- 6 Mart 2019
- 2.909
- 5.140
- 88
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #63.961
Yap istersen bugun kacinci gunkizlar dayanamiyorum kasintim cok var kasiklarimda ani kalkislarda cok sert sanci ve dalgAlanmalar oluyor yarin ilk idrarla test yapimmi gerci goguslerde hasasiyet olur ama bende oda yok
Dene canim bakalim bu sefer insallh cift cizgiyi görürsünkizlar dayanamiyorum kasintim cok var kasiklarimda ani kalkislarda cok sert sanci ve dalgAlanmalar oluyor yarin ilk idrarla test yapimmi gerci goguslerde hasasiyet olur ama bende oda yok
11 cnmYap istersen bugun kacinci gun
ins ama hic sanmiyorumDene canim bakalim bu sefer insallh cift cizgiyi görürsün
bisi yapmadim.daha dusunuyorum cnmPrensesim2016 canim ne yaptin
Canim hakkinda hayırlısı adet olmak icin istersen ewde varsa biberiye ve papatya kaynat ic adet sokturuyorEki Görüntüle 2269706 bu sonuc degismeyecek biliyorum buvayda nasip olmadi ne zamanmi olacak bende bilmiyorum allahim ne olur artik daha cok bekletmeden cift cizgiyi gormeyi bekleyen herkese ve banada nasip ettttt duy sesimi artikkkksize biliyorum hissediyorum hamile degildim diyordum
Canim uzulme nefsine agir gelen hakkina hayirli olandir. Daha gencsin olur Rabbim in izniyle. Guzel dusun guzel olsun.Eki Görüntüle 2269706 bu sonuc degismeyecek biliyorum buvayda nasip olmadi ne zamanmi olacak bende bilmiyorum allahim ne olur artik daha cok bekletmeden cift cizgiyi gormeyi bekleyen herkese ve banada nasip ettttt duy sesimi artikkkksize biliyorum hissediyorum hamile degildim diyordum
gerek yok cnm gecikme olmadiki bugun 11 ssniyodum ama 12. gundeyim 1 2 gune adet olurum onerin icin sagolCanim hakkinda hayırlısı adet olmak icin istersen ewde varsa biberiye ve papatya kaynat ic adet sokturuyor
testime yazik oldu. yaCanim uzulme nefsine agir gelen hakkina hayirli olandir. Daha gencsin olur Rabbim in izniyle. Guzel dusun guzel olsun.
Ben gecikme oldu sandim canm birsey degilgerek yok cnm gecikme olmadiki bugun 11 ssniyodum ama 12. gundeyim 1 2 gune adet olurum onerin icin sagol
Ben ne testler harcadim bi bilsen. Canimiz sagolsuntestime yazik oldu. yakullanmiyacam diyordum taki kendimden suphe edene kadar
yok cnm adetim 35. gune den gelecek bu ay yumurtlamayi adetin 21. gunu gordum 22de catladiBen gecikme oldu sandim canm birsey degil
aynen bende oyle bu nekii o kadar gittiki saymaya gucum yetmezBen ne testler harcadim bi bilsen. Canimiz sagolsun
Canın sağolsun canım Rabbim vaktini biliyor hayırlısıyla nasip edecek ben inanıyorumaynen bende oyle bu nekii o kadar gittiki saymaya gucum yetmez
ins canm insallahben dahil isteyen herkese versin rabbim[/USER]Canın sağolsun canım Rabbim vaktini biliyor hayırlısıyla nasip edecek ben inanıyorum
Kızlar hala adet olmayınca bugün yine test aldım yaptım negatif içim rahatladı en azından gönül rahatlığıyla artık adetimi bekleyebilirim. 3 aydır kendimi takip ediyorum hep yumurtam çatladıktan sonra 10. Gün kahverengi akıntı 12. Gün adet olurdum. Bu sefer öyle olmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?