Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Kızlar 2018 senesi erkek senesiydi, 2019 un ilk aylarında da hep oğlan oldu etrafımda, sizce 2020 senesi kıza mı döner, yoksa yeni gebelikler bu sene yine erkek mi çoğunluk olur
Bence de öyle ama istisnalar oluyor her zaman
İnsanın nasibindeki neyse o oluyor aslında

Canim çin takviminin dogruluk payi 100 de sifir diyebilirim benim kizimdada erkek cikiyordu kiz oldu bazilarininki tesadufi tutuyor. En iyi yontem ovulasyonla yapilan die dusunuyorum.❤

K Khvekokusu20 canim ya daha once sormusumdur belki ama hatırlamıyorum 2. Ye soruyorsamda kusura bakma yeme icmene dikkat miydin özellikle yedigin yada yedigin birsey oldu mu süt ürünleri asitik diye yememe falan

K Khvekokusu20 canim ya daha once sormusumdur belki ama hatırlamıyorum 2. Ye soruyorsamda kusura bakma yeme icmene dikkat miydin özellikle yedigin yada yedigin birsey oldu mu süt ürünleri asitik diye yememe falan
Yok canım dikkat etmeye calıstım edemedim hatta sütlü kahve cok içtim,, tek dikkat ettigim limonlu karbonatlı su içmek ve fitil kullanmak

Canim Karbonatli suyu gunde kac defa ve bir bardaga ne kadar koymak lazim bir tatli kasigimi bir cay kasigimi bende baslayim zaten midemde gastirit var herkes karbontli su iyi geliyor diyor. Bu sayede onuda icmis olurum
Ben eczaneden sodyum bi karbonat aldım canım İngiliz sodası olarakta geciyor, ben 1 liste suya 1 cay kasıgı koydum içtim, gunde 3 cay kasıgından fazlası zarar aman dikkat

Canım ilk 2 çocuğun da kız çıkıyor şimdi düşünüyorsan bu ay erkek çıkıyor ama temmuz kız ağustos erkek çıkıyor ama yum günlerini de dikkate al
Canim benim icin temmuz ne cikiyor acaba 18.04.1988 bakabilirmisiniz canim.

Bu arada ilk cocugum da adet tarihim 22.09.2016 idi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…