- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #66.021
Yok canim yaa ne fitilmiss bi turlu olamadim
Kuzum ben iki arkadasa sordum erkek coxuklari var ikiside denemenin ertsi gunu gormus yumurta akini hatta zeyno bile deneme yaprken kuruydum diye onemli olan yumurtlama gunu giden sperm zaten kadin deneme yaprken sulaniyo islak oluyoIki ay kuruydum diye değerlendirmedim ama pişman oldum doğrusu sonradan kuru olduğu hatta hiç yumurtlama akıntısı gormeyenlerin oğlu olduğunu okudum geçen ay yok denecek kadar azdı akıntı deneme oldu ama tutmadı
Kuzum ben iki arkadasa sordum erkek coxuklari var ikiside denemenin ertsi gunu gormus yumurta akini hatta zeyno bile deneme yaprken kuruydum diye onemli olan yumurtlama gunu giden sperm zaten kadin deneme yaprken sulaniyo islak oluyo
Bak kuzum ben yaklasik 4 aydir bu testi kullandim bende hep oncesinde gordum sadece bu ay fitil kullandim kuruluk oldu testim pik oldu 3 saat bile surmeden catladi ve ben yumurta akini sabah gordum eger catlama gunu kullanmasydim gorurdum kesincanım bende 1 yılı aşkın süredir araştırıyorum kimi yumurtalama akıntısını hiç bilmiyor bile oğlu var ama 3 aydir deneme yapıyorum bende testim tamamen açıldıktan sonra uzayan akıntıyı görüyorum ben de yani birgün sonra
Yok canim bayrama denk geldi ovulasyon zamani oyuzden deneme olmadi. Heralde cok stres yaptim oyuzden oldu umarim olurum yinede bi test yaparim yarin nolur nolmaz eminim amaCanim bence gecikmesinin fitille ilgisi yok deneme olmusmuydu geçen ay benim deneme olunca gecikmeye başladı hiç sasmayan adetim
Canim sitres de etkiliyo olabilirYok canim yaa ne fitilmiss bi turlu olamadim
Aynenn artiik onu dusunuyorum hayaller ve hayatlarr bu ayda ovulasyin uzayacak saglik olsun olalimdaaa ❤❤❤❤Canim sitres de etkiliyo olabilir
Aynen canimAynenn artiik onu dusunuyorum hayaller ve hayatlarr bu ayda ovulasyin uzayacak saglik olsun olalimdaaa ❤❤❤❤
Insallahh canim hayirlisi ❤Aynen canim
Temmuz u biyerden yakalrsin sıkınti yapma
Benimde denemeden hemen önce geldi canım mesela yumurta akı kıvamında akıntıcanım bende 1 yılı aşkın süredir araştırıyorum kimi yumurtalama akıntısını hiç bilmiyor bile oğlu var ama 3 aydir deneme yapıyorum bende testim tamamen açıldıktan sonra uzayan akıntıyı görüyorum ben de yani birgün sonra
Canim sen adet oldun mu?E Elif eylul hira cnm senin test hangi markayduı. Nereden almıştn
Aynen canım valla çok iyi olurkızlar, bu grupta erkek bebek sahibi olanların isim listesini yazabilir misiniz?
eski mesajları okumak açısından pratik olur
Canım benim bat 13 ocaktı ve ben 18 şubatta döllenmişim. Yani yumurtlamadan sonra. Erkek bekliyoruzbenim gibi erkek bir bebek isteyen varmı ?
Yurmurtlama..gününün ertesi günü...ilişkiye girmek ....erkek olma ihtimalini yükseltiyormuş....dogrumu...acaba..bilen varmı
Canim denemenin ardindan say. 12. Gun net olarak cikar. Daha erken ogrenenlerde var.Kızlar geçen hafta bugün pik günümdü sonraki günün sabahında ve akşamında değerlendirme olmuştu. En erken regl gününden kaç gün önce beta hcgme baktırabilirim. Siz kaç gün öncesinde öğrendiniz. Lütfen herkes yorum yapabilirmi. Benim için çok önemli.
Hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız.Canım benim bat 13 ocaktı ve ben 18 şubatta döllenmişim. Yani yumurtlamadan sonra. Erkek bekliyoruz
Teşekkür ederim kuzummHayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız.Allah bana da nasip eder inşallah. Hamişsin bana dua ederbilirmisin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?