- 25 Ocak 2019
- 1.402
- 2.261
- 63
- 36
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #67.861
Suana kadar birsey olmadiCanim aman dikkat et hepsini birden karistirip zehrilenir falan allah korusun❤❤
Canim bugün sadece maydanoz ic baska birsey yapmaSuana kadar birsey olmadibende adette direniyor bakalim kim galip gelecek
Tmm cnm ictim bitti maydonozcuk beklemedeyimmCanim bugün sadece maydanoz ic baska birsey yapma
Testi soydun mu naptin kiz harfler nerdeKizlar bugün saat 12 de yaptim testi sizce nasil
Yok canim bu test böyleTesti soydun mu naptin kiz harfler nerdegelismeye baslamis yumurtan dewam
Gerek yok canm pike yakin koyulukda degil ki takibi sık yapasinYok canim bu test böyleaksam tekrar yapim mi
Yarina olursun yada gece yada hic bi fikrim yokSuana kadar birsey olmadibende adette direniyor bakalim kim galip gelecek
Sonuclari aldin mi cnmsaat 2 3 gibi cnm
Bende tam ne degisik testmis derken yorumunu gordumTesti soydun mu naptin kiz harfler nerdegelismeye baslamis yumurtan dewam
Aynen harfsizlerde varmis herkes baska test alıyor bizde görmüş oluyoruz ne guzelBende tam ne degisik testmis derken yorumunu gordumdemekki degisik testlerde varmis ❤❤❤
Dr catlama ignesi yapip 2-3 saat icinde değerlendirin diyor o yontemden mi soz ediyorsun canmBizim burda ebe bir arkadaş çatlama iğnesinden bahsetmişti bu iğne olunca erkek sperm daha hızlı hareket ediyormuş falan ..ilk kızmış bu erkek olmuş gerçekten bir araştırın bence .Ben kız yapma yolunu bulamadım ama erkeğin yolu varmış dedim ...
Ne işe yariyormus canm surupKızlar birde bu öksürük şurubu muhabbetini deneyen ya da duyan var mı aramızda?
Zeynommm masallahin varrr herseyden haberin bi diploman eksik tam doktor olacakmisnAkıntıyı artırıyor canımtugcetugce
İşe yarıyor mu acaba erkek bebek için?Akıntıyı artırıyor canımtugcetugce
aldim canm kocamin bi 0 ve kocaman bi hayal kirikligi tekrardan basa doncez sil bastan basliycam tekrardan uzulme diyceksin uzulmedim zaten bekledigim bi sonuctu herkes var sabret diyodu ama ben kendimi biliyorum valla yok diyodum sen nerden bilceksin diyolardi aha sonuc ortada olmadigini adim gibi biliyidum simdi bende senin gibi maydonuz kurlerimi icim ne yapim adet olmam gerekiyor bian once 56 gun oldu yeter bu kadar bence yarin sabah kadin doguma gitcem adet sokturucu vercektir eminim ama kendiliginden gelsin istiyorum bakalim dua edin ins sabaha kadar olmus olurum da ilaca gerek kalmaz yumurtlamadan 14 gun sonra adet olunur ama bnm bugun 15Sonuclari aldin mi cnm
Hayirlisi olsun canm yapacak birsey bide umut ederek gidip 0 görmek vardi o daha kötü sen kendini biliyordun ama bi umut iste bu kadar gecikmee olmaz dedik vardir dedik ama kismet sen adetini ol tedavine baslayacak misin duzeldi mi eşinin sigorta işialdim canm kocamin bi 0 ve kocaman bi hayal kirikligi tekrardan basa doncez sil bastan basliycam tekrardan uzulme diyceksin uzulmedim zaten bekledigim bi sonuctu herkes var sabret diyodu ama ben kendimi biliyorum valla yok diyodum sen nerden bilceksin diyolardi aha sonuc ortada olmadigini adim gibi biliyidum simdi bende senin gibi maydonuz kurlerimi icim ne yapim adet olmam gerekiyor bian once 56 gun oldu yeter bu kadar bence yarin sabah kadin doguma gitcem adet sokturucu vercektir eminim ama kendiliginden gelsin istiyorum bakalim dua edin ins sabaha kadar olmus olurum da ilaca gerek kalmaz yumurtlamadan 14 gun sonra adet olunur ama bnm bugun 15
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?