- 5 Nisan 2017
- 6.442
- 11.324
- 248
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #63.841
Olurum tabi yeterki sen gülya sen hep burda ol emi su uzgun halimdede de gulduruyosun beni
Evet canim cok haklisin gonul olmayinida istiyo da iste bizler sabirsiziz. Kendimden ornek vereyim sana ilk 2 kizima hemen hamile kaldim. 3. Cu bebegimi korunmayi biraktiktan 13 ay sonra oldu. Kafamdan tamemen cikardigim bi araydi. Ani bi kararla ev degistirdik. Yerkesmeydi gelendi gidendi derken o ay hic hamilelik aklimin ucuna bile gelmedi.bi bilsek iste bilmiyorum sukurler olsun rabbime bnm bi mucizem var ama biliyosun gonul olmayanida istiyorr
insallah canim olacagi varsa oluyor iste 2 tane ovulasyon testim var simdi bitane yapimmiiiEvet canim cok haklisin gonul olmayinida istiyo da iste bizler sabirsiziz. Kendimden ornek vereyim sana ilk 2 kizima hemen hamile kaldim. 3. Cu bebegimi korunmayi biraktiktan 13 ay sonra oldu. Kafamdan tamemen cikardigim bi araydi. Ani bi kararla ev degistirdik. Yerkesmeydi gelendi gidendi derken o ay hic hamilelik aklimin ucuna bile gelmedi.
Bi gun yine misafirlerim var ben hizmet fakan yapiyorum baktim dizlerim titriyo basim donuyo. Misafirleri yollarken bende asagi inip hemen bi test aldim. Ama daha 5 gun var adet olmama. Neyse aksam yaptim baktim cift cizgi tam koyu degil ama bariz var. Sonra adet gunumu bekledim gidip kan verdim. 37 cikti. Doktor sagliksiz bi gebeliktir 5 gun once idrarda cikip bugun bu degerse kesin sikinti var dedi. Imanmadi yani olusmaz dedi simdi cok sukur 18 aylik olduk bile. Dicegim o ki once kafani bosalt kendine ugrasacak biseyler bul yada cik gez surekli ne bilim yap biseyler. Hersey rabbimin elinde. Ben inaniyorum guzel olucak hersey senin icin
Nie çıkmasın kiyarin 10. gun sizce teste cikarmi
Yani bilemedim ki ovulasyon testi gebelik testi gibi sonuc veriyosa yap. Yoksa bekle 2 gun daha derim.insallah canim olacagi varsa oluyor iste 2 tane ovulasyon testim var simdi bitane yapimmiii
Bence sen yarın test yap. Yarını sabırsızlıkla bekliyoruminsallah canim olacagi varsa oluyor iste 2 tane ovulasyon testim var simdi bitane yapimmiii
bilmiyorum ama gebelik oldugunda t cizgisi cden koyu olmasi gerekiyomus tipki yumurtlamadaki gibiYani bilemedim ki ovulasyon testi gebelik testi gibi sonuc veriyosa yap. Yoksa bekle 2 gun daha derim.
su enfeksiyondan olmasaydi 20 mayis pzt gunune ksdar hicbisi yapmiycaktim belki adette olurdum.o zamana ama bu enfeksiyon oldurdu beniBence sen yarın test yap. Yarını sabırsızlıkla bekliyorum
Doğru valla çok zor benşmde öyle tam geçti derken yine çıkıyor ve çok yanıyorsu enfeksiyondan olmasaydi 20 mayis pzt gunune ksdar hicbisi yapmiycaktim belki adette olurdum.o zamana ama bu enfeksiyon oldurdu beni
Evet canim yaptim 3 azn 10 tl gibi galiba ben turkiyeden odeme mumkunmu bilmiyorumCnm sen yaptın mı ne kadar ücret alıyor
Doğru çıktı mı senin. Ben seneye falan istesem hesap yapabilir mi. Doğru çıkarsa ne 10 TL si ne 100 TL si onu hediyelere boğarımEvet canim yaptim 3 azn 10 tl gibi galiba ben turkiyeden odeme mumkunmu bilmiyorum
Çok şükr çıktı evet ya helali olsun tabii ki deDoğru çıktı mı senin. Ben seneye falan istesem hesap yapabilir mi. Doğru çıkarsa ne 10 TL si ne 100 TL si onu hediyelere boğarım
Sen hamile misn yoksa önceki çocuklarını falan mı bildiÇok şükr çıktı evet ya helali olsun tabii ki deben de öyle diyordum
Sen sorabilir misin cnm sene sonunda falan düşünüyorum. Hangi bilgiler lazım tahmin yapması içinÇok şükr çıktı evet ya helali olsun tabii ki deben de öyle diyordum
Kız heyecanlandım ha bi an önce bir yapmak istiyorumÇok şükr çıktı evet ya helali olsun tabii ki deben de öyle diyordum
Öncekini bildi sonra kuzenimin çocuğunu sordum bildi sonra hanile kaldım bilgileri verdim erkek dedi bu gun dk. Da erkek dedi 13 haftadayım şu an inşallah yanılmamıştır.sadece senin doğum yılın ayın günün ve bi de son adet tarihi veriyorsun mesela sana 2019 bitenr kadar hangi aylarda hamile kalırsan oğlun olur onu söyler canımSen hamile misn yoksa önceki çocuklarını falan mı bildi
Yap ya Rabbim hayırlısıyla oğlunu versinKız heyecanlandım ha bi an önce bir yapmak istiyorum
Kız soramaz mısn. Gerçi ücret ödemeden söylemiyor deil miÖncekini bildi sonra kuzenimin çocuğunu sordum bildi sonra hanile kaldım bilgileri verdim erkek dedi bu gun dk. Da erkek dedi 13 haftadayım şu an inşallah yanılmamıştır.sadece senin doğum yılın ayın günün ve bi de son adet tarihi veriyorsun mesela sana 2019 bitenr kadar hangi aylarda hamile kalırsan oğlun olur onu söyler canım
Kız ne güzel söyledin senin yüzünde şimdi kocamı çağıracam gel çocuk yapıyoruz diyeYap ya Rabbim hayırlısıyla oğlunu versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?