- 6 Mart 2019
- 2.909
- 5.140
- 88
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #66.201
O zaman yarin yada diger gun olursun. Hakkinda hayirlisi olsun ins.15 16 gun oldu iste cnm yarin adetin 36 . gunu bakalim gecen ayda 36. gun olmustum ins yarin olurum . bildigim.kadari ile evt 3 ay suresi var sanirim ama esime sormadim hicc
insallah allah razi olsun canmO zaman yarin yada diger gun olursun. Hakkinda hayirlisi olsun ins.
Aynen benimki öyle olmustuYani pik ı gorucez çok az açıldığı zaman mi
aynen canm insallahAminCanım saol seninde. Allah gönlümüze göre verir inşalalh. Beklemekten başka çare yok
Cnm üzme kendini bu kadar yıpratma lütfen hem geleceği varsa sen istemesende o gelir zaten. Beklemekten başka çare yokki. Aşılamadır rahim filmidir ne gerekiyorsa yap bence içinde kalmasın en azından. Rabbim sanada bşzede isteyen herkese de aslan gibi Bi tosun versin inş.iyiyim sagolasin canm evet hala dusunuyorum ama adetimi bekliyorum cok ama cok akintim var bugun 35. gun hala olmadim 2 gun once idrar testi yaptim negatif bu ay 3 tane gebelik testi yaptim 3ude negatif sabahlari basdonmelerim oluyo gun icinde cok cabuk acikiyorum ama gebelige baglayamiyorum bunlari artik cunku testlerim negatiftansiyonum dusuyodur belki bu yuzden oyle oluyodyr hayirlisiyla su adet bi gelse 3. gunu doktora gidecem tedavi icin ama. biliyomusun aksilik hepte gelip beni buluyo esimin sigortasi iptal olcak bu yuzden ozelede gidemeycem gibi gorunuyor asilamayi erteleyebilirizde bilmiuorum yani hayirlisi hangisi olacaksa o olsun sansim yok iste olsatdi bu sigarta isi falan iptal olmazdi yani cok uzuluyorum bi yandam tekrar tedavi bile olamiycam belki cunku ozel hastanede hem maddi hem manrvi cok yipraniyo insan suan olarak cok uzgunum rahim filmi asilama vs hepsi erttelenedebilir ama bu adetimde ben kararliydim rahim filmi istense bike yaptiracaktim asilama hepsini deniyecektim yani umutlarim temuzdaydi ama sanki o hayyellerde yikilacak gibime geliyo elimde ovulasyon testlerim var 80 taneye yakin ama artik bunlarla zaman kaybetmek istemiyorum 5. ovulasyon denememdi ve her ay yumurtlamayi yakaliyodum haftada 3 4 kez iliski oluyofu ama tutmuyor iste sanirim bi engel var ve ben bunu cozmek icin bi yola koyuldum ama bu yoldada yine hayallerim yarim kalcak gibi neyse ben cok yazdimm basiniz agrir belki okurken kusura bakmayin cok doluyum buraya yazdim biraz boylece simdi gidip acile kan testi yaptirim diyorum ama ys sabah adet olursam kafamda binlerce degisik sorular varmi tavsiyeleriniz bnm bi an once adet olabilmem icin bitkisel kurler falan yazin bana kendinize iyi bakin allaha emanet olun insallahh ❤❤❤❤❤❤
Canım kişiden kişiye değişiyor. Kimisi erken piki yakalar piki 2 gün sürer kimisininde pikten birkaç saat sonraHow long after LH surge can you conceive a boy?
The best studies indicate ovulation occurs 30 hours after the onset of the LH surge. The LH surge begins in the blood several hours before it shows up in the urine, so you can generally assume that ovulation will occur about 24 hours after the LH surge is first detected
burada, genellikle testte Lh piki görüldükten 24 saat sonra ovulasyon olur diyor.normalde lh pikinden 30 saat sonra olumuş ama pik dozunun idrara geçmesi bir kaç saat sonra olurmuş..piki gördükten sonra ertesi gün ideal gibi
Arnas haklı, erkek tutturanlar pikten kaç saat Önce/sonra deneme yaptılar yazsalar da bir liste çıkarıp toplu bakabilsek. Bundan bir sonuç çıkarırız belki.Canım kişiden kişiye değişiyor. Kimisi erken piki yakalar piki 2 gün sürer kimisininde pikten birkaç saat sonra
Ben hem önce hem sonra denedim canım. Bana kalırsa catlamadan 3,4 saat önce ve/veya 3,4 saat sonra deneme olmalıArnas haklı, erkek tutturanlar pikten kaç saat Önce/sonra deneme yaptılar yazsalar da bir liste çıkarıp toplu bakabilsek. Bundan bir sonuç çıkarırız belki.
