Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Yok canım takip yapmadım nasip takip yapsamda kız olurdu hakkımda hayırlısı buymuş ama arada belki erkektir diye umud edip dualarıma devam ediyorum

Amentu Billah .. Rabbim gönlünden geçen ile sevindirsin seni umutlandirmak istemem ama özel doktor ayrıntılı ultrason dönemine kadar kız demişti eltime oğlu oldu 2 ay önce Rabbim nasip etsin isteyen herkese

İyi de y kromozomu sağ yumurtalıkta daha rahat dönneliyor olamaz mı yumurtanın elbette seçiciliği yok ama Y kromozomu taşıyan sperm sağ yumurtalıkta X e göre daha hızlı ilerliyor bile olabilir. Sonuçta Kıbrısa tüp bebek merkezleri spermin gidiş hızından kız mı erkek mi öğrenip ona göre cinsiyeti belirleyip embriyoyu yerleştiriyorlar. Milet boşuna mı Kıbrısta gidip tüp bebekle erkek bebek yapıyor. Kısaca herşeye hurafe gözüyle bakma tatlım bilimsel açıklaması olma ihtimali var bence

Bir de tekrar açıklayayım döllenmiş yumurtayı sağa sola yatırıp cinsiyet zaten belirlenmez bundan bahsetmiyoruz. İlişki sırasında sperm in gideceği yumurtalığa doğru dönerek ilişkiden bahsediyoruz. Sağa yumurtalığa doğru giden spermin hızı erkek geni taşıyanlarda daha başarılı dölleniyor olabilir bundan bahsediyoruz

Evet biliyorim yani hangi taraftan yumurtladigini bilirsen o tarafa donup uzanmak spermlerin cabuk yumurtaya ulasmasi demek ki hizli olan y spermleri cabuk doller ama bazi arkadaslarin bahsettikleri col farkli seyler onu kastediyorum ben.

Tamam da sagdan yumurtladigini bilirsen saga yatmak mantikli tabi ama soldan yumurtlayip sağa donmek hizli ama gucsuz y kromozomunu oyalamak demek yumurtayi bulmasi acisindan guc ve telef olurlar

Amentu Billah .. Rabbim gönlünden geçen ile sevindirsin seni umutlandirmak istemem ama özel doktor ayrıntılı ultrason dönemine kadar kız demişti eltime oğlu oldu 2 ay önce Rabbim nasip etsin isteyen herkese
Inşallah canım rabbim bütün isteyenlerin gonlundekini hayırlı sağlıklı kucağına almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…