Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Cevap yazdı benimki "canım benim bende uyuyamıyorum sizlerden de cocuk aglama sesleri geliyor ben dikkat edeyim sizlerde dikkat edin" demiş apartmanda 3 küçük cocuk var hepimizi kastediyor

Ay canım hadi insallah ya Rahim kalınlastıysa tutunmaya calısıyordur inşallah

kızlar benim de ağustosa kaldı, tek ilişkiyle tutmadı..2 ilişki deneyeceğim bir dahaki sefere...
piki gördüğüm gece ve ertesi gün gece..böyle erkek tutturan var galiba
Son zmanlarda olan Zemzem Safa var benim de pik gecesi ve catladıktan sonra oldu işte sabaha

Cevap yazdı benimki "canım benim bende uyuyamıyorum sizlerden de cocuk aglama sesleri geliyor ben dikkat edeyim sizlerde dikkat edin" demiş apartmanda 3 küçük cocuk var hepimizi kastediyor
Çatlak kariya bak kendi sesinden baska sesi nasil duymus acaba bide onlar cocuk yani nenesi yasindaki kariyla bir degiller ya kiyaslamaya bak

Ne Gerizekali bide uste cikiyorlaryaaa boylee artik ses gelince al eline vileda sopasini vur gitsin onlar is uzerindeyken tobe tobeee artik hangi delige kacaklarini sasirirlar heralde

Ne Gerizekali bide uste cikiyorlaryaaa boylee artik ses gelince al eline vileda sopasini vur gitsin onlar is uzerindeyken tobe tobeee artik hangi delige kacaklarini sasirirlar heralde
Ben bidefasinda sesler geliyordu aldim sopayi elime gece saat 3 nasil sinirlendiysem artik vileda sopasiyla duvari delecektim esimde ruya goruyorum sandi heralde dedi napiyorsun hecc duvarlari siliyorum diyecektim gerii yatmisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…