- 17 Mayıs 2017
- 4.309
- 6.500
- 108
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #64.001
anldm cnmYok canim uzun değil
MaşaAllah isteyen herkese nasib etsin rabbim sağolasınVe Aleyküm selam canim Amin Rabbim sanada evladini sağ salim kucağına almayi nasip etsin K Khvekokusu20 oğlu olacak inşeALLAH
Canim bende okumak istiyorumOlsun canım duaya ismini ekleriz bu ay deneme yaoacakmisin
Cnm nedir bu ben ilk defa duyuyorum. Bunu okuyunca ne oluyor. Önemliyse katılırım bendeKatılmak isteyen bildirim yaps
Okuyalım Ramazan ayında yetiştirelim ömür vefa ederse
Rüyaların tersi çıkarmış inşallah sağlıkla doğurursunkizlar ruyada dusuk yaptigimi goruyodum yine cok ama cok korktum hic o etkiyle uyumAmistim ve bi yerdede bahsedilmedi dusuk konusu hani aklima takildi desem hayir degil oylesine birden gordum cok korktum yine annemle esim yanimdaydi bebek dusuyodu 2 ayliktsn bahsediliyodu dustukten sonra annem bebegin cinsiyeti olusmusmu diye bakiyodu merak edip bende bakiyodum ve erkek oldugunu goruyodum cok korkunctu gozum korktu gercekten artik hamile kalmaktan hep ya giderse korkusu basiyoorrr beni
insallah canm simdilik hamilelikyok dahaRüyaların tersi çıkarmış inşallah sağlıkla doğurursun
Bende beşik gördüm. Bi kuzenim var oda 3 yıllık evli çocuğu olmuyor. Bemde rüyamda onu gördüm ikimizin beşiği vardı onun siyah benim kırmızı. Onu kıskanıyordum nie senşn beşiğin daha güzel benim güzel değil diyorum o bişey demiyordu beğişe bile yaklaşmıyordu. Allah hayra çevirsinkizlar ruyada dusuk yaptigimi goruyodum yine cok ama cok korktum hic o etkiyle uyumAmistim ve bi yerdede bahsedilmedi dusuk konusu hani aklima takildi desem hayir degil oylesine birden gordum cok korktum yine annemle esim yanimdaydi bebek dusuyodu 2 ayliktsn bahsediliyodu dustukten sonra annem bebegin cinsiyeti olusmusmu diye bakiyodu merak edip bende bakiyodum ve erkek oldugunu goruyodum cok korkunctu gozum korktu gercekten artik hamile kalmaktan hep ya giderse korkusu basiyoorrr beni
amin amin rabbim hayr etsinn insallah nettenn baktinmi ruya tabirlereBende beşik gördüm. Bi kuzenim var oda 3 yıllık evli çocuğu olmuyor. Bemde rüyamda onu gördüm ikimizin beşiği vardı onun siyah benim kırmızı. Onu kıskanıyordum nie senşn beşiğin daha güzel benim güzel değil diyorum o bişey demiyordu beğişe bile yaklaşmıyordu. Allah hayra çevirsin
Canım sen kizmi istiyon kiz topiginde yazdiydin sanki bir araKızlar ben de dualara katılmak istiyorum ama süreliymiş bugün adet oldum 9 gün sürüyor adetim nasıl ayarlayabiliriz?
Yok canım beni oraya biri etiketlemişti ovulasyon testiyle kız isterken oğlu olanlarla konuşayım diye test ne durumdayken deneme yapmışlardı diye ama orayı unuttum bile benCanım sen kizmi istiyon kiz topiginde yazdiydin sanki bir ara
Tmm canim anladimYok canım beni oraya biri etiketlemişti ovulasyon testiyle kız isterken oğlu olanlarla konuşayım diye test ne durumdayken deneme yapmışlardı diye ama orayı unuttum bile ben
Hayır bakmadım. İnternetteki tabirler inanmıyorum pekamin amin rabbim hayr etsinn insallah nettenn baktinmi ruya tabirlere
Ozamanlar çok düzenli adet oluyordum saatli kurulu gibi . Adet bitimi gün aşırı ama son ilişki yumurtlamadan 2 gün önce olmuştu. Çok Emin’im tarihinden bile çünkü eşimin babası bize gelmişti devam edememiştikTmm canim anladimkızda bişey yapmismiydin peki
Hayirli olsun canim. Yok canim artik degismez 16. haftada kesin belli oluyor cinsiyeti. Tebrik ederim.Kızlar 16. Hafta içerisindeyim kesin erkek dendi yanılma payı var mıdır sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?