- 22 Ocak 2019
- 547
- 952
- 103
- 38
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #63.881
Gozun aydin canim Allah anali babali buyutsun darisi basimaCanım bak ben sana daha öncede dedim düşünme gebeligi aklından bir süre cıkar bak göreceksin hamile kalacaksın sen üstüne düştükce hastalanıyorsun bak
o ovulasyon testi cnm ilki de hcg testi gecen seneye ait olanT çok silik ama görünüyo
gecen seneki o cnm 3 dusugum yapmadan onceki testimdiBu ilkini yeni mi yaptın hcg o yani gebelik var
bnm suan ilaclarim duruyor onlari kullanacam tekrardan canmGecen ay bende deneme yaptim ama regle oldum deneme yaptigim gun bir basladi kasinda taki adet olana kadar bide ustelik deneme yapmadan onceki ayda fitil kullandim
Canım hayırlı olsun darısı bizlere inşallahKızlar kbakmayın malum iftar olunca yazamadım. Oglum oluyor Allahın izniyle
Sen beni sonunda meraktan öldürecen emiCanım hayırlı olsun darısı bizlere inşallah
Kimse 100% erkek ve ya kiz olacak demiyor tabii ki de olmaya da bilir bu da bi tür yumurtlama takvimi ve ya kan yenilenmesi gibi bir şey biz deniyoruz takdir AllahtanKızlar işinize karışmak gibi olmasın
Ama geleceği Allahtan başkası bilemez
Bir takvim bir kişi de tutar bi kişide tutmaz
Bence inanmayın öyle şeylere
Sadece ovulasyon gününü değerlendirmek şansı arttırıyor o da bilimsel birşey olduğu için ama en önemlisi dua
Bu fikrine bende katılıyorum canım yumurtlama zamanı ve dua araştır araştırdığın kadar en mantıklı olanı bu ilaçtır takviyedir hepsi boş duaaa en önemli seyKızlar işinize karışmak gibi olmasın
Ama geleceği Allahtan başkası bilemez
Bir takvim bir kişi de tutar bi kişide tutmaz
Bence inanmayın öyle şeylere
Sadece ovulasyon gününü değerlendirmek şansı arttırıyor o da bilimsel birşey olduğu için ama en önemlisi dua
Ay kocacım gitmiyor ne yapayım bayram dan sonra inşallah ben de çok meraktayimmSen beni sonunda meraktan öldürecen emi
Ben kendi çocuğumu bu kadr merak etmedim be. Banada yazıkAy kocacım gitmiyor ne yapayım bayram dan sonra inşallah ben de çok meraktayimm
Kaç haftalık oldunAy kocacım gitmiyor ne yapayım bayram dan sonra inşallah ben de çok meraktayimm
On yedi oldum tatlimmKaç haftalık oldun
E MaşaAllah zamanı geldi dee geçiyorOn yedi oldum tatlimm
Bide ne çabuk yaa dün gibiydiiiOn yedi oldum tatlimm
senin kizcelerin ismi ne cnm eltimin bebisine isim ariyozBide ne çabuk yaa dün gibiydiii
Bu ovulasyon testimi cnm bunda cocuk oldugunda belli oluyomu cizgi belirmis sanki sen yarin bi hamilelik testi al yap bi derimEki Görüntüle 2269126 ah ahkizlar hayeller hayatlarr dedikleri bu olsa gerek Eki Görüntüle 2269128
Amin canım inşAllahMerhaba canim tabii ki gelecegi sadece Allah karar verir ve kime ne verecegine yine o karar verir. Bu sadece icimde kalmasin diye cin takvimi gibi denemek isterim. Hic bir yöntem yüzde yüz degildir. Yani tabii ki duami ediyorum ve yüce rabbim insAllah bizlere de birer erkek evlat nasip eder.
Canım takviye erkeğe lazım ama en önemlisi duaBu fikrine bende katılıyorum canım yumurtlama zamanı ve dua araştır araştırdığın kadar en mantıklı olanı bu ilaçtır takviyedir hepsi boş duaaa en önemli sey
beyaz olan hcg testim gecen seneye ait olan yesil cubuk olan lh testi cnm hamile degilimBu ovulasyon testimi cnm bunda cocuk oldugunda belli oluyomu cizgi belirmis sanki sen yarin bi hamilelik testi al yap bi derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?