Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Kızlar bsey sorcam sze ne alaka dmeyın ltfen cıft cızgı yanı t c den koyu olup ılıskısı olup kızı olanlar varmı bnu cok merak edyorum

Canm son zamanlarda boyle pikken deneyip oglu olanlar revanşta tabi kizi olanda cok vardi ona bakarsa siliklesince oglu olan bir dönem de cok olmustu.
ama siliklesip kizi olanda oldu yani olmaz degil olabiliyor kesinligi yok.

Kızlar bsey sorcam sze ne alaka dmeyın ltfen cıft cızgı yanı t c den koyu olup ılıskısı olup kızı olanlar varmı bnu cok merak edyorum
sen kizmi istiyordun birde pikken mi denedin kac saat sonra siliklesti

Cevabınız için teşekkür ederim. 12 haftalık görüntüydü neye gore kiz demiştiniz merak ettim dün randevum vardı normalde 13+5 günlük hamileyim ultrasonda 15+1 cıktı doktor %100 erkek dedi sizin yönteminizi merak ettim

Evet rabbm verırae kız ıstyorm ıste bnm test bıtane kalmstı o yuzdn yapamdm ne zamn sılındı tam blemyorm ama pıkten bır ve ıkı gun once olmstı bırde pık ılk sabh 8 de grdm son ozamn olmstu sadece 10 sat snra faln ınanlmaz kasık ve karn agrsı oldu o zamn catladımı dye dsndm o dedıhgım gun ve sonrakı ıkı gun akıntyı takıp ettım ıkı gun boyunca geldı bende pıkken olanların cgunun kız oldgunu okudum ama hkkımızda hayrlısı

Pikken keske deneme yapmasaydiniz cok iyi olurdu ayrica pikden sonraki gundeki akinti sadece kadinin akintisi olmayabilir cok acik yazamayacagim birliktelik sonrasi da bu akinti olur yum akintisi denemez pikken kizi olanda var bu pikden nekadar sonra yumurtlama olmasiyla alakali 2.3 gun sonra yum olsa kiz olma ihtimali cok yuksek ama 10 saat icinde yum olsa erkek ihtimalide artar aslinda bunlarin en coguda erkegin hangi kromozoma yatkin olmasiyla alakali
insallah guzel saglikli bir kiziniz olur

Bundan onceki testler daha mi koyuydu daha mi acikti eger daha acikca bu pik degil deneme iyi olmus
Cnm bundan once aksam 12 gıbı yapmıstm hıc koyu degldı cok slıktı hıc byle koyu degldı sabah kalktım bu testı yaptım en koyu buydu enson bnda deneme olmstu pık deglmı bu bn oyleblıyordm

Brde bn sunu dsunuyorm mesela o pik olanlar gundz pıkı gruyorlar aksamına deneme oluyor bnce o yuzden muhtemel yumurta catlmıs oluyor bnm dsuncem

Canm o teste c daha koyu fotograf yaniltmiyorsa t nin c den daha koyu olmasi lazim

Bu dediginiz sekilde kizmi oluyor erkek mi oluyor sizce
Pık gnduz mesela 11 gbı goruyorlar aksam 11 gbı ılıskı oluyor ya o zamn bnce erkek ıhtımalı yuksek cnku bı yazıda okumustum pıkten 10 saat snra yumurtlma grceklesıyormus bnm pıkten hemen sonra olmstu nette bı doktrada srmstm atıyorm cvbını

Benim tamda hemen hemen bu sekilde oldu ama ikindi gibi test siliklesti 10 saat surmedi ve gece 11 de deneme oldu cogu yerde gec kalinca da kiz ihtimali yuksek deniliyor ama

Benim tamda hemen hemen bu sekilde oldu ama ikindi gibi test siliklesti 10 saat surmedi ve gece 11 de deneme oldu cogu yerde gec kalinca da kiz ihtimali yuksek deniliyor ama
Hayr cnm yumurtlama olduysa eger y kromozmu hzlı oldgndan ılk onlar dollnıyor bu blımsel bı gercek bırde bnm dsuncem erkek bebek ıcın oncesınden sperm bulunmaması cok onemlı cnku onceden bulunan spermlerde dlleyeblr bn oglma 5 gun bkleyıp tam yumurtlmanın oldgu gce hamıle klmstm

Benim 5 gun oncesine kadar da birliktelik yoktu zaten perhiz 5 gundu ama yumurtlama gerçekleştikten sonra birliktelik oldu sadece bazi kisiler yumurtlamadan sonra ortam asidiklesip y sperminin ömrünü azaltiyor artik nekadar dogru bilmiyorum acikcasi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…