- 10 Mart 2019
- 452
- 487
- 103
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #67.761
Tamam canim tesekkur ederim. Gerci nasibimizde erkek varsa o ay hep kiz olsa bile bize bir erkek gelir insAllahSadece eylül ayı gebelikleri erkeğe yatkın oluyor onu biliyorum. Ama forumda her senenin nisan ayına bak ,bir sene kız bir sene erkek fazla
Canm ben baktim eskilere nisan aynina 2016 kiz 2017 erkek 2018 kiz sırada 2019 erkek var insallh nisan da dogum yapanlardaTamam canim tesekkur ederim. Gerci nasibimizde erkek varsa o ay hep kiz olsa bile bize bir erkek gelir insAllah
Canim benim bildigim maydanoz suyu kesin söktürür adeti. Kac gün gectiAdetim gecikmeli olmasim diye papatya biberiye iciyorum bi zarari olmaz dimi yaa yoksa temmuz kacacak
Canm gecmedi daha bugun olmam lazim ama hic belirti yok içeyim dedim bende gecikmeye giremedenCanim benim bildigim maydanoz suyu kesin söktürür adeti. Kac gün gecti
Bende maydanoz suyu kesin etki yapiyor tabii bünye ile alakali. InsAllah bu ay birlikte hamile kalirizCanm gecmedi daha bugun olmam lazim ama hic belirti yok içeyim dedim bende gecikmeye giremeden
Olmazsam aksamada onu denerim aminn insallh cnm insallahBende maydanoz suyu kesin etki yapiyor tabii bünye ile alakali. InsAllah bu ay birlikte hamile kaliriz
Canim Sende benim gibi gume gitmessin insallahAdetim gecikmeli olmasim diye papatya biberiye iciyorum bi zarari olmaz dimi yaa yoksa temmuz kacacak
Ayy insallh ya ben kac aydir temmuzu bekliyorumCanim Sende benim gibi gume gitmessin insallahyoksa agustosa kalcezzz insallah en kisa zamanda olursun kac gunun var olmana
Yumurtlaman gec olmussa adetinde gec olur die biliyorum takip yaptinmi bu ayAyy insallh ya ben kac aydir temmuzu bekliyorumgecikme yok daha bugun olmaliyim ama daha gelen giden yok olayim diye ictim ama bekliyorum hala
Canm kasik agrim var diye tesaduf test yapmistim 1 temmuz gece yarısı yani ne zmn adet olurum o zmnYumurtlaman gec olmussa adetinde gec olur die biliyorum takip yaptinmi bu ay
Adet dongün kac gun 28mi 30mu 32 mi benim mesela 28 30 gun 17 gun piki gormustum 2 ila 4 gun gecikme olmustu bende fitil kullanmistim ondanmi oldu acaba die sonra arastirdim yumurtlama gec olunca adet 4 gun 5 gun gec oluyormus ❤Canm kasik agrim var diye tesaduf test yapmistim 1 temmuz gece yarısı yani ne zmn adet olurum o zmn
Normalde 28 di son adetimden onceki adetim 30 günde oldu ben adet geciktirici kullanmıştım geçen ay 15. Gun yumurtlama oldu daha onceki takiplerde 13 14 gunlerdiAdet dongün kac gun 28mi 30mu 32 mi benim mesela 28 30 gun 17 gun piki gormustum 2 ila 4 gun gecikme olmustu bende fitil kullanmistim ondanmi oldu acaba die sonra arastirdim yumurtlama gec olunca adet 4 gun 5 gun gec oluyormus ❤
Mesela 14 gun yumurtlama zamaniysa yumurtlaman iki gun gecikti 17 18 gun olduysa iki uc gun adet gecikebiliyormusCanm kasik agrim var diye tesaduf test yapmistim 1 temmuz gece yarısı yani ne zmn adet olurum o zmn
Yok canm oyle birsey yasamadim simdiye kadar umutluyum bugun bitmeden olcam ınsallhMesela 14 gun yumurtlama zamaniysa yumurtlaman iki gun gecikti 17 18 gun olduysa iki uc gun adet gecikebiliyormus
Canim adet geciktirici kullanmissan o yumurtlamayi geciktiriyor sanirim oyuzden ya bugun yada iki gune kadar olursun die tahmin ediyorum insallah olursun ❤❤❤Normalde 28 di son adetimden onceki adetim 30 günde oldu ben adet geciktirici kullanmıştım geçen ay 15. Gun yumurtlama oldu daha onceki takiplerde 13 14 gunlerdi
Bende ogle umutla gecen ay beklemistim ama gec olduYok canm oyle birsey yasamadim simdiye kadar umutluyum bugun bitmeden olcam ınsallh
Geçen ay kullandim bu ay oldugum tarih de olmam lazim yine bekliyorum bakalim hayirlisiCanim adet geciktirici kullanmissan o yumurtlamayi geciktiriyor sanirim oyuzden ya bugun yada iki gune kadar olursun die tahmin ediyorum insallah olursun ❤❤❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?