Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Ohhh ne guzel valla masallahhh ben melisa cayimi denemedim sabahlara kadar sallamakmi denemedim anestizde versen yokk anam yatmiyordu sipa
Kız hele bana o iyi geceler cayı mı neyse onu hic deme doktora gittik uyumuyor diye dediki bitkisel surup var içirin uyur dedi içinde anason melisa falan varmış neyse içirdik bekliyoruz normalde 10 da uyuyan cocugun gözü bir acıldı gece 3 oldu uyumaz örümcege bindirdik örümcek ışıklı müzikli oturma odasının ısıgı kapalı bir koltukta eşim bir koltukta ben yatıyoruz bu ortamızda bir o tarafa gidiyor örümcekle bir bu tarafa bagırıyor bi taraftanda eşim anason cocugu sarhoş etti bidaha sakın verme dedi attırdı ilacı

Allahim gulmektennn ölücemm simdii yemin ederim ne anilariniz varmiss yaaa

Anason cocugu sarhos etti bidaha sakin verme öldum yaaa gulmektenn yemin ederim

Biz pek yan yana degiliz Allah tan adam anlamiyo. Sabah erken gider aksam gec gelir. Yemek televizyon derken hooop bide bakiyom bi horultu sesi.
Horultuyu hiç deme daha bide benim eşim inanmaz video cektim bir kere valla bildigin evde asfalt delme makinesi calısıyor montaj bu diyor he dedim montaj belediye yol bakım calısması yaparken montajladım bunu

Horultuyu hiç deme daha bide benim eşim inanmaz video cektim bir kere valla bildigin evde asfalt delme makinesi calısıyor montaj bu diyor he dedim montaj belediye yol bakım calısması yaparken montajladım bunu
kiz gozumden yas geldi. Uykumda iyice kacti. Bari bi kahve sigara keyfi yapam.

gercekten bide inanmiyorlarr iyi demissin cunki oglelerr kabul etmeselerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…