Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
kizlar su 2 3 gundur bnm cok akintim oluyir ya adete yakin niye boyle oluyir normalde kuru olmak gerekmiyormu cok rahatsiz oluyirum surekli abdestimi tazelemek zorunda kaliyorum bu ay tek degil adet oncesi hep oluyor iyi bisimi boyle olmasi anlamadim

Kızlar telime kavuştum şükür ama diğer hesabıma giremedim nurdan devam edecem galiba. Kızlar biliyorsunz ben hap kullanıyorum bugün adet olmam gerekiyordu her ay saati saatine olur sabah kalktığımda çoktan adet olmam gerekiyordu. Bugün yok neden ki gelir değil mi

Ay kızlar ben 100 sayfayı nasıl okuyayım 3 cicek annesi cnm sen naptn varmı sende bişi. Başka deneyen cinsiyet öğrenen varmı. Prensesim2016 cnm sen nasılsın sanki en son teste başlamıştın ne oldu devam edebildin mi.

Canim ben hasta oldum.
Telefonun duzeldi heralde
Elif eylul hira ogrendi cinsiyeti cok sukur erkek bebek bekliyo
Sen nasilsin

iyiyim cnm adet olmayi bekliyorum bende evt teste baslamistim sonra bikacgun ara verdim sonrayine yaptim orasi biraz karisik iste yani ama sukur bu ayda yumurtlamayi gordum olmazsa yani gerci tutugunu da zannetmiyorum bu ayki adetimle birlikte asilama tedavisine gececem ins rabbim izin verirse dualarinizi bekliyorum rabbim kimsenin emegini bosa ciksrmasin ins

Cnm herşeyin hayırlısı gerçekten bunları duymaktan sıkıldın belki ama başka bişi gelmiyor elimizden sadece tevekkül

Amin canim rabbimm sana yarr ve yardimcii olsun. Bizlere nasip etsin ❤❤❤

Erken ögrenmişsin maşallah canım doktor kesin dedi mi, hayırlı olsun Saglıkla gelsin inşallah ♥ bir yöntem denemiş miydin
Yok canim hic denemedim ben ilkim kiz olsun istemistim hep Allahim bir erkek cocuk verdi bana cok sükür %90 dedi ama ben cok emin degilim cünkü degisebiliyormus o yüzden 16. Hafta netlestiricez bakalim

Yok canim hic denemedim ben ilkim kiz olsun istemistim hep Allahim bir erkek cocuk verdi bana cok sükür %90 dedi ama ben cok emin degilim cünkü degisebiliyormus o yüzden 16. Hafta netlestiricez bakalim
Benim kızıma da 12. Haftada erkek demişti 16 da kız oldugu netleşti canım ondan dedim erken ögrenmişsin diye,, ilk cocukmuş daha saglıklı olsunda tabi gene de gönlünden geçen olsun inşallah

Peki canm tam yumurtlama gunu mu hamile kaldin yada adetten sonra falan mi bunu tahmin edebiliyor musun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…