- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #63.981
Kızlar ben de istiyorum ama süreliymiş sanırım şimdiye kadar hiç okumadım ama adet olmak üzereyim nasıl olur bilemedimHayırlı cumalar arkadaşlar dua edelim birbirimize .. Bu ay deneme yapacak olan kaç kisiyiz dilerseniz 41 fetih okuyalım niyetimize
Kızlar ben de istiyorum ama süreliymiş sanırım şimdiye kadar hiç okumadım ama adet olmak üzereyim nasıl olur bilemedim
Okuyalım peşine tefeciye de okuyalimSayımız çok olursa pek uzamaz en fazla 7 günde bitirebiliriz
Okuyalım peşine tefriciye de okuyalim
Tefeciye mi okuyalımOkuyalım peşine tefeciye de okuyalim
:) sonra farkettim bende duzelttim telefonun azizliği :)Tefeciye mi okuyalımkız senşn ağzın ne deyir böleee
Cnm gunduz idrarinlami yaptin en dogru sonuc galiba sabah idrariyla cikiyormus amakiins canm insallahben dahil isteyen herkese versin rabbim[/USER]
Okuyalım peşine tefeciye de okuyalim
Canim bende cok isterim ama ben okumayi bilmiyorumKatılmak isteyen bildirim yaps
Okuyalım Ramazan ayında yetiştirelim ömür vefa ederse
O kadar erken olmaz galibaArkadaslar Merhaba! Yardimci olabilirmisiniz acaba? Sat 27.04 Nisan genelde 4 gun surer 5 gun artik gelmez.Mayisin 9 11 12 13 14 15 16 yumurtlama donemimde esimle birlikte olduk cocuk sahibi olmak istiyoruz Allahin izniyle. Sorum bu, dunden beri yani adetime 10 gun kala kahverengi lekelenmem var ve cok s1k idrara cikiyorum,belimde ve kasiklarimda adet olucakmisim gibi agri vaAcaba hamile olabilirmiyim bu kadar erken dollenme olup kahverengi yerlesme kanamasi olabilirmi?
Evet canim olabilir eger 9. Da ki iliski tutmussa olabilir. Yerlesme kanamasi 6 ile 10 gun icinde olabilir. Bir kac gun sonra test yap. Rabbim gonlune gore versinArkadaslar Merhaba! Yardimci olabilirmisiniz acaba? Sat 27.04 Nisan genelde 4 gun surer 5 gun artik gelmez.Mayisin 9 11 12 13 14 15 16 yumurtlama donemimde esimle birlikte olduk cocuk sahibi olmak istiyoruz Allahin izniyle. Sorum bu, dunden beri yani adetime 10 gun kala kahverengi lekelenmem var ve cok s1k idrara cikiyorum,belimde ve kasiklarimda adet olucakmisim gibi agri vaAcaba hamile olabilirmiyim bu kadar erken dollenme olup kahverengi yerlesme kanamasi olabilirmi?
Evet canim yapicam ins. Allah razi olsunOlsun canım duaya ismini ekleriz bu ay deneme yaoacakmisin
cok uzunmu cnm fetih suresiHayırlı cumalar arkadaşlar dua edelim birbirimize .. Bu ay deneme yapacak olan kaç kisiyiz dilerseniz 41 fetih okuyalım niyetimize
ilk idrarla cnmCnm gunduz idrarinlami yaptin en dogru sonuc galiba sabah idrariyla cikiyormus amaki
Ve Aleyküm selam canim Amin Rabbim sanada evladini sağ salim kucağına almayi nasip etsin K Khvekokusu20 oğlu olacak inşeALLAHSelamun Aleyküm kızlar hayırlı ramazanlar naptınız deneme yapan hamile kalan erkeği yakalayan varmı merak ettim sizi takip etmek hoşuma gidiyor diye takib ediyorum ben sizler gibi deneme yapmadm beni hatırlarsınız çoğunuz sizleri merak ettim bi bakayım dedim inşaAllah gönlünüzdekini rabbim geciktirmeden nasib eder şu mübarek günler hatrına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?