Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Evet valla cnm doğru söylüyorsun ama nefis işte olmayanı istiyor. Bende zorlanıyorum ikisiyle perişan oluyorum ama burnum yanmıyor. Rabbim ne zaman hayırlıysa o zmn kısmet etsin inş hepimize

adet döneminiz kaç gün sürüyordu ve kaçıncı gün yumurtladınız? yumurta takibi yaptınız mı?
tek sefer ilişki mi oldu?
diyet , takvim uyguladınız mı?
nelere dikkat ettiğinizi anlatabilir misiniz?
Adetim normalde 4-5 gün kadar sürerdi. Yumurta takibi hiç yapmadım. Biz bebek yapmaya karar verdiğimiz ay eşim iş seyahatine çıktı ve regl programında tahmini yumurtlama tarifi gözüküyor, o tarihlerde yanımda değildi. Daha sonra adetim yaklaşınca 3-4 kez ilişkiye girdik. Adetim gecikti tabi ben test yaptım negatif çıktı. Meğer adet tarihime yakın yumurtlamışım ve geç döllenme olmuş. Kan tahlilinde adet gecikmesinden 11 gün sonra çıktı. Şuan tam ölçüm yapabildikleri için döllenme tarihim belli oldu. Özellikle erkek olsun diye uğraşmadık hamile kalacağımı bile sanmıyordum

Deneme yapraken kurumuydun sulumu canim yumurta akini gordunmu

Aman zor iş hamilelik bende iki gündür ki ağrım var ya bebiş sağa toplanıyor sonra sola geçiyor orda toplanıyor ne böyle oluyor anlamadım
Yaz günü gebeliği zor oluyor, ben kızıma temmuz da hamile kaldım böyle sıkıntılar basladı etti diyesiye havalar serinlemişti bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…