Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
kizlar ruyada dusuk yaptigimi goruyodum yine cok ama cok korktum hic o etkiyle uyumAmistim ve bi yerdede bahsedilmedi dusuk konusu hani aklima takildi desem hayir degil oylesine birden gordum cok korktum yine annemle esim yanimdaydi bebek dusuyodu 2 ayliktsn bahsediliyodu dustukten sonra annem bebegin cinsiyeti olusmusmu diye bakiyodu merak edip bende bakiyodum ve erkek oldugunu goruyodum cok korkunctu gozum korktu gercekten artik hamile kalmaktan hep ya giderse korkusu basiyoorrr beni

Rüyaların tersi çıkarmış inşallah sağlıkla doğurursun

Bende beşik gördüm. Bi kuzenim var oda 3 yıllık evli çocuğu olmuyor. Bemde rüyamda onu gördüm ikimizin beşiği vardı onun siyah benim kırmızı. Onu kıskanıyordum nie senşn beşiğin daha güzel benim güzel değil diyorum o bişey demiyordu beğişe bile yaklaşmıyordu. Allah hayra çevirsin

amin amin rabbim hayr etsinn insallah nettenn baktinmi ruya tabirlere

Tmm canim anladim kızda bişey yapmismiydin peki
Ozamanlar çok düzenli adet oluyordum saatli kurulu gibi . Adet bitimi gün aşırı ama son ilişki yumurtlamadan 2 gün önce olmuştu. Çok Emin’im tarihinden bile çünkü eşimin babası bize gelmişti devam edememiştik ama biz zaten kız istiyorduk eşimle biraz tesadüf biraz şans ilk ay da hemen hamile kalmıştım zaten

Slm kizlar nasilsiniz nasil gidiyor allah isinizi rast getirsin bugun gorumcemle doktora gittik oda hamile iki oglu var kiz olsun diye gece gunduz dua ediyordu ama ne gorelim bide baktikki pipi o beni bugune kadar 3. Kiza icin tesseli ediyordu bende artik Onu 3 erkege tesseli ediyorum bakin iste dunyanin adaletine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…