Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
26 haziran dogumum var temizlikle ugrasiyorum pek girmiyorum internete 2 kizim var 3.hamileyi erkek insallah
Allah sağlıkla kucağına almayı nasil etsin. Allah kolaylık versin canm. Sana 2 sorum tek olacak. İki kızında ovulasyonla planlı oldu. Yoksa erkek bebeğe ovulasyonla takip edip oldu

2 yumurta vardı canım ondan. Baba göre pikten 3,4 saat önce veya 3,4 saat sonra ilişki olmalı

Allah sağlıkla kucağına almayı nasil etsin. Allah kolaylık versin canm. Sana 2 sorum tek olacak. İki kızında ovulasyonla planlı oldu. Yoksa erkek bebeğe ovulasyonla takip edip oldu
Amin Allah isteyen herkese nasip etsin 2 kizimdada ovulasyon testi kullanmadim bilmiyordumda acikcasi 3.hamileligimdede ovulasyonu hamile kalmayi kolaylastirsin diye kullandim erkek bebek olmadi icinde tabi nasipmis oldu sukur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…