Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Ayin 19 da olan ne canim ben hic anlamadim ilk defa duydum

19 haziran ise, haziran takvimini paylaştım, 19 haziranda dolunay var bu erkek bebek için olumlu, ay o gün oğlakta, oğlak da dişil bir burç bu da kızdan yana.. yani benim planladığım dönemde de dişil burçlarda o yüzden inşallah tutmuyordur

cinsiyet belli olup da tam ilişki gününü ve saatini bilen varsa şu takvim tutuyor mu bir bakalım? Bana yollarsanız ben yorumcudan bakarım

Canim bende ayni problemi yaşiyorum malesef iki gun oldu hala tık yok kendimden eminim ama insan iste tirsiyor insallah en kisa zamanda oluruz olsakta bi baslasak artik testlere

Kizlar siz bilirsiniz ama bunlar işin cilvesi siz kocanız iyi besleyip yumurtlamaya bakın dua edin diğerleri boş insan ne kadar bilgi edinirse edinsin en sonunda buna kanaat getiriyor takvimmis bioritim mis hepsi boşa bence
Bencede aynen ogle canim ❤

5842 sayfa da bakarsan canim
Buldum canım sanırım testi çok sık yapmak lazım. Benim genelde 12 de dahi yaptigimda çok pik oluyor . Ertesi gün sabah yapıyorum silinmiş oluyor tutmuyor . Napim bu ayda olmamissa bir dahaki ay pikten sonra uyumam gece boyunca yaparim testi artik kocayi o ara uyandırırım

Eklentiler

• IMG_20190204_002349.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 69
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…