- 6 Mart 2019
- 2.909
- 5.140
- 88
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #66.081
14. Gun tek bi tane mi test yaptin.Yani hesap doğruysa 12 saat falan pik kaliyor
Evet canim ama hep tecrübe oldu deneme yapılmadi14. Gun tek bi tane mi test yaptin.
Evet valla cnm doğru söylüyorsun ama nefis işte olmayanı istiyor. Bende zorlanıyorum ikisiyle perişan oluyorum ama burnum yanmıyor. Rabbim ne zaman hayırlıysa o zmn kısmet etsin inş hepimizeKiz sen bilirsin ama bence simdi olmasin. Cocuklarin cok kucuk sana cok ihtiyaclari var. Kaldi ki seninde yasin daha cok kucuk. Simdi olmasi cocuklarina haksizlik yapmak olur yeterince ilgilenemezsin. Benimde kizim kucuk ama digerleri buyuk bana yardimci oluyolar. Oyuzden istiyorum. Rabbim gonlundekini en dogru zamanda nasip etsin ins.
Canım gerçekten çok az kalmış37. haftadayiz Canım az kaldi bizim
sen nasilsin nasil geciyo
Aynen o yuzden sordum. Belki 14. Gunun aksamida pik yapmis olabilir. Hatta test fazla aliyosan 13. Gun basla 2 tane yapmaya. Yumurtlama bazen erken yada gec olabiliyoEvet canim ama hep tecrübe oldu deneme yapılmadi
Bidaha kine 14.gun 2 tane yapicam
Amin canim. Hem takipte kalirsin o zamana kadar daha col bilgin olur.Evet valla cnm doğru söylüyorsun ama nefis işte olmayanı istiyor. Bende zorlanıyorum ikisiyle perişan oluyorum ama burnum yanmıyor. Rabbim ne zaman hayırlıysa o zmn kısmet etsin inş hepimize
Allah yardimcin olsun canim. Hic bilmiyom valla ben . Hic yasamadim. Ama yürüyus ve bol su iyi gelebilirKızlar bu ödem için napıcam ben yakızımda da cok şişmiştim
Canım inanki yürüyünce ve bol su içince daha cok şişiyorum sanki vucut atmıyor suyuAllah yardimcin olsun canim. Hic bilmiyom valla ben . Hic yasamadim. Ama yürüyus ve bol su iyi gelebilir
Doktorunla gorus belki bi onerecegi bisey olur.Canım inanki yürüyünce ve bol su içince daha cok şişiyorum sanki vucut atmıyor suyu
Adetim normalde 4-5 gün kadar sürerdi. Yumurta takibi hiç yapmadım. Biz bebek yapmaya karar verdiğimiz ay eşim iş seyahatine çıktı ve regl programında tahmini yumurtlama tarifi gözüküyor, o tarihlerde yanımda değildi. Daha sonra adetim yaklaşınca 3-4 kez ilişkiye girdik. Adetim gecikti tabi ben test yaptım negatif çıktı. Meğer adet tarihime yakın yumurtlamışım ve geç döllenme olmuş. Kan tahlilinde adet gecikmesinden 11 gün sonra çıktı. Şuan tam ölçüm yapabildikleri için döllenme tarihim belli oldu. Özellikle erkek olsun diye uğraşmadık hamile kalacağımı bile sanmıyordumadet döneminiz kaç gün sürüyordu ve kaçıncı gün yumurtladınız? yumurta takibi yaptınız mı?
tek sefer ilişki mi oldu?
diyet , takvim uyguladınız mı?
nelere dikkat ettiğinizi anlatabilir misiniz?
Deneme yapraken kurumuydun sulumu canim yumurta akini gordunmuAdetim normalde 4-5 gün kadar sürerdi. Yumurta takibi hiç yapmadım. Biz bebek yapmaya karar verdiğimiz ay eşim iş seyahatine çıktı ve regl programında tahmini yumurtlama tarifi gözüküyor, o tarihlerde yanımda değildi. Daha sonra adetim yaklaşınca 3-4 kez ilişkiye girdik. Adetim gecikti tabi ben test yaptım negatif çıktı. Meğer adet tarihime yakın yumurtlamışım ve geç döllenme olmuş. Kan tahlilinde adet gecikmesinden 11 gün sonra çıktı. Şuan tam ölçüm yapabildikleri için döllenme tarihim belli oldu. Özellikle erkek olsun diye uğraşmadık hamile kalacağımı bile sanmıyordum
Doktora danis canimCanım inanki yürüyünce ve bol su içince daha cok şişiyorum sanki vucut atmıyor suyu
Yürüyüş bol su diyor canımDoktora danis canim
Aman zor iş hamilelik bende iki gündür ki ağrım var ya bebiş sağa toplanıyor sonra sola geçiyor orda toplanıyor ne böyle oluyor anlamadımYürüyüş bol su diyor canım
Yaz günü gebeliği zor oluyor, ben kızıma temmuz da hamile kaldım böyle sıkıntılar basladı etti diyesiye havalar serinlemişti bileAman zor iş hamilelik bende iki gündür ki ağrım var ya bebiş sağa toplanıyor sonra sola geçiyor orda toplanıyor ne böyle oluyor anlamadım
Sıcak bir yandan iş bir yandan çocuklar derken yoruluyor bebişimYaz günü gebeliği zor oluyor, ben kızıma temmuz da hamile kaldım böyle sıkıntılar basladı etti diyesiye havalar serinlemişti bile
Aynen canımSıcak bir yandan iş bir yandan çocuklar derken yoruluyor bebişim
evet artik gün sayiyoruzCanım gerçekten çok az kalmış
Dua et bize de doğumda
Bende iyiyim çok şükür 30. Haftamdayım
Yavaştan hazırlıklara başlayacağım öyle yani
Bana da dua edin kızlar sizin dogumlar benden önce Allah nasip ederseevet artik gün sayiyoruz
İnşaallah dua edelim birbirimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?