- 17 Mayıs 2017
- 4.309
- 6.500
- 108
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #65.741
cok az kalmis gun sayiyosun ne guzel rabbim kazasiz belasiz kucagini almayi nasib etsin ins darisi bana oldun ve arkadaslarima26 haziran dogumum var temizlikle ugrasiyorum pek girmiyorum internete 2 kizim var 3.hamileyi erkek insallah
Canim ben hasta oldum.Ay kızlar ben 100 sayfayı nasıl okuyayım3 cicek annesi cnm sen naptn varmı sende bişi. Başka deneyen cinsiyet öğrenen varmı. Prensesim2016 cnm sen nasılsın sanki en son teste başlamıştın ne oldu devam edebildin mi.
Evet onu biliyorum. Yok telefonum düzelmedi yeni aldık valla. Bende adetimi bekliyorum gelmiyorCanim ben hasta oldum.
Telefonun duzeldi heralde
Elif eylul hira ogrendi cinsiyeti cok sukur erkek bebek bekliyo
Sen nasilsin
Hayirli olsun.E
Evet onu biliyorum. Yok telefonum düzelmedi yeni aldık valla. Bende adetimi bekliyorum gelmiyor
Bilmiyorum hala yokHayirli olsun.
Olur belki kiz hemen korkma
iyiyim cnm adet olmayi bekliyorum bende evt teste baslamistim sonra bikacgun ara verdim sonrayine yaptim orasi biraz karisik iste yani ama sukur bu ayda yumurtlamayi gordum olmazsa yani gerci tutugunu da zannetmiyorum bu ayki adetimle birlikte asilama tedavisine gececem ins rabbim izin verirse dualarinizi bekliyorum rabbim kimsenin emegini bosa ciksrmasin insAy kızlar ben 100 sayfayı nasıl okuyayım3 cicek annesi cnm sen naptn varmı sende bişi. Başka deneyen cinsiyet öğrenen varmı. Prensesim2016 cnm sen nasılsın sanki en son teste başlamıştın ne oldu devam edebildin mi.
olursun kiz fazla stres takinti yapma bu kadarBilmiyorum hala yok
Cnm herşeyin hayırlısı gerçekten bunları duymaktan sıkıldın belki ama başka bişi gelmiyor elimizden sadece tevekküliyiyim cnm adet olmayi bekliyorum bende evt teste baslamistim sonra bikacgun ara verdim sonrayine yaptim orasi biraz karisik iste yani ama sukur bu ayda yumurtlamayi gordum olmazsa yani gerci tutugunu da zannetmiyorum bu ayki adetimle birlikte asilama tedavisine gececem ins rabbim izin verirse dualarinizi bekliyorum rabbim kimsenin emegini bosa ciksrmasin ins
Amin canim rabbimm sana yarr ve yardimcii olsun. Bizlere nasip etsin ❤❤❤iyiyim cnm adet olmayi bekliyorum bende evt teste baslamistim sonra bikacgun ara verdim sonrayine yaptim orasi biraz karisik iste yani ama sukur bu ayda yumurtlamayi gordum olmazsa yani gerci tutugunu da zannetmiyorum bu ayki adetimle birlikte asilama tedavisine gececem ins rabbim izin verirse dualarinizi bekliyorum rabbim kimsenin emegini bosa ciksrmasin ins
Erken ögrenmişsin maşallah canım doktor kesin dedi mi, hayırlı olsun Saglıkla gelsin inşallahKizlar 12 haftaligim benimde oglum olucakmis bugün ögrendim
Yok canim hic denemedim ben ilkim kiz olsun istemistim hep Allahim bir erkek cocuk verdi bana cok sükür %90 dedi ama ben cok emin degilim cünkü degisebiliyormus o yüzden 16. Hafta netlestiricez bakalimErken ögrenmişsin maşallah canım doktor kesin dedi mi, hayırlı olsun Saglıkla gelsin inşallah ♥ bir yöntem denemiş miydin
Benim kızıma da 12. Haftada erkek demişti 16 da kız oldugu netleşti canım ondan dedim erken ögrenmişsin diye,, ilk cocukmuş daha saglıklı olsundaYok canim hic denemedim ben ilkim kiz olsun istemistim hep Allahim bir erkek cocuk verdi bana cok sükür %90 dedi ama ben cok emin degilim cünkü degisebiliyormus o yüzden 16. Hafta netlestiricez bakalim
Erkek bebekler erken belli olur zaten ama seninki bayagi erken olmus canm hayirlisi olsun darisi bizeKizlar 12 haftaligim benimde oglum olucakmis bugün ögrendim
Peki canm tam yumurtlama gunu mu hamile kaldin yada adetten sonra falan mi bunu tahmin edebiliyor musunYok canim hic denemedim ben ilkim kiz olsun istemistim hep Allahim bir erkek cocuk verdi bana cok sükür %90 dedi ama ben cok emin degilim cünkü degisebiliyormus o yüzden 16. Hafta netlestiricez bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?