- 30 Aralık 2012
- 2.549
- 4.387
- 333
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #65.681
İnşaAllah hayırla sağlıklaAaa öyle mi benim de idrarında tuhaf bir kökü geliyordu hani erkeklerin idrar kokusugibi erkek mi benim de acaba ayyy inşallah
Canım gebelik testin pozitif oluyor sonra koyulaşması gerekirken testin silikleşmeye başlıyorKuzum ben 3. Kizima 13. Ayda hamile kaldim. Onda da cok dusundum belirti aradim ama hic bi fark olmadi. Simdi yine 3, 4 aydir deniyoruz. Yani bilemedim ki daha once hic basima gelemedi. Goguslerim hic agrimaz sismez. Sadece hamile kaldigimda degisim oluyo. Oyle farkediyorum. Kesin bisey oldu ama ben anlamadim. Cunku goguslerim bayagi büyüdü halkasi bile genisledi.
Kimyasal dedigin nasil oluyo
Anladim canim. Cok tesekkurederim.Canım gebelik testin pozitif oluyor sonra koyulaşması gerekirken testin silikleşmeye başlıyor
Çok geçmeden de adet oluyorsun
Benim kendi burnumda varmış herkes peşi oğlan demiş ama kızkardeşim varkız çocuğunda burun üstü mor çizgi ya da popoda mor leke olup ta, sonradan doğan kardeşi erkek olan var mı? Bu inanış tutuyormmu?
Hamile kalmış olabilirCanim arkadasin aksam 8 gibi pik ti. Sonra gece 12 de esit kolyuluk olmustu. Acilmisti biraz yani. Simdikini bende anlamadim. Ins sabah idrari oldugu icindir. Gerci biz ne yaparsak yapalim taktir Allah tan.
Canım 1 saat gerçekten yeterli olmuyorYa aslinda instgramdaki bayan 1 saat bi yeterli diyo. Yap istersen. Senin ki 2 bucuk saat olmus
Haklisin canim. Ben bu yonunu dusunmemistim.Canım 1 saat gerçekten yeterli olmuyor
O hamile kalmaları için uğraşıyor
Ama cinsiyet tercihi için koyuluk derecesi önemli 1 saatte de bu doğruluğu sağlamak çok zor
Canım estağfirullahHaklisin canim. Ben bu yonunu dusunmemistim.
MaşaAllah 4.cü istiyorsunBencede erken degil tam zamani. 3 cocuk annesi olarak soyluyorum. Beraber buyurler. Benimki en kucukle ortancanin arasi 5 yas cok zorlandim. Zorlanmamin sebebi ise tam rahata alismisken butun duzeninin tekrardan bozulmasi.
En kucugum 1 bucuk yasinda ve bir kac aydir deneme yapiyorum.
Sagol canim. Allah razi olsun.MaşaAllah 4.cü istiyorsunAllahım gönlüne göre versin inşaAllah
Bi diyete gireblseydm 1 ayda 5 6 kilo versem keşke
Hayırlı vakitte nasip etsin inşaAllah
Ne bileyim ya idal kilom 67 civarı ama 76 kiloyum bi 10 kilo fazlam varSagol canim. Allah razi olsun.
Kiloyu neden sorunbediyorsun ki. Bosver dogum sonrasi hepsini verirsin.
Rabbim gonlune gore versin
Daha yeni firsatim oldu bakmaya dogum hazirliklari yapiyorum insallah rabbim herkese nasip etsin biraz zor bir dogum bekliyor beni 2 normalden sonra sezeryan olacagim yukarda yazdigim gibi oldu hamileligim cok bilincli yapmadim kac saat sonra siliklesti bilmiyorum bide iliskide istekli degildim esime kizmistim esimin zoruyla oldu@Arnas00 bak canim diger arkadas. Gorurlerse yazarlar zaten.
