- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #56.061
Geçmiş olsun canımAyy kızlar neler gldı basıma neler bugun betern beterı varmıs resmen canlı klp atsı olan ccgu 200 lıra ıcın alacaktı doktor nası bseydı bu
Ayy kızlar neler gldı basıma neler bugun betern beterı varmıs resmen canlı klp atsı olan ccgu 200 lıra ıcın alacaktı doktor nası bseydı bu
Ultrasonda kaç günlük gözüküyor canım devlete mi gittinKızlar doktora gttm 9 haftalık bebk kalp atısı yok ama gelısımı norml dedı ama bn adetın 20 cı gnu yumrtldm byle bı drum yasayan varmı
Yok canım takip yapmadım nasip takip yapsamda kız olurdu hakkımda hayırlısı buymuş ama arada belki erkektir diye umud edip dualarıma devam ediyorum
İyi de y kromozomu sağ yumurtalıkta daha rahat dönneliyor olamaz mı yumurtanın elbette seçiciliği yok ama Y kromozomu taşıyan sperm sağ yumurtalıkta X e göre daha hızlı ilerliyor bile olabilir. Sonuçta Kıbrısa tüp bebek merkezleri spermin gidiş hızından kız mı erkek mi öğrenip ona göre cinsiyeti belirleyip embriyoyu yerleştiriyorlar. Milet boşuna mı Kıbrısta gidip tüp bebekle erkek bebek yapıyor. Kısaca herşeye hurafe gözüyle bakma tatlım bilimsel açıklaması olma ihtimali var benceKizlar allah askina şu saga yatma olayını biri güzelce anlatsın bunun gercek olduğunu düşünmüyorum siz nasil bukadar inanabiliyorsunuz anlam veremiyorum.
Dolleyen x kromozomu saga yatınca nasil erkek olsun yada dolleyen y kromozomu sola yatınca nasil kiz cinsiyetine dönüşsün inanmayın sacma sapan şeyler.
Tamam belki sağ yumurtalıkta erkek bebk dölleme ihtimali yüksek olabilir ama buda kesim degil solda erkeğe hamile kalanda cok sadece yuzdelik fazla olabilir.
Eğer yanlış düşünüyorsam aydinlatin beni sağ sol yatma olayı sacma sapan hurafelerden ibaret degilde nedir.
Zaten y kromozomu dollemisse sagada yatsanız solada yatsanız oğlunuz olur.
Kizlar allah askina şu saga yatma olayını biri güzelce anlatsın bunun gercek olduğunu düşünmüyorum siz nasil bukadar inanabiliyorsunuz anlam veremiyorum.
Dolleyen x kromozomu saga yatınca nasil erkek olsun yada dolleyen y kromozomu sola yatınca nasil kiz cinsiyetine dönüşsün inanmayın sacma sapan şeyler.
Tamam belki sağ yumurtalıkta erkek bebk dölleme ihtimali yüksek olabilir ama buda kesim degil solda erkeğe hamile kalanda cok sadece yuzdelik fazla olabilir.
Eğer yanlış düşünüyorsam aydinlatin beni sağ sol yatma olayı sacma sapan hurafelerden ibaret degilde nedir.
Zaten y kromozomu dollemisse sagada yatsanız solada yatsanız oğlunuz olur.
Bir de tekrar açıklayayım döllenmiş yumurtayı sağa sola yatırıp cinsiyet zaten belirlenmez bundan bahsetmiyoruz. İlişki sırasında sperm in gideceği yumurtalığa doğru dönerek ilişkiden bahsediyoruz. Sağa yumurtalığa doğru giden spermin hızı erkek geni taşıyanlarda daha başarılı dölleniyor olabilir bundan bahsediyoruz
İyi de y kromozomu sağ yumurtalıkta daha rahat dönneliyor olamaz mı yumurtanın elbette seçiciliği yok ama Y kromozomu taşıyan sperm sağ yumurtalıkta X e göre daha hızlı ilerliyor bile olabilir. Sonuçta Kıbrısa tüp bebek merkezleri spermin gidiş hızından kız mı erkek mi öğrenip ona göre cinsiyeti belirleyip embriyoyu yerleştiriyorlar. Milet boşuna mı Kıbrısta gidip tüp bebekle erkek bebek yapıyor. Kısaca herşeye hurafe gözüyle bakma tatlım bilimsel açıklaması olma ihtimali var bence
Inşallah canım rabbim bütün isteyenlerin gonlundekini hayırlı sağlıklı kucağına almayı nasip etsinAmentu Billah .. Rabbim gönlünden geçen ile sevindirsin seni umutlandirmak istemem ama özel doktor ayrıntılı ultrason dönemine kadar kız demişti eltime oğlu oldu 2 ay önce Rabbim nasip etsin isteyen herkese
Hayirli cumalar cnmHayırlı cumalar kızlar
Amin amin inşaallahBu Cuma günü hurmetine İnşallah Tanrım hepimize birer sağlıklı oğlan çocuğu verirde kucağımiza alırız tez zamanda inşallah..Amin
Bnım oglum yuvarlaktı 7 haftalıkken buda 8 hftamda fasulye gıbı bakalm hayrlısıCanım benim kızımda fasulye gibiydi
Rabbim sağlıkla gönlüne göre versin inşAllahBnım oglum yuvarlaktı 7 haftalıkken buda 8 hftamda fasulye gıbı bakalm hayrlısı
Rabbim sağlıkla gönlüne göre versin inşAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?