Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
aynen o daha kotuki sukur kendimi biliyodum o yuzden buyuk bi umutla gitmedim evt canm duzeldi adetin 3.gununde ignelere basliycam ya korkuyorum ben nasil onlari kendime vurcam yakin tanidik kimsede yok etrafimda ki bana igne yapsin basa gelen cekikir bnm de kaderimde bunu gormekte varmis onlarida deniycem ama icimden su geciyorki rahim filmi cektirmedim hic yarin doktora solesimmi bilemedim ondanda korkuyorum ama ne yapim korkununda ecele faydasi yokk

Yok mu hic samimi komşun falan canm iş başa dusunce mecbur yapcan ilkini yap dewami kolay gelir rabbim yardimcin olsun girecegin tedavide rahim filminden sonra hamile kalan cok kisi var benim yengem dayanirim demişti acimada olamdi dedi bi soyle canm aklinda kalmasın o da hani aksilik olur allah korusunda olmazsa keske rahim filmid3 cektirseydim ondan olmadi deme sil başa donmemek icin yolun başında yaptir derim rabbim gonlune gore versin

Merhaba kızlar dün ve bugunki testlerimi atiyorum yorumlarsanız sevinirim. Açıkçası erkek bebekten ziyade tam ovu anını tutturmak istiyorum eşimin sperm değerleri düşük yardımcı olursanız sevinirim . Bugün 5 te yaptım testi 7 de bir daha yapacağım onu da atarim. Bu arada 2 gündür uzayan akıntı bugün sıvı hale döndü. Ve alt karın da ağrı var baş dönmesi vs .. Bugün 13.gün. geçen ay 15. Gun ovu olmustu

saglik ocagi yakin olmadi ona giderim diye dusunuyorum cnm evt haklisin aklimda kalsin istemiyom doktora sorcam bunu rabbim seninde gonlune yuregine gore versin cok sagol cnmm

Canim amacin hamile olmaksa bugunu degerlendir pik yapmis testin esine takviye uyguladin mi sperm kalitesini hizini arttiran

Canim amacin hamile olmaksa bugunu degerlendir pik yapmis testin esine takviye uyguladin mi sperm kalitesini hizini arttiran
Normalde benim testim de T c den çok daha koyu olur . Yarini beklesem mi diyorum Ama bu akıntının yumurta akı kıvamından sulu kıvama geçmesi benim kafamı karıştırdı

Zeynommm masallahin varrr herseyden haberin bi diploman eksik tam doktor olacakmisn
Ahahahshshshhs bu yorumuna bayildim zeyno gercekten iyi arastirma yapmis biraz detaylii anlatin kizlarrr bende yeni almistim onuda deniyim yakinda zehirlenmesek iyidir valla

2ci kızıma adetimin 5.günü yani adetim 3 gün sürüyor ovulasyon test pik veridigi an gebe kaldım kızdı.
Adetimin 4 günü yıkandım ertesi gün yumurtladım yani

Canim bence korkma rahim filminden, bi arkadasim 11 sene sonra rahim filmi cektirdikten sonra cocugu oldu.

Sıvıya dikkat ettiysen pik olmus canım bugun yarın catlar degerlendir iki gunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…