Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Eczanede normalden daha pahalı oluyor o yüzden sordum gerçekten pahaliymis ama mavilere kavusmak icin deger
Aynen diger testler daha pahali maritech internette 5 li paketi 60 ila 80 tl arasi Laboqik biraz daha uygun ondan kullaniyordum ama emin olamiyorsun iste sagolsun 3cicekannesi almami tavsiye etti oncesindede zeyno demisti bu sefer riske atip kacirmak istemedim hatta eczaci 32 tl oldugunu ama 25 tlden verim size deyince hemen aldim

Imkanin varsa keske 2 paket alsaydin

6 -7aya kadar ben ovulasyon testi nedir bilmezdim şimdi öğrendik iyi yapmışsın emin olmal lazil geri dönüşü olmayan birsey cunku gebelik rabbim emeklerimizi bosa çıkarmasin

6 -7aya kadar ben ovulasyon testi nedir bilmezdim şimdi öğrendik iyi yapmışsın emin olmal lazil geri dönüşü olmayan birsey cunku gebelik rabbim emeklerimizi bosa çıkarmasin
Ben bir kac yildir ovulasyon testini arastiriyordum ama netlestirip isin icine girince nekadarr detayli ve zorlu bir maraton oldugunu daha iyi anliyoruz. Allah emeklerimizi bosa cikarmasin insallah❤

Kizlar sorum olacak benim bu ay adetim 26 gunde geldi acaba diyorum yumurtlamamda erken gelebilirmi acaba bi bilgisi olan vzrmi

Ben bir kac yildir ovulasyon testini arastiriyordum ama netlestirip isin icine girince nekadarr detayli ve zorlu bir maraton oldugunu daha iyi anliyoruz. Allah emeklerimizi bosa cikarmasin insallah❤
Amin cnm bide kaçırdın mi 1 ay bosa gidiyor kotu bir durum en kotusude ne olursa olsun farl etmez diyip cocuk yapamamak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…