Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
10. Gün negatifle kapandı.. 12. Güne kadar devam edeceğim teste, 12. Gün kan tahliliyle kapanış
Bir yandan hüzün var, bir yandan gebelik çıkmazsa rahatlarım gibi.. (dün gece diş ağrısından öldüm sırf gebelik ihtimali var diye ilaç alamadım)

Şurubu deneyip de hiç erkek olan oldu mu acaba, başka yerlerde bahsediyorlardı böyle birşeyden.

Bunu ben de okudum ama erkek cocukta değil de , gebe kalabilmek için denemişler mukusu akışkanlaştırıp spermlerin kolay geçmesini sağlıyormuş.. ama hiç denedim de oğlum okdu diyen okumadım

Canim hayirlisi ne ise o olsun bende suan iyki deneme yapmamis diyecem bende disle ugrasiyorum kanal yapildi simdi yine agriyor sanirim cekilecekk yada tekrara yapilacakk

Dr catlama ignesi yapip 2-3 saat icinde değerlendirin diyor o yontemden mi soz ediyorsun canm
Tam bilemiyorum canım doktor bu iğneyi yapacam erkek ihtimali yüksek dedi bana demişti ..Gerisini hiç sormadım valla..Keşke dedim ebe sonuçta az buçuk bilir tabi önce Allahım bilir kız tavsiyeside isteseydim rastgele hamile kaldım ikinci de oğlana benziyor dedi doktor ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…