Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Valla zeyno iyi biliyo masallahh bana kalsa oglen pik demistim gerci ben kendi testlerime bakarak dedim ben hemen pikren sonra catlama oluyo su anladim bidaha testler konusunda yorum yapmiyacam kusuraba bakma arkadasim hakkinq girecektim vebal alacaktim ayy

Kizlar ya kafam bi milyon oldu. Benim ortanca kiz misket yuttu saat 9 gibi. Babasi goturdu hastaneye. Biraz once aradim muayene etmeden baska bi hastaneye gondermisler. Dua edin nolur kendiliginden ciksin.

Kizlar ya kafam bi milyon oldu. Benim ortanca kiz misket yuttu saat 9 gibi. Babasi goturdu hastaneye. Biraz once aradim muayene etmeden baska bi hastaneye gondermisler. Dua edin nolur kendiliginden ciksin.
ayyy canim gecmis olsunn insallah kendiligindenn cikarr tuhh bak sen ise benim kizda burnuna kurufasulye sokmustu

Çıkar kendiliğinden pil falan tehlikeli, ya da sivri şeyler misket yuvarlak çıkar kakada

Meraba adetim 1 gün gecikti ve test de bu sekil yani silik çizgi belli belirsiz hamile olma ihtimali var mı başına gelen varsa tecrübeleriniz ogrenebilirmiyim

Sagol canim Allah razi olsun.
Ya bide o kadar enteresan bi sekilde kacti ki
5 tas oynarken biraz yuksege atti agzi acik bakayim derken hopp direk bogaza istesen yapamazsin yani
Aynen canim isteyerek yapsa olmaz kismet iste olacak varmis allah baska dert keder vermesin bunla gecsin gitsin insallah ❤❤❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…