- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #67.721
Canim eger deneme yapicaksan sadece test yaptiktan sonra bi bardak kadar su ic daha bisey icme. Sivi cok yaniltiyo cunku
evet deneme yapicam canimCanim eger deneme yapicaksan sadece test yaptiktan sonra bi bardak kadar su ic daha bisey icme. Sivi cok yaniltiyo cunku
Esim sehir disinda yarin gelince goturcek ins.Sagoll canimm sen naptin ciktimi bilye rontgen sonucu falan noldu insallah cikmistir❤❤
Hadi insallah cikmistir ❤❤❤❤Esim sehir disinda yarin gelince goturcek ins.
Bu testi kac saat sivi almadan yaptin. Bide en son ne kadar sivi almistinkizlar ben oglen atmistim size testimi disardaydm tekrar yapamamstm test simdi geldim ve yaptim siliklesmis gecmi kalmis oluyorum ilski icin
Catlama gerçekleşmiş canm degerlendirme icin gec kalmissin istersen 2 saat sonra yap emin olalım ama catlamis yumurtankizlar ben oglen atmistim size testimi disardaydm tekrar yapamamstm test simdi geldim ve yaptim siliklesmis gecmi kalmis oluyorum ilski icin
Eger sivi almadiysan bu testten sonra saat 11 de bir daha yap bakalimkizlar ben oglen atmistim size testimi disardaydm tekrar yapamamstm test simdi geldim ve yaptim siliklesmis gecmi kalmis oluyorum ilski icin
2saat sivi almadim 2saat oncede bir bardak su ve 2 bardak cay ictim en son ki testteBu testi kac saat sivi almadan yaptin. Bide en son ne kadar sivi almistin
sivi alimin fazla olmus2saat sivi almadim 2saat oncede bir bardak su ve 2 bardak cay ictim en son ki testte
Sivi alimi cok olmus. Simdi hic bisey icme saat 11 de bi daha test yap2saat sivi almadim 2saat oncede bir bardak su ve 2 bardak cay ictim en son ki testte
neladar icmem gerekiyo testi yapmadan once ona gore iciyim bari 11e kadar@3
sivi alimin fazla olmus
tamam oyle yapiyim peki gene silikse catlamisi oluyo bu gece iliski olmalimi ozmnSivi alimi cok olmus. Simdi hic bisey icme saat 11 de bi daha test yap
1 cay bardagi su yeterli oluyor canm fazlasi testi yaniltiyorneladar icmem gerekiyo testi yapmadan once ona gore iciyim bari 11e kadar
yaa bugun iliski olsa tutarsa kiz olma ihtimalimi yuksek oluyoCatlama gerçekleşmiş canm degerlendirme icin gec kalmissin istersen 2 saat sonra yap emin olalım ama catlamis yumurtan
ne cabuk atladi anlamdim yaa☹yaa bugun iliski olsa tutarsa kiz olma ihtimalimi yuksek oluyo
Canim eger catlamissa catladikdan 4-5 saat sonra asitik ortam oluştuğundan kiz olma ihtimali artiyormusyaa bugun iliski olsa tutarsa kiz olma ihtimalimi yuksek oluyo
Sivi alimin cok olmus ya o yaniltti büyük ihtimal sen hic icmeden yap testini bakalim sonuc ne cikacakne cabuk atladi anlamdim yaa☹
Canim yine silikse gec kalmis olursun. Ozaman deneme yapma.tamam oyle yapiyim peki gene silikse catlamisi oluyo bu gece iliski olmalimi ozmn
tm cnm ya cok sagol yardimlarin icinCanim yine silikse gec kalmis olursun. Ozaman deneme yapma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?