanım biri kalbimi kırsa oturur çocuk gibi ağlarım herşeyi kafama takarım yaşıtlarımdan çok yaşlı teyzelerle konuşurum dertleşirim onlarda beni çok severler sağolsunlar eşime hep derler senin eşin çok iyi kıymetini bil derler hep dua ederler bize inşallah oğlunuz olur diyorlar bende mutlu oluyorum tabi çünkü yaşıtlarım laf söylüyorlar sen bitanedaha yaparsın yok yapma yine kız olur ama onlar öyle değil hep dua ediyorlar bana yine duygulandım ben ya
Allah razı olsun canim cok teşekkür ederimmasallah canim. senin adina cok sevindim. rabbim sag salim kucagina almayi nasip etsin.
Çok teşekkür edrim canim Rabbim sanada bu fotoyu kullanmayı nasip etsinElimde yoktu ama senin için netten buldum budur inşAllah
Bi şey olmaz canım))Yanlışlıkla bilgiler arkadaşımı etiketlemişim
Amin canım benim bi kızım var ama inşaAllah bi kız bi oğlanlısını kullanırım bende hayırlısıyla sağlıklı olsunlar daÇok teşekkür edrim canim Rabbim sanada bu fotoyu kullanmayı nasip etsin
Canım dua etmez olurmuyum ben hep sizi okuyorum yöntem denemedim ama sizin yaninizdaydim yok öyle oğlanı bulup kenara çekilmek siz hep dualarımda olacaksınızNasılsın canım bugün bende seni soracaktım çok sevindim Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin ben duygularımı fazla ifade etmeyi beceremiyorum isteyen dileyen bütün arkadaşlarımada nasip etsin köşesinde banabende aklınıza gelirsem banada dua edin bir baby vardı çok istiyordu oğlunun olmasını dersiniz buradaki arkadaşlara kendine çok iyi bak canım
Ovulasyon gunu olmadigi icin ben bilgilerimi vermedim yani ovu gunu falan iliski takip etmesin canim ama isterse 24 temmuz son adet 7 gün sürüyor 25 günde bir oluyorum boyle bakabilirNurecrin bilgiler arkadaşımız sana baktı mı kızmı erkek mi bişe dedimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?