Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Canım gebelik testin pozitif oluyor sonra koyulaşması gerekirken testin silikleşmeye başlıyor
Çok geçmeden de adet oluyorsun

Ya aslinda instgramdaki bayan 1 saat bi yeterli diyo. Yap istersen. Senin ki 2 bucuk saat olmus
Canım 1 saat gerçekten yeterli olmuyor
O hamile kalmaları için uğraşıyor
Ama cinsiyet tercihi için koyuluk derecesi önemli 1 saatte de bu doğruluğu sağlamak çok zor

MaşaAllah 4.cü istiyorsun Allahım gönlüne göre versin inşaAllah

Bi diyete gireblseydm 1 ayda 5 6 kilo versem keşke
Hayırlı vakitte nasip etsin inşaAllah

MaşaAllah 4.cü istiyorsun Allahım gönlüne göre versin inşaAllah

Bi diyete gireblseydm 1 ayda 5 6 kilo versem keşke
Hayırlı vakitte nasip etsin inşaAllah
Sagol canim. Allah razi olsun.
Kiloyu neden sorunbediyorsun ki. Bosver dogum sonrasi hepsini verirsin.
Rabbim gonlune gore versin

Sagol canim. Allah razi olsun.
Kiloyu neden sorunbediyorsun ki. Bosver dogum sonrasi hepsini verirsin.
Rabbim gonlune gore versin
Ne bileyim ya idal kilom 67 civarı ama 76 kiloyum bi 10 kilo fazlam var
Böyle bile aynaya bakmak istemiyorum
Bide kızımda çok kilo aldm yine çok alırm diye korkuyorum

@Arnas00 bak canim diger arkadas. Gorurlerse yazarlar zaten.
Daha yeni firsatim oldu bakmaya dogum hazirliklari yapiyorum insallah rabbim herkese nasip etsin biraz zor bir dogum bekliyor beni 2 normalden sonra sezeryan olacagim yukarda yazdigim gibi oldu hamileligim cok bilincli yapmadim kac saat sonra siliklesti bilmiyorum bide iliskide istekli degildim esime kizmistim esimin zoruyla oldu

Rabbim hayirlisiyla saglikli bi sekilde bebegini kucagina almayi nasip etsin canim.
Canim bisey sorucam sen hamile kalmadan once testle takip yapiyor muydun? Yani piklerin hep mi 2 gun suruyodu.

Rabbim hayirlisiyla saglikli bi sekilde bebegini kucagina almayi nasip etsin canim.
Canim bisey sorucam sen hamile kalmadan once testle takip yapiyor muydun? Yani piklerin hep mi 2 gun suruyodu.
Ekimde hamile kaldim temmuzdada yapmistim takip 2 gun surdu ozaman 15.gunu pik gordum degerlendirdik 16.günde pikti ama kayinvaldemler geldi degerlediremedik 17.gun yaptim sabah 11 de silikti aksamina degerlendirdik hamile kalamamistim

Ekimde hamile kaldim temmuzdada yapmistim takip 2 gun surdu ozaman 15.gunu pik gordum degerlendirdik 16.günde pikti ama kayinvaldemler geldi degerlediremedik 17.gun yaptim sabah 11 de silikti aksamina degerlendirdik hamile kalamamistim
Cok sagol canim cevap verdigin icin. Eski yazilari okumaya calisiyorum. Benim gibi pik i 2 gun surenlerin ne zaman deneme yaptigini iyi anlayabilmek icin. Simdi Rabbim nasip ederse temmuz basinda yumurtlamam olur. Sence iki gunu mu degerlendirmeliyim yoksa sadece 2. Gunu mu? B

Benim pikler de 2 gun sürüyordu canım piki gördüğüm günün ertesi günü hem önce hem sonra 2 deneme oldu

Ben 2 gunude degerlendirdim 2.gun sabah testi 11de yaptim gece 1 gibi oldu birliktelik 14 saat gecmis ustunden testin.belki ilk pikte olan birliktelikte hamile kaldim spermler haxir bekledi icerde bilemiyorumki ben catlama süresini hic hesap etmeden birliktelik oldu sansa birakma birgebenin gunlugu pikler ve sonraki 3gun devam dedi ben sadece 2gun pikte birlikte olduk

Benim pikler de 2 gun sürüyordu canım piki gördüğüm günün ertesi günü hem önce hem sonra 2 deneme oldu
Oyle mi bak ben senin pik i kisa suruyo zannediyodum. Kacirmisim
Aslinda benim gonlumden gecen 2. Gunu değerlendirmek yine de yanlis bisey yapmamak icin soruyorum. O zaman bende oyle yapayim.

Aslinda bu ay 2 gunu de degerlendirdim. Belirtilerimde oldu ama dun hasta oldum.
Ben pik i 2 gun rahat goruyorum 3.gun sabah siliniyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…