Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
BizyanmadikYAKILDIK eger testlerini sıvı alımına dikkat ederek yaptıysan cok istikrarlı gitmiş testlerin cok begendim. Pikin en koyu halini görmüşsün sonra 23.05 te yaptıgında pikte hafif silinme olmus (hala pik halde ama) yani catlamaya baslamıs sonraki testte artık silinme olmus 12 gibi degerlendirme yapsan tam catlama anına denk gelirmiş

Diğer kızlar siz nasıl yapıyorsunuz? Pik olduktan sonra gelen 3-4 saat aralıkla yaptığımız o birkaç testi birbiryle nasıl karşılaştırıyorsunuz? Fotoğrafları yanyana koyup mu, kendilerini yanyana koyup mu?

Vovvv vallami hep burdan öğrendiklerimle yaptim evet suya çok dikkat ettim çok saol morelim duzeldi

Zeyno19 herkese yetisiyorrr sagol kizzz allah senden razi olsunn ❤❤ uzman olmussun. Masallahh doktora gitsek bukadar bilgii vermezz insallah oglise hamile biraktirirsan adini zeynoc19 koyacam
Cümlemizden razı olsun canım aynı yollardan gectim Rabbim nasip etsin hepinize inşallah. Uzun süre ugrasınca herseyi yasadım tecrübe oldu bana

Iyi aksamlar kizlar. Ben dun gece sabaha karsi degerlendirdim. Benim testlerim surekli koyu ciktigi icin akliniz karismasin diye buraya yuklemedim. Sizden ricam benim icin dua eder misiniz. Hayirli saglikli bi oglum olsun diye.
Ayy hadi ınsallh canm saglikli sıhhatli oglusun olur nasil karar verdin değerlendirmeye

Ayy hadi ınsallh canm saglikli sıhhatli oglusun olur nasil karar verdin değerlendirmeye
Allah razi olsun canim.
Sag kasigimda asiri sanci akintim coktu dedim hem temmuz hem agri ve akinti olsun bari . Ins rabbim nasip eder bana ve isteyen herkese

Allah razi olsun canim.
Sag kasigimda asiri sanci akintim coktu dedim hem temmuz hem agri ve akinti olsun bari . Ins rabbim nasip eder bana ve isteyen herkese
Insallh rabbim gonlundekini nasip etsin canm tum deneyenler hamile kalip nisan da oglanlari dogururuz insallh

Iyi aksamlar kizlar. Ben dun gece sabaha karsi degerlendirdim. Benim testlerim surekli koyu ciktigi icin akliniz karismasin diye buraya yuklemedim. Sizden ricam benim icin dua eder misiniz. Hayirli saglikli bi oglum olsun diye.
Allah sana çok yakışıklı sağlıklı hayirli evlat nasip etsin paşa olsun

Amin canim Allah razi olsun. Erkek evlat hasreti ceken herkese nasip etsin Rabbim.
Rabbim gonlune gore hayirli erkek evlat nasip etsin kuzum yinede degerlendirdigin testi yuklesene acilma oldumuydu acaba yuklesemende sorun olmaz

Rabbim gonlune gore hayirli erkek evlat nasip etsin kuzum yinede degerlendirdigin testi yuklesene acilma oldumuydu acaba yuklesemende sorun olmaz
Amin canim Allah razi olsun. Ben pikken denedim.
Sonra sabah yaptim hâlâ pikti. Oglen yaptim yine pikti hemen doktora gittim. Bakti yumurta goremiyorum dedi yani catlamisti ama test hala pik.
En son 17 .40 da test yaptim esit koyuluktaydi. Yine de derseniz yuklerim testlerimi benim icin sorun yok.

Yok canim pikse hepsi ben acaba catladimi diye merak ettim ins rabbim gonlune gore verir bunu cani gonulden istiyorumm yeminle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…