Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Kucuk kizim uyandi onu doyurdum. Esim geldi yemek yedi. Cekirdek yedik azcik. Mutfak daha duruyo. Bi bakayim oyle toplayayim dedim uzandim kaldim. Bura heyecanli isler bekler acelesi yok
Allah senii bende ayni durumda oluyorum bazen esime cay doldurup sonra mutfaga gitcem toparlamaya amannnnnnn diyorum iki dk bi bakim aradan yarim saat gecmis ben hala otiruyorum

Benim saat sasmaz cunku alarm kuruyorum. Erken kalkan yol alir misali. Islerimi toparlayip kahvalti falan derken sonra firsat bulursam uyuyorum.
Ay bana erken kalkmak deme dogum yaklaşıyor uykusuz geceler beni bekliyor kızımda uykusuzluktan kafayı yicektim saat bası uyanırdı. Bi keresinde uyandığında beşik sallıycam diye oturma odasına gidip koltuğu sallamışım bi kere de gene kızım uyandı onu pışpışlıycam derken bi baktım eşimi pışpışlıyorum adamı sallıyorum yattıgı yerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…