- 17 Mayıs 2017
- 4.309
- 6.500
- 108
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #67.661
offf ya ya bana ne ddmeli hepimiz ayri bi sıkıntidayiz su gunlerde bi gecseydi hem heycanli hem korkulu bugun 12 . gun 10. gun negatifti sizce sabah testi tekrarlssammi bugun akintim sirt ve bel agrim cok var gerci test gunum sali gunu o gune kesin belli olcak gidip kan vercem ama dayanamiyorummm isteeeeCanim 10 dk dan sonrasi gecersiz. Bayagida gecikmissin kan versen daha iyi olur.
Canim rahat ol o geldi gecti. Rabbim bir daha yasatmasin ins. Saglikli hamileligin guzeller guzeli kizin olsun ins.
Canim testin varsa sabah ilk idrarla yap. Umudunu kaybetme.offf ya ya bana ne ddmeli hepimiz ayri bi sıkıntidayiz su gunlerde bi gecseydi hem heycanli hem korkulu bugun 12 . gun 10. gun negatifti sizce sabah testi tekrarlssammi bugun akintim sirt ve bel agrim cok var gerci test gunum sali gunu o gune kesin belli olcak gidip kan vercem ama dayanamiyorummm isteeeedinlenmeye calisiyorum ama cok oturdukcada belim agriyorr hareket halinde oluncada goguslerde hicbir degisiklik yok ama kasiklarimda arada cok nadir kasilmalar oluyo adetmi olcam hamismiyim cozemedim bugun cok stres oldum yaaa
var cnm bu ay 6 tane gebelik testim bosa gitti yarinki ins ins ins bosa gitmez ya biktim artik allah var gam yok yarinda sansimi denycem tekrarrCanim testin varsa sabah ilk idrarla yap. Umudunu kaybetme.
offf ya ya bana ne ddmeli hepimiz ayri bi sıkıntidayiz su gunlerde bi gecseydi hem heycanli hem korkulu bugun 12 . gun 10. gun negatifti sizce sabah testi tekrarlssammi bugun akintim sirt ve bel agrim cok var gerci test gunum sali gunu o gune kesin belli olcak gidip kan vercem ama dayanamiyorummm isteeeedinlenmeye calisiyorum ama cok oturdukcada belim agriyorr hareket halinde oluncada goguslerde hicbir degisiklik yok ama kasiklarimda arada cok nadir kasilmalar oluyo adetmi olcam hamismiyim cozemedim bugun cok stres oldum yaaa
Canin sagolsun. Ins yarin guzel haber verirsin bize cok aminnvar cnm bu ay 6 tane gebelik testim bosa gitti yarinki ins ins ins bosa gitmez ya biktim artik allah var gam yok yarinda sansimi denycem tekrarr
gec dollenme olmus gibi amin ins hayirla saglikla isteten herkes diledigine kavusurÇok yakınım olan biri ilişkiden sonra 13.günde test yaptı negatif çıktı adet olacak gibi kasık ağrıları oldu ama adet olmadı 16.günde test silik çıktısonra kan verdi sonuç 77....şimdi o da beklemede
Rabbim onu da hepimizi de beklediğimize sağlıkla kavuştursun
amin ins cnm allah razi olsun nasipten ote yol yokCanin sagolsun. Ins yarin guzel haber verirsin bize cok aminn
Ben aslinda sana diyecektim diyer geceyi es gecme diye ama yanlis anlarsin diye demedim iyikide catlama gununude degerlendirmisin canimTek olacakti aslinda ama diger gece de oldu.
Yok canim yanlis anlamazdimBen aslinda sana diyecektim diyer geceyi es gecme diye ama yanlis anlarsin diye demedim iyikide catlama gununude degerlendirmisin canim
Allah gonlune gore versin valla arada aklima geliyodu keske.dedim degerlendirme yapsaydi bende bu ay beklemedeyimadetim 10 cu gunuYok canim yanlis anlazdim
Kararsiz kalmistim ama sonra dedim bu gece de olsun bari. Bakalim Rabbim ins hayirlisyla nasip eder hepimize amin.
Sagol canim. Allah razi olsun.Allah gonlune gore versin valla arada aklima geliyodu keske.dedim degerlendirme yapsaydi bende bu ay beklemedeyimadetim 10 cu gunu
Aslinda baslamiyacaktim ama bugun lekelenme halinde yumurta aki gibi birsey geldi suphelendim yaptim baya bi belirginsiz cizgi vardi ben pazartesi basliyacagim yada pazar cunku daha siyah lekenlenme varSagol canim. Allah razi olsun.
Testlere basladin mi peki.
Anladim canim Rabbim dogru sonuca ulastirsin seni ins.Aslinda baslamiyacaktim ama bugun lekelenme halinde yumurta aki gibi birsey geldi suphelendim yaptim baya bi belirginsiz cizgi vardi ben pazartesi basliyacagim yada pazar cunku daha siyah lekenlenme var
Amin ins cumlemizi insAnladim canim Rabbim dogru sonuca ulastirsin seni ins.
İnşallah halde kalmaz canım nasıl sevindi aşkım oğlun olacakmış dedim sarıldı öptü millet yokmuş gibi sizde tadarsiniz inşallahAy gerçekten mi. Kız anlatsana biraz. Nasıl anlattın tepkisi ne oldu. Ben hep hayal ediyorum hayalde kalmasa iyi
Buralardayım canım dun tum gun kosturmacayla gecti cok yorgunum yazdıklarınızı okumaya aynı zmanda anlamaya çalışıyorum kafam yerine gelemedi dahaK Khvekokusu20 canim nerelerdesin?
Geldiler yaakomsularinin yokluğuna dayanamdi peşlerinden mi gitti acaba
Test yanlıs muhtemelen kan versene canım 8 gun gecmiş bayaa koyu olması gerekiyorKızlar adetim 8 gün gecikti bugün yine idrar testi yaptım kurudukça böyle cikti
Canım tuttuysa ilkinden tuttu senin büyük ihtimalle inşallah ondan tutmustur onun zamanlaması iyiydiYok canim yanlis anlamazdim
Kararsiz kalmistim ama sonra dedim bu gece de olsun bari. Bakalim Rabbim ins hayirlisyla nasip eder hepimize amin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?