Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Kizlar ya kafam bi milyon oldu. Benim ortanca kiz misket yuttu saat 9 gibi. Babasi goturdu hastaneye. Biraz once aradim muayene etmeden baska bi hastaneye gondermisler. Dua edin nolur kendiliginden ciksin.
Ayy canm gecmis olsun akil sır ermiyo çocukların yaptıklarına ınsllahh cikar ya kiyamam

Kizlaar merhabaa bende temmuzda ovu testleriyle denemek isteyenlerdenimm ilk defa kullanicam daha once hic yapmadim cok heycanli ve acemiyim bu konuda fikirlerinize cok ihtiyacim var

Kizlaar merhabaa bende temmuzda ovu testleriyle denemek isteyenlerdenimm ilk defa kullanicam daha once hic yapmadim cok heycanli ve acemiyim bu konuda fikirlerinize cok ihtiyacim var
Hosgeldin canim. Ne zaman baslican testlere. Aklina takilani sor. Elimizden geldigince cevaplariz

Kafam bi milyon oldu kizlar msjlariniza biraz goz gezdirdim de neler yapmamiz gerekio tavsiyeleriniz neler, tavsiyeleri uygulamak icin gec mi kaldim acaba ve son sorum ovulasyon testi pik yaptiginda mi yoksa siliklestiginde mi deneme olmali

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…