Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Sagol canim. Bende normalde gec yapiyodum. Bu hafta sebze ucuzdu alayim azar azar yapayim dedim. Ekim sonuna kadar ne yaparsam kardir.
Aynen ogle bizimde pazar bugundu ama pahaliydi biraz oyuzden birazdaha ucuz almak daha mantikli iyi yapmissin ucuz bulunca alican dolduracan dolabi hayirlisi bakalim

Se

Seninkiler napıyor canım
Kahkahalarr gulusmeler tangir tungur sesler artik napiyiorlarsa sanki mercburuz milletin hayatini dinlemeye az edep yahu kirk kere kizimi uyaririm bak kizim fazla ses yapma insalari rahatsiz etme die benim kiz anladi bu essekler anlamadi

Kızçelerrr napıyonuz valla canım sıkılıyor mesajlarınızı okuyorum. Sohbetinize doyum olmuyor maşallah. Ahh hepimiz bir arada olacaktık ne dedikodular ne gırgırlarrr
valla bos napcaz gun sayiyoruz daha 10 gunede cok var yawwbana bir aymis gibi gelliyoda keske olsaydik bi aradaa zaman gecerdi biraz hic olmazsaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…