Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Kızlar az önce dr dan geldim dr u biraz darladım erkek olabilir mi vs diye kesenin sağında solundaymış kalp atışları hızlı yavaşmış hiç biri bir anlam ifade etmiyor dedi hayırlısı olsun
bu da benim 7+2 7+2 ultrason görüntüm

Canim ben nerdeyse eminim. Belim agriyo goguslerim agriyo . Basim dönüyo. Bugun biraz gezdik iki defa dusuyodum nerdeyse bas donmesinden. Ben butun hamileliklerimi cok erken hissettim
Canım belirtilere aldanma sakın bana da belirtilere bakıp hep kız diyorlardı
Kızımda da erkek diyorlardı
Sen kalbini ferah tut

Canım belirtilere aldanma sakın bana da belirtilere bakıp hep kız diyorlardı
Kızımda da erkek diyorlardı
Sen kalbini ferah tut
Ayy ins canim. Allah razi olsun.
Bu arada benim butun belirtiler bitti. Sadece azcik bisey bi basim agriyo. Test yaptim az once tek cizgi cikti.Cok merak ediyorum nolacak sonu

Ayy ins canim. Allah razi olsun.
Bu arada benim butun belirtiler bitti. Sadece azcik bisey bi basim agriyo. Test yaptim az once tek cizgi cikti.Cok merak ediyorum nolacak sonu
Adetine daha 5 gun yok mu ama hic belli olmaz çift te olabilir bide nedense o kadar belirti yasa yasa testte tek çizgi gorunce o an yok olsunlar

Adetine daha 5 gun yok mu ama hic belli olmaz çift te olabilir bide nedense o kadar belirti yasa yasa testte tek çizgi gorunce o an yok olsunlar
Aynen ya ne degisik bi durum. Benim goguslerim hic agrimaz normalde. Pisikolojik olamaz heralde dugune gitmistim halay cekerken bile agriyodu
Simdi hic bisey yok agri gecti bas donmem yok. Azcik bi bas agrisi var. Bide uykum geliyo. Oda ben uykuyu cok severim zaten her firsati degerlendiririm 5 gun daha bekleyelim bakalim nolcek

Yok cnm ya agri psikolojik olamazz olmamali daha var canim bekle gunun gecer ınsallh oyle test yaparsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…