- 1 Haziran 2018
- 525
- 781
- 23
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #56.041
Canim benimki 7 haftada fasulye gibiydi. Bu konuyu cok arastirmistim. Yuwarlaksa erkek demisler cogu yerde. Dogrulugu olmayan bisey. InanmaKızlar oğlu olan arkadaşlar yada oğluna hamiş olanlar bebek kesesi yuvarlarsa kız fasülye gibiyse erkek deniyor bu doğrumu ben ilk kızımı hatırlıyorum yuvarlaktı ama diğerlerini hatırlamıyorum
Canım benim kızımda fasulye gibiydiKızlar oğlu olan arkadaşlar yada oğluna hamiş olanlar bebek kesesi yuvarlarsa kız fasülye gibiyse erkek deniyor bu doğrumu ben ilk kızımı hatırlıyorum yuvarlaktı ama diğerlerini hatırlamıyorum
Rabbim şifa versin ben fmf hastasıyım gen hastalığı mutlaka kök ailede vardır ilaçlarını düzenli kullanın ve muayne leri aksatmayin Rabbim yardimciniz olsunHayrlsını ısteyn kızlar sadece hayrlsını o kdr ck kız ıstdım kı bnde bugun oglumun efemef oldgunu ogrendm dunyam bsıma yıkıldı sankı tasıyıcı oldgunu syledı doktr gce boyu uyumadım aglamaktn doktr ılacları kullndgı surece hc bır skıntı yok dedı ama dsnmeden edemyorum bnm oglm sade cok sık ateslenırdı aıledede kımsede yok byle bsey blmyrum esım kızıyo hsmılsın bu kadar takma allh bska dert vermsn dyo ama elımde dglkı o yuzden erkek olms kız olms hc fark etmz bn sadece oglumu dsnuyorm suan ınanın bska hcbsey aklma glmyo bu hastalıgı olan blen barmı doktr cok bsey demedı bnde o yuzdn cok taktım kafaya
Cnm ogluma bnm tasıyıcı dedı eczacııya srdm yanı olablrde olmaya blırde demekmıs ole syledı blırtılrrn neler pekı brde cocuklara gctmı senden ve zor bı hastalıkmı ck dsnuyorum herseyı cok hastalndı bugune kadar blmdık tasıyıcı hasta olmyomus ama hasta bryle evlnırse dgacak cock hasta oluyormusRabbim şifa versin ben fmf hastasıyım gen hastalığı mutlaka kök ailede vardır ilaçlarını düzenli kullanın ve muayne leri aksatmayin Rabbim yardimciniz olsun
Canım taşıyıcı ve hastasi da aynı şeyleri yaşıyor taşıyici diyelim birazda daha az yaşıyor atakları evet doğacak cocukta tada olma ihtimali olabilir oğlunun Rabbim yardımcın olsun bu rahatsızlık ne öldürüyor ne gulduruyorCnm ogluma bnm tasıyıcı dedı eczacııya srdm yanı olablrde olmaya blırde demekmıs ole syledı blırtılrrn neler pekı brde cocuklara gctmı senden ve zor bı hastalıkmı ck dsnuyorum herseyı cok hastalndı bugune kadar blmdık tasıyıcı hasta olmyomus ama hasta bryle evlnırse dgacak cock hasta oluyormus
Canım bide dikkat et ağrı karında olunca apandisitbsanip ameliyat ediyolarCnm ogluma bnm tasıyıcı dedı eczacııya srdm yanı olablrde olmaya blırde demekmıs ole syledı blırtılrrn neler pekı brde cocuklara gctmı senden ve zor bı hastalıkmı ck dsnuyorum herseyı cok hastalndı bugune kadar blmdık tasıyıcı hasta olmyomus ama hasta bryle evlnırse dgacak cock hasta oluyormus
Hayrlsını ısteyn kızlar sadece hayrlsını o kdr ck kız ıstdım kı bnde bugun oglumun efemef oldgunu ogrendm dunyam bsıma yıkıldı sankı tasıyıcı oldgunu syledı doktr gce boyu uyumadım aglamaktn doktr ılacları kullndgı surece hc bır skıntı yok dedı ama dsnmeden edemyorum bnm oglm sade cok sık ateslenırdı aıledede kımsede yok byle bsey blmyrum esım kızıyo hsmılsın bu kadar takma allh bska dert vermsn dyo ama elımde dglkı o yuzden erkek olms kız olms hc fark etmz bn sadece oglumu dsnuyorm suan ınanın bska hcbsey aklma glmyo bu hastalıgı olan blen barmı doktr cok bsey demedı bnde o yuzdn cok taktım kafaya
Tek fark homozigot yani hastası olanın atakları çok ağır geçiyor taşıyıcı yani heterozigot olanın atakları hafif geçiyor hatta düzenli olarak ilaçları kullanan taşıyıcı lar çok az atak geçirebiliyorKızlar tasıyıcı ne demek oluyor bılgısı olan varmı
Iste senin oğlusun atakları çok olmaz hafif atlatir nadir olurHeh canm tamda o ıste bnm oglumunkı heterozıgot olarak yazıyo kagıttta test kagıdında aradakı fark ne blmyorum
Hastası çok sık atak geçirir daha çok yaşamını etkiler bende hastasiyim zor ama yaşamasini öğrendik hamdolsunHeh canm tamda o ıste bnm oglumunkı heterozıgot olarak yazıyo kagıttta test kagıdında aradakı fark ne blmyorum
Merhaba sizin yanılmıyorsam iki kızdan sonra oğlunuz oldu benimde 3 kızım var ama cesaret edip 4 bebeği yapamıyorum siz oğlunuz olacağını rüyanızda gördünüz mü ben rüyalara çok inanırım.
Görmedim girmiyo heraldeHayırlısı olsun canım
Sağ salim kucağına alırsın inşallahhh
Eskilerden kimse kalmamış buralarda??? Nerde kızlar
Elifemm girmiomu???
Amin canım inşallahNasipten otesi yok canim saglikli sihhatli kucagina almayi nasipetsin insalllah kucagina aldiginda onun verdigi mutluluk herseye deger
Yok canım takip yapmadım nasip takip yapsamda kız olurdu hakkımda hayırlısı buymuş ama arada belki erkektir diye umud edip dualarıma devam ediyorum
benim gibi erkek bir bebek isteyen varmı ?
Yurmurtlama..gününün ertesi günü...ilişkiye girmek ....erkek olma ihtimalini yükseltiyormuş....dogrumu...acaba..bilen varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?