Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518

canım ben kızımda adetten 4 gün önce normal gebelik testinde çok silik çizgi olarak görmüştüm..erken gebelik testlerinden alabilirsin ama bildiğim ovulasyondan 8 gün sonra bebek yerleşiyor ve kanda bchg yükselmeye başlıyor

Erken gebelik testim var ne zamn yapsam diye o yüzden herkese sormak istedim

Canım benim bat 13 ocaktı ve ben 18 şubatta döllenmişim. Yani yumurtlamadan sonra. Erkek bekliyoruz

adet döneminiz kaç gün sürüyordu ve kaçıncı gün yumurtladınız? yumurta takibi yaptınız mı?
tek sefer ilişki mi oldu?
diyet , takvim uyguladınız mı?
nelere dikkat ettiğinizi anlatabilir misiniz?

Arkadaşlar erken öğrenmek istememin sebebi eğer gebelik varsa Bende kan pıhtılaşma olduğu için müdahale yapılmadığında düşük yapıyor olmam o yüzden

Kizlar kafam karisti. Bazi arkadaslar testte cizgi iyice siliklesince akintim oldu yazmislar. Yani yumrta o zaman mi catliyor? Deneme ne zaman yapilmali peki

Kizlar kafam karisti. Bazi arkadaslar testte cizgi iyice siliklesince akintim oldu yazmislar. Yani yumrta o zaman mi catliyor? Deneme ne zaman yapilmali peki
Canım o herkeste farklı oluyor işte kendine dikkat et t köyü çıkıyor ya ondan sonra yumurta her an catlayabilir akintina sürekli bak parmağınla şeffaf ve sunecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…