Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Canim keske iki tane test ayni anda yapsaydin oyle baksaydık
Ama senin ki catlamis bence. Deneme zamani olmasa bile birkac saat sonra catlamis. Gonlunu ferah tut.
K Khvekokusu20 birazdan gorur yorum yapar
AMa ne zaman çatlamış. Deneme zamanı olmasa bile birkaç saat sonra çatlamış yazmışsın anlayamadım

AMa ne zaman çatlamış. Deneme zamanı olmasa bile birkaç saat sonra çatlamış yazmışsın anlayamadım
2 test yap demiştim ya canım, catlamıs senin gece catladı büyük ihtimalle diger testler yanlıstı catlamasa bu kadar silik cıkmaz. Erkek ihtimalin var inşallah

Kizlar yumurtam catlamis olabilir mi? Son 6 saattir sivi alimina cok dikkat ettim. Gercekten anlamadim sanki en koyu hali dünkü testti

Eklentiler

• 9CA7536F-7F33-4FDE-B015-F5FB91237640.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 52
Birde yeni baska marka bir test kullandim sonuc boyle cikti

Eklentiler

• B5B10969-AC7D-49FF-A3CC-47651207730A.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 53
Canim dunku degil.
Bugun sabah 10:20 de yaptigin esit koyuluktaydi. Kiminin ki esit koyulukta kaliyo. Belki senin kide oyledir. Daha once kullanmismiydin test. Piklerin cok koyu oluyo muydu?
Hayir canim bu konuda tecrubeli degilim. Sanki en koyu dündü sabah 10.20 esit koyuluktaydi simdi ise silinme var valla anlamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…