Kiz bosver Allah in izniyle hamile kal kilo isi kolay.Ne bileyim ya idal kilom 67 civarı ama 76 kiloyum bi 10 kilo fazlam var
Böyle bile aynaya bakmak istemiyorum
Bide kızımda çok kilo aldm yine çok alırm diye korkuyorum
Rabbim hayirlisiyla saglikli bi sekilde bebegini kucagina almayi nasip etsin canim.Daha yeni firsatim oldu bakmaya dogum hazirliklari yapiyorum insallah rabbim herkese nasip etsin biraz zor bir dogum bekliyor beni 2 normalden sonra sezeryan olacagim yukarda yazdigim gibi oldu hamileligim cok bilincli yapmadim kac saat sonra siliklesti bilmiyorum bide iliskide istekli degildim esime kizmistim esimin zoruyla oldu
Ekimde hamile kaldim temmuzdada yapmistim takip 2 gun surdu ozaman 15.gunu pik gordum degerlendirdik 16.günde pikti ama kayinvaldemler geldi degerlediremedik 17.gun yaptim sabah 11 de silikti aksamina degerlendirdik hamile kalamamistimRabbim hayirlisiyla saglikli bi sekilde bebegini kucagina almayi nasip etsin canim.
Canim bisey sorucam sen hamile kalmadan once testle takip yapiyor muydun? Yani piklerin hep mi 2 gun suruyodu.
Cok sagol canim cevap verdigin icin. Eski yazilari okumaya calisiyorum. Benim gibi pik i 2 gun surenlerin ne zaman deneme yaptigini iyi anlayabilmek icin. Simdi Rabbim nasip ederse temmuz basinda yumurtlamam olur. Sence iki gunu mu degerlendirmeliyim yoksa sadece 2. Gunu mu? BEkimde hamile kaldim temmuzdada yapmistim takip 2 gun surdu ozaman 15.gunu pik gordum degerlendirdik 16.günde pikti ama kayinvaldemler geldi degerlediremedik 17.gun yaptim sabah 11 de silikti aksamina degerlendirdik hamile kalamamistim
Benim pikler de 2 gun sürüyordu canım piki gördüğüm günün ertesi günü hem önce hem sonra 2 deneme olduCok sagol canim cevap verdigin icin. Eski yazilari okumaya calisiyorum. Benim gibi pik i 2 gun surenlerin ne zaman deneme yaptigini iyi anlayabilmek icin. Simdi Rabbim nasip ederse temmuz basinda yumurtlamam olur. Sence iki gunu mu degerlendirmeliyim yoksa sadece 2. Gunu mu? B
Ben 2 gunude degerlendirdim 2.gun sabah testi 11de yaptim gece 1 gibi oldu birliktelik 14 saat gecmis ustunden testin.belki ilk pikte olan birliktelikte hamile kaldim spermler haxir bekledi icerde bilemiyorumki ben catlama süresini hic hesap etmeden birliktelik oldu sansa birakma birgebenin gunlugu pikler ve sonraki 3gun devam dedi ben sadece 2gun pikte birlikte oldukCok sagol canim cevap verdigin icin. Eski yazilari okumaya calisiyorum. Benim gibi pik i 2 gun surenlerin ne zaman deneme yaptigini iyi anlayabilmek icin. Simdi Rabbim nasip ederse temmuz basinda yumurtlamam olur. Sence iki gunu mu degerlendirmeliyim yoksa sadece 2. Gunu mu? B
Oyle mi bak ben senin pik i kisa suruyo zannediyodum. KacirmisimBenim pikler de 2 gun sürüyordu canım piki gördüğüm günün ertesi günü hem önce hem sonra 2 deneme oldu
Aslinda bu ay 2 gunu de degerlendirdim. Belirtilerimde oldu ama dun hasta oldum.Ben 2 gunude degerlendirdim 2.gun sabah testi 11de yaptim gece 1 gibi oldu birliktelik 14 saat gecmis ustunden testin.belki ilk pikte olan birliktelikte hamile kaldim spermler haxir bekledi icerde bilemiyorumki ben catlama süresini hic hesap etmeden birliktelik oldu sansa birakma birgebenin gunlugu pikler ve sonraki 3gun devam dedi ben sadece 2gun pikte birlikte olduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?