Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518

Öğleden sonra yaptığım testler en alttaki 20.30 da olan.. eşitlenmiş sanırım uygun gibi? 22.00 için hazırlık yapıyorum eşim kahve içiyor soğuk suya girdi. Dua ediyorum.. Allahım sen yar ve yardımcı ol, hakkımda hayırlısı..

Eklentiler

• 3E06FF89-AA99-4C56-A6F3-2A69A2E0CFE5.webp
    20,5 KB · Görüntüleme: 79
Allah yardimcin olsun canim insallah hayirli bir erkek nasip etsin rabbim sanada bizlerede ❤❤❤

Ayyyy cokk Heycanlii gercektenn ayy hadii insallahh kizzz cokta siliklesmiyecekti die demislerdi ama zeynoyu bekle bakalim insallah girer biran evvel

Ayyyy cokk Heycanlii gercektenn ayy hadii insallahh kizzz cokta siliklesmiyecekti die demislerdi ama zeynoyu bekle bakalim insallah girer biran evvel

Yani komple silinir diye düşünüyordum Bu testi görünce umut oldu başladım hazırlıklara..inşallah test hatası değildir yani çok sıvı almadım ama yine de içtim su sıcakta susadım çok..

Yani komple silinir diye düşünüyordum Bu testi görünce umut oldu başladım hazırlıklara..inşallah test hatası değildir yani çok sıvı almadım ama yine de içtim su sıcakta susadım çok..
Canim kacirmamissin. Pikten sonra ki esitlikte suan. Rabbim rast getirsin ins.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…