- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #64.721
Ciddi mi hayırlı olsun sende de tuttu hadi kısmet bizlere inşallah benim ki de erkek çıkıyor inşallah doğrudur
Aynı dogum tarihiyle 15 temmuz 2016 ya bak canım bideErkek çıkıyor verdiğin tarih regl değil de yum günün se erkek çıkıyor
canim bende yazmistim bana da bakabilirmisin acabaCiddi mi hayırlı olsun sende de tuttu hadi kısmet bizlere inşallah benim ki de erkek çıkıyor inşallah doğrudur
Eğer değişme erkek olacak tabi birde tutturabilirsen yum gününde süper olur yum günü erkek bebek şansı artıyormuşCanim banada bakarmisin esim 09.06.1987 benim dogum tarihim 18.04.1988 Bu ay regl tarihim degismezse tabii 13 haziran. Bu ay erkek bebek icin deneme yapmak istiyorum
Canım verdiğin tarih yum günü mu yoksa son sat miAynı dogum tarihiyle 15 temmuz 2016 ya bak canım bide
Sat canımCanım verdiğin tarih yum günü mu yoksa son sat mi
Yum günü aynı temmuz sa erkek eğer ağustos 'ta yum olduysa kız bebek diyorSat canım
Cok sagol canim insAllahEğer değişme erkek olacak tabi birde tutturabilirsen yum gününde süper olur yum günü erkek bebek şansı artıyormuş
Agustosta oldu büyük ihtimalle bebegim kız canımYum günü aynı temmuz sa erkek eğer ağustos 'ta yum olduysa kız bebek diyor
Ciddi ciddi test doğru çıkıyor valla benim 3 kizda tutuyor ben bu kadar denk gelmez çünkü dimiAgustosta oldu büyük ihtimalle bebegim kız canım
Evet canım tutuyorCiddi ciddi test doğru çıkıyor valla benim 3 kizda tutuyor ben bu kadar denk gelmez çünkü dimi
Canım belirtilere aldanma sakın bana da belirtilere bakıp hep kız diyorlardıCanim ben nerdeyse eminim. Belim agriyo goguslerim agriyo . Basim dönüyo. Bugun biraz gezdik iki defa dusuyodum nerdeyse bas donmesinden. Ben butun hamileliklerimi cok erken hissettim
Ayy ins canim. Allah razi olsun.Canım belirtilere aldanma sakın bana da belirtilere bakıp hep kız diyorlardı
Kızımda da erkek diyorlardı
Sen kalbini ferah tut
Canım banada bakarmisin 06.07.1988 doğum tarihim ne zaman erkek gösteriyoErkek çıkıyor verdiğin tarih regl değil de yum günün se erkek çıkıyor
Adetine daha 5 gun yok mu ama hic belli olmaz çift te olabilir bide nedense o kadar belirti yasa yasa testte tek çizgi gorunce o an yok olsunlarAyy ins canim. Allah razi olsun.
Bu arada benim butun belirtiler bitti. Sadece azcik bisey bi basim agriyo. Test yaptim az once tek cizgi cikti.Cok merak ediyorum nolacak sonu
Aynen ya ne degisik bi durum. Benim goguslerim hic agrimaz normalde. Pisikolojik olamaz heralde dugune gitmistim halay cekerken bile agriyoduAdetine daha 5 gun yok mu ama hic belli olmaz çift te olabilir bide nedense o kadar belirti yasa yasa testte tek çizgi gorunce o an yok olsunlar
Yok cnm ya agri psikolojik olamazz olmamaliAynen ya ne degisik bi durum. Benim goguslerim hic agrimaz normalde. Pisikolojik olamaz heralde dugune gitmistim halay cekerken bile agriyodu
Simdi hic bisey yok agri gecti bas donmem yok. Azcik bi bas agrisi var. Bide uykum geliyo. Oda ben uykuyu cok severim zaten her firsati degerlendiririm5 gun daha bekleyelim bakalim nolcek
Dayanamiyom ki yapmicam diyom bi bakiyom yapmisimYok cnm ya agri psikolojik olamazz olmamalidaha var canim bekle gunun gecer ınsallh oyle test yaparsin
Allah iyiligini versin seninDayanamiyom ki yapmicam diyom bi bakiyom yapmisim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?