- 29 Mayıs 2019
- 685
- 971
- 23
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #67.001
Ay bana erken kalkmak demedogum yaklaşıyor uykusuz geceler beni bekliyor kızımda uykusuzluktan kafayı yicektim saat bası uyanırdı. Bi keresinde uyandığında beşik sallıycam diye oturma odasına gidip koltuğu sallamışım bi kere de gene kızım uyandı onu pışpışlıycam derken bi baktım eşimi pışpışlıyorum adamı sallıyorum yattıgı yerde
Gece gece iyi guldurdun beni.Ay bana erken kalkmak demedogum yaklaşıyor uykusuz geceler beni bekliyor kızımda uykusuzluktan kafayı yicektim saat bası uyanırdı. Bi keresinde uyandığında beşik sallıycam diye oturma odasına gidip koltuğu sallamışım bi kere de gene kızım uyandı onu pışpışlıycam derken bi baktım eşimi pışpışlıyorum adamı sallıyorum yattıgı yerde
Allah razı olsun canım cümlemizi inşallahayyy gece gece ne güldurdun canim yaa allahda seni evlatlarina bagislasin onlarla guldursun ❤❤❤
Kız bu dedigim daha 40 ı cıkmadan nereye dönüpte uyuyacak kendi kendineGece gece iyi guldurdun beni.Benim hic oyle derdim olmadi. Cunku ucunude kendi kendine uyumaya alistirdim. Besigine koymam yeterli donup donup yorulup yatiyolardi.
Benim kizimda cok huysuzdu cani sagolasica uyumamak icin direnirdi halada ogleeAllah razı olsun canım cümlemizi inşallah ♥♥ benim uykusuz kalınca dengem kacıyor valla napcagım belli olmuyor
Ayyy gulmekten gozumden yaş geldii zeynoo19 camdann haaKız bu dedigim daha 40 ı cıkmadan nereye dönüpte uyuyacak kendi kendinebenim kız 2 yasını gecti hala kendi kendine uyumaz yataga koyarız 1 saat laf sayar bize söylenir öyle uyur öf gene neden geldim ben buraya diyor. Off anne babalar kapıdan neden gelmiyorsunuz diyor sanki biz camdan giriyoruz odaya
Benim kizimda cok huysuzdu cani sagolasica uyumamak icin direnirdi halada oglee
Benim kız alem valla canım daha neler nelerAyyy gulmekten gozumden yaş geldii zeynoo19 camdann haa
Kirkliykende cok sorun yasamadim valla cok sukur. Hatta 2 numaranin hic sesi cikmiyodu. Bigun dedemlerdeyiz dedem dedi ki hele gidin bakin cocuk ölmüş mu? Biz sok niye dedim e bunun hic sesi cikmiyo dedi.Kız bu dedigim daha 40 ı cıkmadan nereye dönüpte uyuyacak kendi kendinebenim kız 2 yasını gecti hala kendi kendine uyumaz yataga koyarız 1 saat laf sayar bize söylenir öyle uyur öf gene neden geldim ben buraya diyor. Off anne babalar kapıdan neden gelmiyorsunuz diyor sanki biz camdan giriyoruz odaya
Hayalimdeki cocukKirkliykende cok sorun yasamadim valla cok sukur. Hatta 2 numaranin hic sesi cikmiyodu. Bigun dedemlerdeyiz dedem dedi ki hele gidin bakin cocuk ölmüş mu? Biz sok niye dedim e bunun hic sesi cikmiyo dedi.
Sadece hastalanirlarsa huysuzlasiyolardi o kadar.
Rabbim evlatlarimizi bagislasin insallahh ❤❤kizlar cok fenalar yaa bide dilli oluncaa amanin amannBenim kız alem valla canım daha neler neler
Ayyyy koptummm bennnHayalimdeki cocukMasallah canım valla. Benim kız da hep huysuzdu aglardı bagırırdı uyuturdum 20 dk sonra uyanırdı. Bi kere uyuttum bekliyorum artık 20 dk oldu uyanmaz 30 dk oldu uyanmaz 1 saat oldu uyanmaz gittim kendim uyandırdım bi Tuhaflık varr diye
Hayalimdeki cocukMasallah canım valla. Benim kız da hep huysuzdu aglardı bagırırdı uyuturdum 20 dk sonra uyanırdı. Bi kere uyuttum bekliyorum artık 20 dk oldu uyanmaz 30 dk oldu uyanmaz 1 saat oldu uyanmaz gittim kendim uyandırdım bi Tuhaflık varr diye
Kızlar gercekten cok fena oluyorlar ya evin nesesiRabbim evlatlarimizi bagislasin insallahh ❤❤kizlar cok fenalar yaa bide dilli oluncaa amanin amann
Valla kızım yaptırmadı canım benim kundagı görseniz gülmekten ölürdünüz bası bi Yerde sonu bi yerde rezil hale gelirdi kızın huysuzlugu yüzündenins oglusun istedigin gibi olur. Kundak yapiyo musun?
Ohhh ne guzel valla masallahhh ben melisa cayimi denemedim sabahlara kadar sallamakmi denemedim anestizde versen yokk anam yatmiyordu sipaGece gece iyi guldurdun beni.Benim hic oyle derdim olmadi. Cunku ucunude kendi kendine uyumaya alistirdim. Besigine koymam yeterli donup donup yorulup yatiyolardi.
Hemde ne nese. Benim 2 numara babannesinin adini tasiyo. Istedigi bisey olmayinca bana diyo ki ben senin kaynananim, ben ne dersem o olucak gelinler bisey diyemez diyo.Kızlar gercekten cok fena oluyorlar ya evin nesesi♥
Canim yarim kundak yap kollarini bagla. Kollari uyandiriyo cunku. Acik olunca sicriyolar.Valla kızım yaptırmadı canım benim kundagı görseniz gülmekten ölürdünüz bası bi Yerde sonu bi yerde rezil hale gelirdi kızın huysuzlugu yüzündenbakalım bunda nasıl olacak
Uslumu uslu olsun insallahhh ❤❤Valla kızım yaptırmadı canım benim kundagı görseniz gülmekten ölürdünüz bası bi Yerde sonu bi yerde rezil hale gelirdi kızın huysuzlugu yüzündenbakalım bunda nasıl olacak
Ahahahahaha vayyy beee masallahhHemde ne nese. Benim 2 numara babannesinin adini tasiyo. Istedigi bisey olmayinca bana diyo ki ben senin kaynananim, ben ne dersem o olucak gelinler bisey diyemez diyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?