Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Kizlar adetin 3. günü ilk testimi yaptim. Ilk idrardan sonra sadece 1 bardak cay ictim. Testi saat 11.50 de yaptim

Eklentiler

• 5EF7049C-0278-4566-BC04-4D89516D1C7F.webp
    49,8 KB · Görüntüleme: 31
Canm kasik agrim var diye tesaduf test yapmistim 1 temmuz gece yarısı yani ne zmn adet olurum o zmn
Adet dongün kac gun 28mi 30mu 32 mi benim mesela 28 30 gun 17 gun piki gormustum 2 ila 4 gun gecikme olmustu bende fitil kullanmistim ondanmi oldu acaba die sonra arastirdim yumurtlama gec olunca adet 4 gun 5 gun gec oluyormus ❤

Adet dongün kac gun 28mi 30mu 32 mi benim mesela 28 30 gun 17 gun piki gormustum 2 ila 4 gun gecikme olmustu bende fitil kullanmistim ondanmi oldu acaba die sonra arastirdim yumurtlama gec olunca adet 4 gun 5 gun gec oluyormus ❤
Normalde 28 di son adetimden onceki adetim 30 günde oldu ben adet geciktirici kullanmıştım geçen ay 15. Gun yumurtlama oldu daha onceki takiplerde 13 14 gunlerdi

Normalde 28 di son adetimden onceki adetim 30 günde oldu ben adet geciktirici kullanmıştım geçen ay 15. Gun yumurtlama oldu daha onceki takiplerde 13 14 gunlerdi
Canim adet geciktirici kullanmissan o yumurtlamayi geciktiriyor sanirim oyuzden ya bugun yada iki gune kadar olursun die tahmin ediyorum insallah olursun ❤❤❤

Her ay bir an evvel adet olsam derdi yumurtlamayi kacirmama derdi busefer deneme yapinca acaba adet olacammi derdiii hamile kalinca acaba erkek olacakmi derdii kadin olmakk ne zor iss canim ayyyyhhh bunaldimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…