Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Kızlar oğlu olan arkadaşlar yada oğluna hamiş olanlar bebek kesesi yuvarlarsa kız fasülye gibiyse erkek deniyor bu doğrumu ben ilk kızımı hatırlıyorum yuvarlaktı ama diğerlerini hatırlamıyorum
Canim benimki 7 haftada fasulye gibiydi. Bu konuyu cok arastirmistim. Yuwarlaksa erkek demisler cogu yerde. Dogrulugu olmayan bisey. Inanma

Hayrlsını ısteyn kızlar sadece hayrlsını o kdr ck kız ıstdım kı bnde bugun oglumun efemef oldgunu ogrendm dunyam bsıma yıkıldı sankı tasıyıcı oldgunu syledı doktr gce boyu uyumadım aglamaktn doktr ılacları kullndgı surece hc bır skıntı yok dedı ama dsnmeden edemyorum bnm oglm sade cok sık ateslenırdı aıledede kımsede yok byle bsey blmyrum esım kızıyo hsmılsın bu kadar takma allh bska dert vermsn dyo ama elımde dglkı o yuzden erkek olms kız olms hc fark etmz bn sadece oglumu dsnuyorm suan ınanın bska hcbsey aklma glmyo bu hastalıgı olan blen barmı doktr cok bsey demedı bnde o yuzdn cok taktım kafaya

Rabbim şifa versin ben fmf hastasıyım gen hastalığı mutlaka kök ailede vardır ilaçlarını düzenli kullanın ve muayne leri aksatmayin Rabbim yardimciniz olsun

Rabbim şifa versin ben fmf hastasıyım gen hastalığı mutlaka kök ailede vardır ilaçlarını düzenli kullanın ve muayne leri aksatmayin Rabbim yardimciniz olsun
Cnm ogluma bnm tasıyıcı dedı eczacııya srdm yanı olablrde olmaya blırde demekmıs ole syledı blırtılrrn neler pekı brde cocuklara gctmı senden ve zor bı hastalıkmı ck dsnuyorum herseyı cok hastalndı bugune kadar blmdık tasıyıcı hasta olmyomus ama hasta bryle evlnırse dgacak cock hasta oluyormus

Canım taşıyıcı ve hastasi da aynı şeyleri yaşıyor taşıyici diyelim birazda daha az yaşıyor atakları evet doğacak cocukta tada olma ihtimali olabilir oğlunun Rabbim yardımcın olsun bu rahatsızlık ne öldürüyor ne gulduruyor

Canım bide dikkat et ağrı karında olunca apandisitbsanip ameliyat ediyolar

Hastalikla ilgili bir fikrim.yok ama inan cok üzüldüm insan oglu okadar arsiz ki nekadar saglikli hayirli basta istesek de gonlumuze soz geçiremiyoruz.
Taki hasta bir cocugu gordugumuzde l, hastanelerde engelli cocuklari gördüğümüzde aklimiza geliyor ve ozaman daha cok inanip sukrediyoruz.
Diger turlu kendimizi okadar cok isteklerimize cevrenin baskisi olmamasi icin farkli olani istedigimize kaptiriuoruz Rabbim imtihan etmesin butun annelere saglikli evlatlar nasip etsin insallah.
Hasta olan yavrularımıza Safi ismiyle sifa nasip etsin Allahim sana kolaylik versin canm

Heh canm tamda o ıste bnm oglumunkı heterozıgot olarak yazıyo kagıttta test kagıdında aradakı fark ne blmyorum

Yok canım rüyamda görmedim, ama teyzem görmüş, birde falda çıkmış, ailede hamile var, oğlu olacak diye. Teyzemde kendi kızı sanmış. Gerçi oda hamile şimdi, ikizleri olacak, kendide ikiz

Kızlar doktora gttm 9 haftalık bebk kalp atısı yok ama gelısımı norml dedı ama bn adetın 20 cı gnu yumrtldm byle bı drum yasayan varmı

Ayy kızlar neler gldı basıma neler bugun betern beterı varmıs resmen canlı klp atsı olan ccgu 200 lıra ıcın alacaktı doktor nası bseydı bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…