Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Canim 10 dk dan sonrasi gecersiz. Bayagida gecikmissin kan versen daha iyi olur.
offf ya ya bana ne ddmeli hepimiz ayri bi sıkıntidayiz su gunlerde bi gecseydi hem heycanli hem korkulu bugun 12 . gun 10. gun negatifti sizce sabah testi tekrarlssammi bugun akintim sirt ve bel agrim cok var gerci test gunum sali gunu o gune kesin belli olcak gidip kan vercem ama dayanamiyorummm isteeeedinlenmeye calisiyorum ama cok oturdukcada belim agriyorr hareket halinde oluncada goguslerde hicbir degisiklik yok ama kasiklarimda arada cok nadir kasilmalar oluyo adetmi olcam hamismiyim cozemedim bugun cok stres oldum yaaa

Canim testin varsa sabah ilk idrarla yap. Umudunu kaybetme.

Çok yakınım olan biri ilişkiden sonra 13.günde test yaptı negatif çıktı adet olacak gibi kasık ağrıları oldu ama adet olmadı 16.günde test silik çıktı sonra kan verdi sonuç 77....şimdi o da beklemede
Rabbim onu da hepimizi de beklediğimize sağlıkla kavuştursun

gec dollenme olmus gibi amin ins hayirla saglikla isteten herkes diledigine kavusur

Ben aslinda sana diyecektim diyer geceyi es gecme diye ama yanlis anlarsin diye demedim iyikide catlama gununude degerlendirmisin canim
Yok canim yanlis anlamazdim
Kararsiz kalmistim ama sonra dedim bu gece de olsun bari. Bakalim Rabbim ins hayirlisyla nasip eder hepimize amin.

Yok canim yanlis anlazdim
Kararsiz kalmistim ama sonra dedim bu gece de olsun bari. Bakalim Rabbim ins hayirlisyla nasip eder hepimize amin.
Allah gonlune gore versin valla arada aklima geliyodu keske.dedim degerlendirme yapsaydi bende bu ay beklemedeyimadetim 10 cu gunu

Sagol canim. Allah razi olsun.
Testlere basladin mi peki.
Aslinda baslamiyacaktim ama bugun lekelenme halinde yumurta aki gibi birsey geldi suphelendim yaptim baya bi belirginsiz cizgi vardi ben pazartesi basliyacagim yada pazar cunku daha siyah lekenlenme var

Aslinda baslamiyacaktim ama bugun lekelenme halinde yumurta aki gibi birsey geldi suphelendim yaptim baya bi belirginsiz cizgi vardi ben pazartesi basliyacagim yada pazar cunku daha siyah lekenlenme var
Anladim canim Rabbim dogru sonuca ulastirsin seni ins.

Ay gerçekten mi. Kız anlatsana biraz. Nasıl anlattın tepkisi ne oldu. Ben hep hayal ediyorum hayalde kalmasa iyi
İnşallah halde kalmaz canım nasıl sevindi aşkım oğlun olacakmış dedim sarıldı öptü millet yokmuş gibi sizde tadarsiniz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…