Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
ayyy gece gece ne güldurdun canim yaa allahda seni evlatlarina bagislasin onlarla guldursun ❤❤❤

Gece gece iyi guldurdun beni. Benim hic oyle derdim olmadi. Cunku ucunude kendi kendine uyumaya alistirdim. Besigine koymam yeterli donup donup yorulup yatiyolardi.

Gece gece iyi guldurdun beni. Benim hic oyle derdim olmadi. Cunku ucunude kendi kendine uyumaya alistirdim. Besigine koymam yeterli donup donup yorulup yatiyolardi.
Kız bu dedigim daha 40 ı cıkmadan nereye dönüpte uyuyacak kendi kendine benim kız 2 yasını gecti hala kendi kendine uyumaz yataga koyarız 1 saat laf sayar bize söylenir öyle uyur öf gene neden geldim ben buraya diyor. Off anne babalar kapıdan neden gelmiyorsunuz diyor sanki biz camdan giriyoruz odaya

Ayyy gulmekten gozumden yaş geldii zeynoo19 camdann haa

Kirkliykende cok sorun yasamadim valla cok sukur. Hatta 2 numaranin hic sesi cikmiyodu. Bigun dedemlerdeyiz dedem dedi ki hele gidin bakin cocuk ölmüş mu? Biz sok niye dedim e bunun hic sesi cikmiyo dedi.
Sadece hastalanirlarsa huysuzlasiyolardi o kadar.

Hayalimdeki cocuk Masallah canım valla. Benim kız da hep huysuzdu aglardı bagırırdı uyuturdum 20 dk sonra uyanırdı. Bi kere uyuttum bekliyorum artık 20 dk oldu uyanmaz 30 dk oldu uyanmaz 1 saat oldu uyanmaz gittim kendim uyandırdım bi Tuhaflık varr diye

Ayyyy koptummm bennn

ins oglusun istedigin gibi olur. Kundak yapiyo musun?

Ohhh ne guzel valla masallahhh ben melisa cayimi denemedim sabahlara kadar sallamakmi denemedim anestizde versen yokk anam yatmiyordu sipa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…