Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Benim 4 gün varken kanda 41 çıkmıştı
2 gün kala tekrar test yaparım yani pazartesi. ( arkadaşlar beni sabırsız falan diye düşünüyorsunuzdur belki ama tekrar söylemek istiyorum pıhtılaşma var bende gebelik varsa hemen kan sulandırıcı iğne kullanmam gerekiyor) o yüzden

Canim ne alakasi var. Istedigin zaman ogrenebilirsin zaten bu senin en dogal hakkin. Hakkinda hayirlisi olsun

A Arnas00 cnm bence adetini bekle gecikince tekrar kan verirsin yadaidrar testi yaparsın şimdi çıkmayadabilir. Prensesim2016 cnm nasılsın sen aşılama düşünüyordun yaptın mı naptın. Daha önce hiç denemediysen bunuda Bi dene derim cnm ama kendini yormadan üzmeden.

iyiyim sagolasin canm evet hala dusunuyorum ama adetimi bekliyorum cok ama cok akintim var bugun 35. gun hala olmadim 2 gun once idrar testi yaptim negatif bu ay 3 tane gebelik testi yaptim 3ude negatif sabahlari basdonmelerim oluyo gun icinde cok cabuk acikiyorum ama gebelige baglayamiyorum bunlari artik cunku testlerim negatif tansiyonum dusuyodur belki bu yuzden oyle oluyodyr hayirlisiyla su adet bi gelse 3. gunu doktora gidecem tedavi icin ama. biliyomusun aksilik hepte gelip beni buluyo esimin sigortasi iptal olcak bu yuzden ozelede gidemeycem gibi gorunuyor asilamayi erteleyebilirizde bilmiuorum yani hayirlisi hangisi olacaksa o olsun sansim yok iste olsatdi bu sigarta isi falan iptal olmazdi yani cok uzuluyorum bi yandam tekrar tedavi bile olamiycam belki cunku ozel hastanede hem maddi hem manrvi cok yipraniyo insan suan olarak cok uzgunum rahim filmi asilama vs hepsi erttelenedebilir ama bu adetimde ben kararliydim rahim filmi istense bike yaptiracaktim asilama hepsini deniyecektim yani umutlarim temuzdaydi ama sanki o hayyellerde yikilacak gibime geliyo elimde ovulasyon testlerim var 80 taneye yakin ama artik bunlarla zaman kaybetmek istemiyorum 5. ovulasyon denememdi ve her ay yumurtlamayi yakaliyodum haftada 3 4 kez iliski oluyofu ama tutmuyor iste sanirim bi engel var ve ben bunu cozmek icin bi yola koyuldum ama bu yoldada yine hayallerim yarim kalcak gibi neyse ben cok yazdimm basiniz agrir belki okurken kusura bakmayin cok doluyum buraya yazdim biraz boylece simdi gidip acile kan testi yaptirim diyorum ama ys sabah adet olursam kafamda binlerce degisik sorular varmi tavsiyeleriniz bnm bi an once adet olabilmem icin bitkisel kurler falan yazin bana kendinize iyi bakin allaha emanet olun insallahh ❤❤❤❤❤❤

Canim yumurtlamanin ardindan kac gun gecti.
Bide nolur bu kadar yipratma kendini. Sabirdan baska elden bisey gelmiyor.
Bisey sorucam tam bilmedigim icin yanlis anlama. Esinin sigortasi kesilirse 90 gun daha gidilmiyo mu ki? Sanki aklimda oyle kalmis.

Canim yumurtlamanin ardindan kac gun gecti.
Bide nolur bu kadar yipratma kendini. Sabirdan baska elden bisey gelmiyor.
Bisey sorucam tam bilmedigim icin yanlis anlama. Esinin sigortasi kesilirse 90 gun daha gidilmiyo mu ki? Sanki aklimda oyle kalmis.
15 16 gun oldu iste cnm yarin adetin 36 . gunu bakalim gecen ayda 36. gun olmustum ins yarin olurum . bildigim.kadari ile evt 3 ay suresi var sanirim ama esime sormadim hicc

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…