- 14 Ağustos 2017
- 9.973
- 12.811
- 248
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #67.021
Kız hele bana o iyi geceler cayı mı neyse onu hic demeOhhh ne guzel valla masallahhh ben melisa cayimi denemedim sabahlara kadar sallamakmi denemedim anestizde versen yokk anam yatmiyordu sipa
Kız hele bana o iyi geceler cayı mı neyse onu hic demedoktora gittik uyumuyor diye dediki bitkisel surup var içirin uyur dedi içinde anason melisa falan varmış neyse içirdik bekliyoruz normalde 10 da uyuyan cocugun gözü bir acıldı gece 3 oldu uyumaz örümcege bindirdik örümcek ışıklı müzikli oturma odasının ısıgı kapalı bir koltukta eşim bir koltukta ben yatıyoruz bu ortamızda bir o tarafa gidiyor örümcekle bir bu tarafa bagırıyor bi taraftanda eşim anason cocugu sarhoş etti bidaha sakın verme dedi attırdı ilacı
Allahim gulmektennn ölücemm simdii yemin ederim ne anilariniz varmiss yaaaKız hele bana o iyi geceler cayı mı neyse onu hic demedoktora gittik uyumuyor diye dediki bitkisel surup var içirin uyur dedi içinde anason melisa falan varmış neyse içirdik bekliyoruz normalde 10 da uyuyan cocugun gözü bir acıldı gece 3 oldu uyumaz örümcege bindirdik örümcek ışıklı müzikli oturma odasının ısıgı kapalı bir koltukta eşim bir koltukta ben yatıyoruz bu ortamızda bir o tarafa gidiyor örümcekle bir bu tarafa bagırıyor bi taraftanda eşim anason cocugu sarhoş etti bidaha sakın verme dedi attırdı ilacı
Ay neler neler yaaAllahim gulmektennn ölücemm simdii yemin ederim ne anilariniz varmiss yaaa
Anason cocugu sarhos etti bidaha sakin verme öldum yaaa gulmektenn yemin ederimKız hele bana o iyi geceler cayı mı neyse onu hic demedoktora gittik uyumuyor diye dediki bitkisel surup var içirin uyur dedi içinde anason melisa falan varmış neyse içirdik bekliyoruz normalde 10 da uyuyan cocugun gözü bir acıldı gece 3 oldu uyumaz örümcege bindirdik örümcek ışıklı müzikli oturma odasının ısıgı kapalı bir koltukta eşim bir koltukta ben yatıyoruz bu ortamızda bir o tarafa gidiyor örümcekle bir bu tarafa bagırıyor bi taraftanda eşim anason cocugu sarhoş etti bidaha sakın verme dedi attırdı ilacı
Ben sesli guluyorum Allahtan esim balkonda yatiyo. Yoksa gece gece geldiler diye dusunucekAllahim gulmektennn ölücemm simdii yemin ederim ne anilariniz varmiss yaaa
Bebekken ve cocukken yaramaz olan buyunce akkilli olur derler insallah ogle olurlarAy neler neler yaabenim kız baya cektirdi bize
Ayyy bide sana guluyirum simdi haklisin valla benim esimde az once bakti bana dellendinmi dieBen sesli guluyorum Allahtan esim balkonda yatiyo. Yoksa gece gece geldiler diye dusunucek
Benim eşim bana senden hic gitmiyorlar diyorBen sesli guluyorum Allahtan esim balkonda yatiyo. Yoksa gece gece geldiler diye dusunucek
Biz pek yan yana degiliz Allah tan adam anlamiyo.Benim eşim bana senden hic gitmiyorlar diyor
Horultuyu hiç demeBiz pek yan yana degiliz Allah tan adam anlamiyo.Sabah erken gider aksam gec gelir. Yemek televizyon derken hooop bide bakiyom bi horultu sesi.
Horultuyu hiç demedaha bide benim eşim inanmaz video cektim bir kere valla bildigin evde asfalt delme makinesi calısıyor montaj bu diyor he dedim montaj belediye yol bakım calısması yaparken montajladım bunu
Horultuyu hiç demedaha bide benim eşim inanmaz video cektim bir kere valla bildigin evde asfalt delme makinesi calısıyor montaj bu diyor he dedim montaj belediye yol bakım calısması yaparken montajladım bunu
Yap gitsinkiz gozumden yas geldi. Uykumda iyice kacti. Bari bi kahve sigara keyfi yapam.
Ya bide ses gittikce yukseliyor bizim video da korku filmi gerilim müziği gibigercekten bide inanmiyorlarr iyi demissin cunki oglelerr kabul etmeselerde
Sefannn olsunn ohhhkiz gozumden yas geldi. Uykumda iyice kacti. Bari bi kahve sigara keyfi yapam.
Ic kiz ic.Sefannn olsunn ohhhafiyet olsunn bendemi icsem acaba
Ya bide ses gittikce yukseliyor bizim video da korku filmi gerilim müziği gibi
Yaw he hebizimkide aslan gibi kukruyorr sabah dedim gece eve aslan girmisti nasil yani dedi bende ne olacak kukredin sabaha kadar dedim yohh canim sen ruya gormussundur demezmi
Cok ileri gidince tekmeliyorum valla.bizimkide aslan gibi kukruyorr sabah dedim gece eve aslan girmisti nasil yani dedi bende ne olacak kukredin sabaha kadar dedim yohh canim sen ruya gormussundur demezmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?