Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Canım naptın testlerin ne durumda
Birakmistim canim ama bugun yine seffaf akinti geldi die test yaptim hala silik cikiyor ben gecen iki koyuluktayken saat olarak piki yakalayamadim heralde onumuzdeki ayda yine bayrama denk geliyor nasil yapacam bilmiyorum ama bu sefer testi iki saate bir yapacam yakalamak icin ❤❤❤ insallah yapabilirim

Merhaba hanimlar ben sitede mayis annelerini okurken mesajlariniza takildim bayada okudum bilgu edinmek icin daha onceki gebeligimde bu ovulasyon testlerindende yumurtlama zamanimdan da haberim yoktu bebek dusunmeye baslar baslamaz hamile kalmistim ve cok sukur bi oglum var eekek bebek icim denediklerinizi okudum peki diger takvim he
Saplarinin tuttugu oldugu mesela oglumda cin takvimime gore bakinca kiz yaziyordu sanirim su an cok yeni hamilegim testim cok silik çıkıp silindi kan sonuclarini bekliyorum ama icim icimi kemirdi adetimden 4gun once oldu galiba ve haziranda acaba ne olabilir
cok uzun yazdim ksuura bakmayinn

İnşallah canım

aynen cnm 42.gun gittigimde doktorum yum bugun catlamis dedi o gun icinde iki kez deneme oldu baskada olmadi bugun iste oldu 54. gune gectik sali gunu kan vercem 15 gunum oluyo doktorda 15 gun sonra yap demisti
Canım baya geçmiş hala adet olmadın mı. Ayy Allahımm nolurrrrrrrrr

bugunki testm kizlar ne durumda sizce

Eklentiler

• 20190714_140040.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 63
sorum su kizlar yumurtlam dun oluysa pikle ikisi bir gunde bu kadar silinirmi dun hic musait olupta test yapamadim yapsamda esim yoktu calisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…