Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Kuzum ben iki arkadasa sordum erkek coxuklari var ikiside denemenin ertsi gunu gormus yumurta akini hatta zeyno bile deneme yaprken kuruydum diye onemli olan yumurtlama gunu giden sperm zaten kadin deneme yaprken sulaniyo islak oluyo

Kuzum ben iki arkadasa sordum erkek coxuklari var ikiside denemenin ertsi gunu gormus yumurta akini hatta zeyno bile deneme yaprken kuruydum diye onemli olan yumurtlama gunu giden sperm zaten kadin deneme yaprken sulaniyo islak oluyo

canım bende 1 yılı aşkın süredir araştırıyorum kimi yumurtalama akıntısını hiç bilmiyor bile oğlu var ama 3 aydir deneme yapıyorum bende testim tamamen açıldıktan sonra uzayan akıntıyı görüyorum ben de yani birgün sonra

Bak kuzum ben yaklasik 4 aydir bu testi kullandim bende hep oncesinde gordum sadece bu ay fitil kullandim kuruluk oldu testim pik oldu 3 saat bile surmeden catladi ve ben yumurta akini sabah gordum eger catlama gunu kullanmasydim gorurdum kesin

Canim bence gecikmesinin fitille ilgisi yok deneme olmusmuydu geçen ay benim deneme olunca gecikmeye başladı hiç sasmayan adetim
Yok canim bayrama denk geldi ovulasyon zamani oyuzden deneme olmadi. Heralde cok stres yaptim oyuzden oldu umarim olurum yinede bi test yaparim yarin nolur nolmaz eminim ama olsun

Benimde denemeden hemen önce geldi canım mesela yumurta akı kıvamında akıntı

Kızlar geçen hafta bugün pik günümdü sonraki günün sabahında ve akşamında değerlendirme olmuştu. En erken regl gününden kaç gün önce beta hcgme baktırabilirim. Siz kaç gün öncesinde öğrendiniz. Lütfen herkes yorum yapabilirmi. Benim için çok önemli.

Canim denemenin ardindan say. 12. Gun net olarak cikar. Daha erken ogrenenlerde var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…