Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Cnm üzme kendini bu kadar yıpratma lütfen hem geleceği varsa sen istemesende o gelir zaten. Beklemekten başka çare yokki. Aşılamadır rahim filmidir ne gerekiyorsa yap bence içinde kalmasın en azından. Rabbim sanada bşzede isteyen herkese de aslan gibi Bi tosun versin inş.

How long after LH surge can you conceive a boy?
The best studies indicate ovulation occurs 30 hours after the onset of the LH surge. The LH surge begins in the blood several hours before it shows up in the urine, so you can generally assume that ovulation will occur about 24 hours after the LH surge is first detected

burada, genellikle testte Lh piki görüldükten 24 saat sonra ovulasyon olur diyor.normalde lh pikinden 30 saat sonra olumuş ama pik dozunun idrara geçmesi bir kaç saat sonra olurmuş..piki gördükten sonra ertesi gün ideal gibi

Canım kişiden kişiye değişiyor. Kimisi erken piki yakalar piki 2 gün sürer kimisininde pikten birkaç saat sonra

Canım kişiden kişiye değişiyor. Kimisi erken piki yakalar piki 2 gün sürer kimisininde pikten birkaç saat sonra
Arnas haklı, erkek tutturanlar pikten kaç saat Önce/sonra deneme yaptılar yazsalar da bir liste çıkarıp toplu bakabilsek. Bundan bir sonuç çıkarırız belki.

Arnas haklı, erkek tutturanlar pikten kaç saat Önce/sonra deneme yaptılar yazsalar da bir liste çıkarıp toplu bakabilsek. Bundan bir sonuç çıkarırız belki.
Ben hem önce hem sonra denedim canım. Bana kalırsa catlamadan 3,4 saat önce ve/veya 3,4 saat sonra deneme olmalı

insallah cnm amin amin. ❤

Aa canım az kalmış ama döner inşAllah bazen doğum anında bile dönüyorlar
Bende 30. Haftamdayım benimki de henüz dönmedi ama daha çok var döner muhtemelen
Takviye kullanıyor musun demir için? Benim de düşük çıktı son trimesterda kansızlık çok yaygın bi sorunmuş bende takviyeye başladım
Aman dikkat et kendine canım Güzelce beslen

Atmasaydım kendi kullandığım ovulasyon testlerinin kağıdını paylaşırdım orda kadınlar ovulasyon olarak 2 ye ayrılır diyordu
Birinci grup lh seviyesi en yükseğe çıktıktan sonra 24 ile 48 saat için ovulasyon gerçekleşenler
İkinci grup lh seviyesi en yükseğe çıktıktan sonra 3-4 saat içinde ovulasyonu gerçekleşenler ki bu ben oluyordum
15 ay boyunca pikten hep 3 saat sonra ilk silikleşmeyi görüp deniyordum hamile kalamadım
Pikken denediğim ay oldu çok şükür
Bu yüzden burda diyoruz herkese vücudunuzu tanıyın pikleriniz ortalama ne kadar sürüyor bilin o zaman gönül rahatlığı içinde denersiniz
Allah hepinizinde hayırlı sağlıklı biçimde gönlünüze göre versin

Şimdi ben pik süremi bilmediğim için, benim gibi ilk ovulasyon testi denemelerinde hamile kalmaya çalışacaklar olacağı için “genellikle 24 saat sonra” bilgisini paylaştım.. yoksa yorumları okudum, kimisinin 2 gün sürmüş kimisinin çok kısa sürmüş. Ben piki gördükten 24-36 saat arasına kadar bekleyeceğim, o sırada silikleşirse test ve ben kaçırırsam bir dahakine kalır.. tecrübe olur..

Gercekten cok haklisiniz bende vucudumu taniyorum saniyordum ilk ay attigim testlerimde pik olmamis ama pik olmus saniyordum zeynoc17 sagolsun pik olmamis demisti bende sagdan soldan duyduklarimla arastirdigimi saniyordum sizlerden duyarak burdaki test orneklerini gorerek birseyleri ogrendik bir nebze olsa herkese tesekurler❤❤

Kizlar biraz acik olacak ama denemeden sonra hemen kalktinizmi yoksa biraz bekledinizmi bu bayadir kafama takiliyor soracam soracam bi soramadim ❤❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…