- 11 Haziran 2017
- 2.256
- 712
- 73
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #55.961
Doğum tarihinide yaz canım.Ovulasyon gunu olmadigi icin ben bilgilerimi vermedim yani ovu gunu falan iliski takip etmesin canim ama isterse 24 temmuz son adet 7 gün sürüyor 25 günde bir oluyorum boyle bakabilir
Canım rabbim senin ve tüm arkadaşların gönlündekini nasib etsin.Pırlanta nasılsın çocuklar nasıl canım
Ovulasyon gunu olmadigi icin ben bilgilerimi vermedim yani ovu gunu falan iliski takip etmesin canim ama isterse 24 temmuz son adet 7 gün sürüyor 25 günde bir oluyorum boyle bakabilir
Neden cekiniyorsunki yazki ben ovulasyonu bilmiyorum bir tahminde bulun.nolucak insanlık hali.doktor bi tahminde bulunmadimi sana?Ovulasyon gunu olmadigi icin ben bilgilerimi vermedim yani ovu gunu falan iliski takip etmesin canim ama isterse 24 temmuz son adet 7 gün sürüyor 25 günde bir oluyorum boyle bakabilir
Amin canım.Canım rabbim senin ve tüm arkadaşların gönlündekini nasib etsin.
Ben iyiyim bugün kontrolüm vardı bebek bir hafta ilerde gidiyo kilosu biraz fazlaymış.ben çok kilo alıyorum böyle giderse şeker çıkabilir dedi doktor şeker testi yapıcakmış ama 4 hafta sonra ..anlıycağın biraz dikkat etmem lazım aslında ediyorum sanıyordum.
Bilgiler benim sadece marttamı erkek bebek günlerim canım ben sana özelden yazmıştım bilgilerimi başka hangi ayları gösteriyorDoğum tarihinide yaz canım.
Oy kuzum etkileniyolar bizde her sene kasım aralıkta alerjik bronşitten iğne yiyoruz hemşirelere yaklaşmıyo ama doktorun her dediğini yapıyo muayaneye geldi baktı yanımda durdu ama kan aldırırken kapıdan bakıcam dedi gitti kapının önünde bekledi30 aylık canm ama en son idrar yanma durumu vardi sonta yapıldı o dönem psikolojik olarak cok etkilenmiş olacak ki ben yanında ayrılınca cok büyük tepkiler veriyor
Oy kuzum etkileniyolar bizde her sene kasım aralıkta alerjik bronşitten iğne yiyoruz hemşirelere yaklaşmıyo ama doktorun her dediğini yapıyo muayaneye geldi baktı yanımda durdu ama kan aldırırken kapıdan bakıcam dedi gitti kapının önünde bekledi
Bu aykileri buraya hiç atmadım canım resimlerini çekiyodum ama onları da silmişim telefondanBu arada testlerini silmismiydin canm sen
Bu aykileri buraya hiç atmadım canım resimlerini çekiyodum ama onları da silmişim telefondan
Yok değilim oğlumun bilgileri oÖzür dilerim canım unutmusum her halde.
Hamilemisiniz ?simdiki adet tarihinizide yazin .kaç gunde bir adet oldugunuzuda ovulasyomuda
Sağol canım inşallah sen ne zaman doktora gideceksinInsallah hayirli saglikli oglun olur canım
29.06.1984 canim çekinme degil ovulasyon bilmediğimden yazmadım doktor bisey demediDoğum tarihinide yaz canım.
Sağol canım inşallah sen ne zaman doktora gideceksin
Canim gormedim sanada yazacaktım özelden erkek belirtileri ilk belirtim idraririm sabah uyanıncada dahil açık sarı olmasi bitmek bilmeyen göğüs ağrısı hala daha ic çamaşırı takamıyorum evde çok açıyorlar kızlarımda hiç midem bulanmadı bunda 3 ay yedigimi çıkardım tatlı ekşi asermem olmadi birde ilk sağ kasigim ağrıdi dağ taraftaki yumurta dollendi eminim takvimlere gelince rus erkek dedi çine taş eklersem kiz direk bakarsam erkek çıkıyordu göbeğinin altında çizgim belirdi 10 haftalik pit pitları duydum yani erken canlandı eminim buna boyle cani kizlarimdan tamamen farklıydı sorun ben soyleyimCanım bende yazdım ama görmedin sanirim erkek bebekte belirtilerin nelerdi anlatirmisin
Kararsizim aslinda ikili tarama için gitsem mi gitmesem mi ikilemde kaldimE]
Canim bide ikili teste serbest beta 17 çıkmıştı onu söylemeyi unuttum 50 altı erkek üstü kiz bende tuttu ne kadar dogru bilemem
Canim gormedim sanada yazacaktım özelden erkek belirtileri ilk belirtim idraririm sabah uyanıncada dahil açık sarı olmasi bitmek bilmeyen göğüs ağrısı hala daha ic çamaşırı takamıyorum evde çok açıyorlar kızlarımda hiç midem bulanmadı bunda 3 ay yedigimi çıkardım tatlı ekşi asermem olmadi birde ilk sağ kasigim ağrıdi dağ taraftaki yumurta dollendi eminim takvimlere gelince rus erkek dedi çine taş eklersem kiz direk bakarsam erkek çıkıyordu göbeğinin altında çizgim belirdi 10 haftalik pit pitları duydum yani erken canlandı eminim buna boyle cani kizlarimdan tamamen farklıydı sorun ben soyleyim
Bence seninki de erkekBende kizimda cok küstüm ama bunda mide bulantisi cok oldu ama ilk hamileligi gore daha rahatım kizimda kirmizi et yiyemedim ilk aylar bunda her ikisinide yiyebiliyorum ama erkek bebege yoramıyorum vücut alışmış olabilir hamilelige birde bende erken hissettim bebegi yani arada seyirmeler hissettim bakalim bende merakla bekliyorum acikcasi
Valla ne yalan söyleyim bende öyle hissediyorum ciko ınsallah sende müjde veririsinBence seninki de erkek
Beniö doktorum ikiliyi istemiyo sanırım 3lü taramada aynı şeyi kapsıyomuş onu yaptırmıştı direk kızımdaKararsizim aslinda ikili tarama için gitsem mi gitmesem mi ikilemde kaldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?