- 22 Ocak 2019
- 547
- 952
- 103
- 38
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #67.121
Valla zeyno iyi biliyo masallahh bana kalsa oglen pik demistim gerci ben kendi testlerime bakarak dedim ben hemen pikren sonra catlama oluyo su anladim bidaha testler konusunda yorum yapmiyacam kusuraba bakma arkadasim hakkinq girecektim vebal alacaktim ayyK Khvekokusu20 canım senden onay duymaya ihtiyacım var:) kaçırmamışım değil mi? Daha fazla da beklenmezdi zaten değil mi?
Silikleşme böyle oluyor değil mi? Zaten gündüzden başlamıştı pik az az silinmeye.. komple silinir diye beklerken bu test iyi mi?
Ayy kizzzzzz hadi darisiii bizeee heycanlandim benim yumurtada bi geleydiCanim kacirmamissin. Pikten sonra ki esitlikte suan. Rabbim rast getirsin ins.
Gecmis olsun canimmKizlar ya kafam bi milyon oldu. Benim ortanca kiz misket yuttu saat 9 gibi. Babasi goturdu hastaneye. Biraz once aradim muayene etmeden baska bi hastaneye gondermisler. Dua edin nolur kendiliginden ciksin.
ayyy canim gecmis olsunn insallah kendiligindenn cikarr tuhh bak sen ise benim kizda burnuna kurufasulye sokmustuKizlar ya kafam bi milyon oldu. Benim ortanca kiz misket yuttu saat 9 gibi. Babasi goturdu hastaneye. Biraz once aradim muayene etmeden baska bi hastaneye gondermisler. Dua edin nolur kendiliginden ciksin.
Sagol canim.Gecmis olsun canimm
Cok sagol canimayyy canim gecmis olsunn insallah kendiligindenn cikarr tuhh bak sen ise benim kizda burnuna kurufasulye sokmustu
Canim namaz kilin . Erkek cocuk duasi var internette onu okuyun.
Valla zeyno iyi biliyo masallahh bana kalsa oglen pik demistim gerci ben kendi testlerime bakarak dedim ben hemen pikren sonra catlama oluyo su anladim bidaha testler konusunda yorum yapmiyacam kusuraba bakma arkadasim hakkinq girecektim vebal alacaktim ayy
Yok canım benim her fikir önemli zaten fırsat bulamadığım için geceye kalacaktı yine , umudum yoktu şimdi bir umut doğdu ama tutmayabilir tabi.. ben de kendimi öğrenmiş oldum bu sefer
Kizlar ya kafam bi milyon oldu. Benim ortanca kiz misket yuttu saat 9 gibi. Babasi goturdu hastaneye. Biraz once aradim muayene etmeden baska bi hastaneye gondermisler. Dua edin nolur kendiliginden ciksin.
Ins canim ya. Sen ne yaptin degerlendirecek misin?Çıkar kendiliğinden pil falan tehlikeli, ya da sivri şeyler misket yuvarlak çıkar kakada
Evet adet bitimi test 6 ay yaptim olmayinca biraktimCanim sen adet bitimi hamile kalmissin
Takip yapmadin galiba di mi?
Geçmiş olsun canim Rabbim bağışlasin sanaKizlar ya kafam bi milyon oldu. Benim ortanca kiz misket yuttu saat 9 gibi. Babasi goturdu hastaneye. Biraz once aradim muayene etmeden baska bi hastaneye gondermisler. Dua edin nolur kendiliginden ciksin.
Allah razi olsun. Cok sukur geldi hastaneden doktor cikar demis. Bir hafta kontrol edicem.Geçmiş olsun canim Rabbim bağışlasin sana
Hadi gecmis olsun canim insallah yarina cikar cocuk iste bilmiyorlarki ahh ahhhAllah razi olsun. Cok sukur geldi hastaneden doktor cikar demis. Bir hafta kontrol edicem.
Sagol canim Allah razi olsun.Hadi gecmis olsun canim insallah yarina cikar cocuk iste bilmiyorlarki ahh ahhh
Testinizi bir atin buraya bi bakalim arkadaslarda bi baksin ilk gebeliginizmi canimMeraba adetim 1 gün gecikti ve test de bu sekil yani silik çizgi belli belirsiz hamile olma ihtimali var mı başına gelen varsa tecrübeleriniz ogrenebilirmiyim
Aynen canim isteyerek yapsa olmaz kismet iste olacak varmis allah baska dert keder vermesin bunla gecsin gitsin insallah ❤❤❤Sagol canim Allah razi olsun.
Ya bide o kadar enteresan bi sekilde kacti ki
5 tas oynarken biraz yuksege atti agzi acik bakayim derken hopp direk bogaza istesen yapamazsin yani
Ikinci gebeligim olcak olursa allah nasip ederse canimTestinizi bir atin buraya bi bakalim arkadaslarda bi baksin ilk gebeliginizmi canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?