- 9 Ocak 2019
- 895
- 883
- 53
- 34
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #63.861
Yok canım ücretsiz söylemez sen konuş istersenKız soramaz mısn. Gerçi ücret ödemeden söylemiyor deil mi
Allah söyletdiKız ne güzel söyledin senin yüzünde şimdi kocamı çağıracam gel çocuk yapıyoruz diye
Seni öpeceyim öpeceyyyiimm,Yok canım ücretsiz söylemez sen konuş istersen
Allah söyletdi
aynen oyle cnmDoğru valla çok zor benşmde öyle tam geçti derken yine çıkıyor ve çok yanıyor
teşekkür ederim ovulasyon testi kullandimCanim hayirli olsun sen nasil bir yol izlemistin erkek bebek icin
3 azn nedemek 10 tl yapcagi ni sanmiyorumEvet canim yaptim 3 azn 10 tl gibi galiba ben turkiyeden odeme mumkunmu bilmiyorum
Canım bunu yeni gördüm ben 3,4 ay kadar kullandım hamile kaldığım ay da 1 kutu kullandımNe kadar kullandın peki
Ay olarak mi soyluyor birliktelik zamanini yoksa belirli günler?Çok şükr çıktı evet ya helali olsun tabii ki deben de öyle diyordum
Ne kadar ediyor bilmiyorum ama ben Türkideyen ödeme oluyormu onu da bilmiyorum sorarsınız kendisine isterseniz3 azn nedemek 10 tl yapcagi ni sanmiyorum
ay olarak söylüyorAy olarak mi soyluyor birliktelik zamanini yoksa belirli günler?
Tesekkur ederim canim. Peki direkt Instagram’dan mi yazicaz yoksa mail olarakNe kadar ediyor bilmiyorum ama ben Türkideyen ödeme oluyormu onu da bilmiyorum sorarsınız kendisine isterseniz
ay olarak söylüyor
Inşallah işinize yarara canım directe yazın cevaplarTesekkur ederim canim. Peki direkt Instagram’dan mi yazicaz yoksa mail olarak
Ben yurtdisinda yasiyorum canim insAllah bize de yardimci olur. Cok sagol Allah razi olsunInşallah işinize yarara canım directe yazın cevaplar
İnşallah canımBen yurtdisinda yasiyorum canim insAllah bize de yardimci olur. Cok sagol Allah razi olsun
T çok silik ama görünüyoEki Görüntüle 2269126 ah ahkizlar hayeller hayatlarr dedikleri bu olsa gerek Eki Görüntüle 2269128
Bu ilkini yeni mi yaptın hcg o yani gebelik varT çok silik ama görünüyo
Merhaba canim tabii ki gelecegi sadece Allah karar verir ve kime ne verecegine yine o karar verir. Bu sadece icimde kalmasin diye cin takvimi gibi denemek isterim. Hic bir yöntem yüzde yüz degildir. Yani tabii ki duami ediyorum ve yüce rabbim insAllah bizlere de birer erkek evlat nasip eder.Kızlar işinize karışmak gibi olmasın
Ama geleceği Allahtan başkası bilemez
Bir takvim bir kişi de tutar bi kişide tutmaz
Bence inanmayın öyle şeylere
Sadece ovulasyon gününü değerlendirmek şansı arttırıyor o da bilimsel birşey olduğu için ama en önemlisi dua
Gecen ay bende deneme yaptim ama regle oldum deneme yaptigim gun bir basladi kasinda taki adet olana kadar bide ustelik deneme yapmadan onceki ayda fitil kullandimcok sinirliyim canm vajinada hem yara olustu hemde enfeksiyonum gittikce artiyo kadinti yanma basliyorr ya nefret ediyom bu furumda 1 haftadir iliskide bile bulunmuyoz enfeksiyon cogalmasin su gebeligi kesin varmi yokmu ogreneyim diye ama yumurtlamadan sonra ilk 3 gun gogus uclarim fena aciyodu eger boyle giderse tamam hamileyimm diyodum ama yok suan ne sisme ne hasaslik ne agri hicbisi yokk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?