Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Sizin yazdığınız bu şekilde deneyip hamile kalıp kızı olan çok arkadaş oldu burda
Yumurtlamaya en yakın anı bulmak en iyisi

Kizlar biraz acik olacak ama denemeden sonra hemen kalktinizmi yoksa biraz bekledinizmi bu bayadir kafama takiliyor soracam soracam bi soramadim ❤❤
Ben yattım bir saat kadar belimin altına ince bi yastık koyup düz bi şekilde
Sonra da uyumuşum zaten bence yat hemen kalkma yumurtladığın tarafı doktor söylediyse o tarafa dön
Bilmiyorsan düz yat bence

Pikleri kısa ya da uzun sürenler adetiniz kaç gün sürüyordu ve ovulasyon kaçıncı gündü?
Benim adetim 28-31 gün içinde oluyordu yumurtanın çatlama gününe göre değişiyordu
Ama hep ovulasyondan sonraki 12. Gün adet oluyordum
Hamile kaldığım ay 12. Gün yumurtam çatladı beklediğimden 3 gün kadar erken

Ben yattım bir saat kadar belimin altına ince bi yastık koyup düz bi şekilde
Sonra da uyumuşum zaten bence yat hemen kalkma yumurtladığın tarafı doktor söylediyse o tarafa dön
Bilmiyorsan düz yat bence
Temmuzda deneme yapacagim tutmazssa doktora gorunup ogrenicem kendimi bi dinlicem bakalim hangi tarafimda daha cok agri olacak yumurtlama zamaninda hayirlisi bakalim ❤❤❤❤

Ben hem önce hem sonra denedim canım. Bana kalırsa catlamadan 3,4 saat önce ve/veya 3,4 saat sonra deneme olmalı
Acaba deneme yaptığımız ay, tek ilişki yerine 2 ilişki olması daha mı iyi olur? Bi çatlama öncesinde bir de sonrasında? Senin bu 2 denemen aynı ay içinde, erkek bebişin tuttuğu zaman oldu değil mi?

Acaba deneme yaptığımız ay, tek ilişki yerine 2 ilişki olması daha mı iyi olur? Bi çatlama öncesinde bir de sonrasında? Senin bu 2 denemen aynı ay içinde, erkek bebişin tuttuğu zaman oldu değil mi?

Çok enteresan aslında x ler çoğalır diye tek ilişki diyorlar ama tabi yumurtlama anında y lerin de canlı olması açısından 2 ilişki de mantıklı.. 2 ilişkiyle erkeği yakalayan da var tek ilişkiyle kız olan da var.. nasip var kısmet var ..

Erkek bebeği olanlar, hangi takvime dikkat ettiniz? Tutmayanlar da çok ama şu takvim bende tuttu dediğiniz nedir?
A) çin
B) rus
C) mayan
D) baby plan (yorumcu)

Canim mesajlarinizi gormeye bilirler. Ben ce en mantiklisi eski mesajlari okuyup erkek bebegi olanlarin gecmis yazilarini okumak

Öyle yapıyorum sağolsunlar çok güzel ayrıntılı yazmışlar, belki bir arada toplanır diye yazdım ama arada kaynıyor da evet.. eminim çoğu kişinin zamanı yoktur tek tek okumaya şöyle 3-5 kişi cevaplasa istatistik olur ama ..

Evet canım aynen dedigin gibi biri catlamadan hemen önce oldu digeri de hemen sonra oldu iki ilişki arası 6 saatti benim, artık hangisi tuttu bilmem

Canim bak mesela ben nasil yapiyorum. Once pik i benimle ayni olanlari buluyorum. Ona gore ne durumda kac kere iliski olmus sonuc ne olmus ona bakiyorum. Cok iyi arastirmak gerek. Cogu gece sabaha kadar eski yazilari okudum. Kendime en uygun pik gordugum 2. Gece deneme.
Allah nasip ederse bu ay bu sekilde yapmayi dusunuyorum. Rabbim bizi mahrum etmesin ins.

Sen gene de testle bak canım her ay aynı olmaz, benim hep 16,17 hatta 18. Gunu bulduğu bile olurdu catlamanın hamile kaldığım ay 14. Gece catladı. Adetim de ilacla olurdu 30 35 gun arası degişirdi. İlacsız adet olmam 2 hatta 3 ayı bulabilirdi

Testle bakicam canim. Kac gundur test yapiyorum zaten. Soylemek istedigim testte pik gördüğüm ikinci gun deneme yapicam ins.

En mantıklı olan yumurtlamadan hemen önce ilişki olması çünkü spermler hemen dollenmiyor döllenmesi en azından 4 5 saat sonra gerçekleşiyor bu da en kısa süre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…