- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #66.221
Sizin yazdığınız bu şekilde deneyip hamile kalıp kızı olan çok arkadaş oldu burdaŞimdi ben pik süremi bilmediğim için, benim gibi ilk ovulasyon testi denemelerinde hamile kalmaya çalışacaklar olacağı için “genellikle 24 saat sonra” bilgisini paylaştım.. yoksa yorumları okudum, kimisinin 2 gün sürmüş kimisinin çok kısa sürmüş. Ben piki gördükten 24-36 saat arasına kadar bekleyeceğim, o sırada silikleşirse test ve ben kaçırırsam bir dahakine kalır.. tecrübe olur..
Ben yattım bir saat kadar belimin altına ince bi yastık koyup düz bi şekildeKizlar biraz acik olacak ama denemeden sonra hemen kalktinizmi yoksa biraz bekledinizmi bu bayadir kafama takiliyor soracam soracam bi soramadim ❤❤
Benim adetim 28-31 gün içinde oluyordu yumurtanın çatlama gününe göre değişiyorduPikleri kısa ya da uzun sürenler adetiniz kaç gün sürüyordu ve ovulasyon kaçıncı gündü?
benim gibi erkek bir bebek isteyen varmı ?
Yurmurtlama..gününün ertesi günü...ilişkiye girmek ....erkek olma ihtimalini yükseltiyormuş....dogrumu...acaba..bilen varmı
Pik yapıp açıldığı ilk an mı?Sizin yazdığınız bu şekilde deneyip hamile kalıp kızı olan çok arkadaş oldu burda
Yumurtlamaya en yakın anı bulmak en iyisi
Temmuzda deneme yapacagim tutmazssa doktora gorunup ogrenicem kendimi bi dinlicem bakalim hangi tarafimda daha cok agri olacak yumurtlama zamaninda hayirlisi bakalim ❤❤❤❤Ben yattım bir saat kadar belimin altına ince bi yastık koyup düz bi şekilde
Sonra da uyumuşum zaten bence yat hemen kalkma yumurtladığın tarafı doktor söylediyse o tarafa dön
Bilmiyorsan düz yat bence
Acaba deneme yaptığımız ay, tek ilişki yerine 2 ilişki olması daha mı iyi olur? Bi çatlama öncesinde bir de sonrasında? Senin bu 2 denemen aynı ay içinde, erkek bebişin tuttuğu zaman oldu değil mi?Ben hem önce hem sonra denedim canım. Bana kalırsa catlamadan 3,4 saat önce ve/veya 3,4 saat sonra deneme olmalı
Acaba deneme yaptığımız ay, tek ilişki yerine 2 ilişki olması daha mı iyi olur? Bi çatlama öncesinde bir de sonrasında? Senin bu 2 denemen aynı ay içinde, erkek bebişin tuttuğu zaman oldu değil mi?
Canim mesajlarinizi gormeye bilirler. Ben ce en mantiklisi eski mesajlari okuyup erkek bebegi olanlarin gecmis yazilarini okumakPikleri kısa ya da uzun sürenler adetiniz kaç gün sürüyordu ve ovulasyon kaçıncı gündü?
Ben yattım canım ayaklarım havadaKizlar biraz acik olacak ama denemeden sonra hemen kalktinizmi yoksa biraz bekledinizmi bu bayadir kafama takiliyor soracam soracam bi soramadim ❤❤
Canim mesajlarinizi gormeye bilirler. Ben ce en mantiklisi eski mesajlari okuyup erkek bebegi olanlarin gecmis yazilarini okumak
Bende çin tuttu iki cocugum da da, Bi arkadas Rus a da bakmıstı ordada tutuyor iki cocugun da demiştiErkek bebeği olanlar, hangi takvime dikkat ettiniz? Tutmayanlar da çok ama şu takvim bende tuttu dediğiniz nedir?
A) çin
B) rus
C) mayan
D) baby plan (yorumcu)
Evet canım aynen dedigin gibi biri catlamadan hemen önce oldu digeri de hemen sonra oldu iki ilişki arası 6 saatti benim, artık hangisi tuttu bilmemAcaba deneme yaptığımız ay, tek ilişki yerine 2 ilişki olması daha mı iyi olur? Bi çatlama öncesinde bir de sonrasında? Senin bu 2 denemen aynı ay içinde, erkek bebişin tuttuğu zaman oldu değil mi?
Canim bak mesela ben nasil yapiyorum. Once pik i benimle ayni olanlari buluyorum. Ona gore ne durumda kac kere iliski olmus sonuc ne olmus ona bakiyorum. Cok iyi arastirmak gerek. Cogu gece sabaha kadar eski yazilari okudum. Kendime en uygun pik gordugum 2. Gece deneme.Öyle yapıyorum sağolsunlar çok güzel ayrıntılı yazmışlar, belki bir arada toplanır diye yazdım ama arada kaynıyor da evet.. eminim çoğu kişinin zamanı yoktur tek tek okumaya şöyle 3-5 kişi cevaplasa istatistik olur ama ..
Sen gene de testle bak canım her ay aynı olmaz, benim hep 16,17 hatta 18. Gunu bulduğu bile olurdu catlamanın hamile kaldığım ay 14. Gece catladı. Adetim de ilacla olurdu 30 35 gun arası degişirdi. İlacsız adet olmam 2 hatta 3 ayı bulabilirdiCanim bak mesela ben nasil yapiyorum. Once pik i benimle ayni olanlari buluyorum. Ona gore ne durumda kac kere iliski olmus sonuc ne olmus ona bakiyorum. Cok iyi arastirmak gerek. Cogu gece sabaha kadar eski yazilari okudum. Kendime en uygun pik gordugum 2. Gece deneme.
Allah nasip ederse bu ay bu sekilde yapmayi dusunuyorum. Rabbim bizi mahrum etmesin ins.
Testle bakicam canim. Kac gundur test yapiyorum zaten. Soylemek istedigim testte pik gördüğüm ikinci gun deneme yapicam ins.Sen gene de testle bak canım her ay aynı olmaz, benim hep 16,17 hatta 18. Gunu bulduğu bile olurdu catlamanın hamile kaldığım ay 14. Gece catladı. Adetim de ilacla olurdu 30 35 gun arası degişirdi. İlacsız adet olmam 2 hatta 3 ayı bulabilirdi
Daha dogrusu ikinci gece esit pik i gorunce .siliklesmesini beklemicem.Testle bakicam canim. Kac gundur test yapiyorum zaten. Soylemek istedigim testte pik gördüğüm ikinci gun deneme yapicam ins.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?