Benim pikler 2 gune yaklasırdı hic kısa sürmediCanım kişiden kişiye değişiyor. Kimisi erken piki yakalar piki 2 gün sürer kimisininde pikten birkaç saat sonra
insallah cnm amin amin. ❤Cnm üzme kendini bu kadar yıpratma lütfen hem geleceği varsa sen istemesende o gelir zaten. Beklemekten başka çare yokki. Aşılamadır rahim filmidir ne gerekiyorsa yap bence içinde kalmasın en azından. Rabbim sanada bşzede isteyen herkese de aslan gibi Bi tosun versin inş.
Aa canım az kalmış ama döner inşAllah bazen doğum anında bile dönüyorlarHep aklımdasın canım cuma günü 35.haftayı doldurcaz bebeğe hazırlık biyandanda gezemiycem diye doya doya gezmeye çalışıyorum iyiyken kansızlıkla başım belada serum aldım dün yarın bi daha alıcam onun dışında sorun yok bebeğin ayakları rahim ağzındaydı dönmezse 22 temmuz sezeryan olucam büyük bi ihtimal. Senin nsl gidiyo siz ne kadarlık oldunuz iyimisin
Atmasaydım kendi kullandığım ovulasyon testlerinin kağıdını paylaşırdım orda kadınlar ovulasyon olarak 2 ye ayrılır diyorduHow long after LH surge can you conceive a boy?
The best studies indicate ovulation occurs 30 hours after the onset of the LH surge. The LH surge begins in the blood several hours before it shows up in the urine, so you can generally assume that ovulation will occur about 24 hours after the LH surge is first detected
burada, genellikle testte Lh piki görüldükten 24 saat sonra ovulasyon olur diyor.normalde lh pikinden 30 saat sonra olumuş ama pik dozunun idrara geçmesi bir kaç saat sonra olurmuş..piki gördükten sonra ertesi gün ideal gibi
Hoşgeldin eflatun epeydir yoktunSelam kızlar Allah herkesin gönlüne göre versin eskilerden kimler var bakalım
Atmasaydım kendi kullandığım ovulasyon testlerinin kağıdını paylaşırdım orda kadınlar ovulasyon olarak 2 ye ayrılır diyordu
Birinci grup lh seviyesi en yükseğe çıktıktan sonra 24 ile 48 saat için ovulasyon gerçekleşenler
İkinci grup lh seviyesi en yükseğe çıktıktan sonra 3-4 saat içinde ovulasyonu gerçekleşenler ki bu ben oluyordum
15 ay boyunca pikten hep 3 saat sonra ilk silikleşmeyi görüp deniyordum hamile kalamadım
Pikken denediğim ay oldu çok şükür
Bu yüzden burda diyoruz herkese vücudunuzu tanıyın pikleriniz ortalama ne kadar sürüyor bilin o zaman gönül rahatlığı içinde denersiniz
Allah hepinizinde hayırlı sağlıklı biçimde gönlünüze göre versin
Gercekten cok haklisiniz bende vucudumu taniyorum saniyordum ilk ay attigim testlerimde pik olmamis ama pik olmus saniyordum zeynoc17 sagolsun pik olmamis demisti bende sagdan soldan duyduklarimla arastirdigimi saniyordum sizlerden duyarak burdaki test orneklerini gorerek birseyleri ogrendik bir nebze olsa herkese tesekurler❤❤Atmasaydım kendi kullandığım ovulasyon testlerinin kağıdını paylaşırdım orda kadınlar ovulasyon olarak 2 ye ayrılır diyordu
Birinci grup lh seviyesi en yükseğe çıktıktan sonra 24 ile 48 saat için ovulasyon gerçekleşenler
İkinci grup lh seviyesi en yükseğe çıktıktan sonra 3-4 saat içinde ovulasyonu gerçekleşenler ki bu ben oluyordum
15 ay boyunca pikten hep 3 saat sonra ilk silikleşmeyi görüp deniyordum hamile kalamadım
Pikken denediğim ay oldu çok şükür
Bu yüzden burda diyoruz herkese vücudunuzu tanıyın pikleriniz ortalama ne kadar sürüyor bilin o zaman gönül rahatlığı içinde denersiniz
Allah hepinizinde hayırlı sağlıklı biçimde gönlünüze göre versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?