- 25 Ocak 2019
- 1.402
- 2.261
- 63
- 36
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #68.021
Buzluk bosalinca cani sıkılıyormus bende hep dolu gormek istiyorumda yapmaya insan lazimSagol canim. Benim buzluk bosalinca canim sıkıliyo daha yeni basladim arada yavas yavas yapip kis icin butun hazirliklari yapicam ins. Ayrica ani misafir gelincede cok rahat oluyo
Buzluk bosalinca cani sıkılıyormus bende hep dolu gormek istiyorumda yapmaya insan lazim
Cevap yazdı benimki "canım benim bende uyuyamıyorum sizlerden de cocuk aglama sesleri geliyor ben dikkat edeyim sizlerde dikkat edin" demiş apartmanda 3 küçük cocuk var hepimizi kastediyorValla canim allah yardimcin olsun. Var ogle mallar bizdede var biz aman ses olmasin die neler yapiyoriz millet okadar rahattkibizimde banyolar yanyana bi sesler gece yarisi yuh yani su sesi hasir husur sesler gece bile kanepe koltuk cekmeler gina getiriyorlar
Kışın senden yiyekkkCanim ben hic usenmem sirf cok yapayim diye derin dondurucu aldim. Kis hazirliklarimda oyle azmaz degil. Aklina ne gelirse
Ay canım hadi insallah ya Rahim kalınlastıysa tutunmaya calısıyordur inşallahkizlar ben bugun gittim doktora adama diyirum bana adet sokturucu veryok diyor bi 10gun daha bekliyelim bazen dedigimiz tarihlerde cikmayabiliyir ve gec dollenme olabiliyi rahim kalinlasmis catlayan yumurtayida gosterdi karin boslugundaydi rahmimi bastirinca hafif bi agri oluyodu niye bole oluyi dedim yum catladigi icin agri oluyo dedii bakalim 10 gun daha bekliycem 27 temmuzda tejraar kan vercemm ne cikcak cok merak ediyimm bel agrim var iki gundur bakalim ins bu bir isarettirr
Catlamaya 3, 4 saat kala ve catladıktan 3,4 saat sonra deneTek iliski ve silinince bende de tutmadi canm bende nasil yapsaamm bilemiyommm
Son zmanlarda olan Zemzem Safa var benim de pik gecesi ve catladıktan sonra oldu işte sabahakızlar benim de ağustosa kaldı, tek ilişkiyle tutmadı..2 ilişki deneyeceğim bir dahaki sefere...
piki gördüğüm gece ve ertesi gün gece..böyle erkek tutturan var galiba
Süt ve süt ürünleri tüketme. Et muz soda patates kuru yemiş tuzlu gıdalar turk kahvesi iç canım ph ı yüksek su iç limonu bol bol kullan tabi eşinde uysun bunlaraKizlar beslenme derken ne yapmak lazim
ins cnm ama rahim kalinlastigi zaman adette olunur diye biliyirumAy canım hadi insallah ya Rahim kalınlastıysa tutunmaya calısıyordur inşallah
Oyle yapcam cnm büyük ihtimal.piki de kacirmak istemiyorum tutmazsa bi daha bekle otele koca beni vuracakCatlamaya 3, 4 saat kala ve catladıktan 3,4 saat sonra dene
Çatlak kariya bak kendi sesinden baska sesi nasil duymus acaba bide onlar cocuk yani nenesi yasindaki kariyla bir degiller ya kiyaslamaya bakCevap yazdı benimki "canım benim bende uyuyamıyorum sizlerden de cocuk aglama sesleri geliyor ben dikkat edeyim sizlerde dikkat edin" demiş apartmanda 3 küçük cocuk var hepimizi kastediyor
Ne Gerizekali bide uste cikiyorlaryaaa boylee artik ses gelince al eline vileda sopasini vur gitsin onlar is uzerindeykenCevap yazdı benimki "canım benim bende uyuyamıyorum sizlerden de cocuk aglama sesleri geliyor ben dikkat edeyim sizlerde dikkat edin" demiş apartmanda 3 küçük cocuk var hepimizi kastediyor
AhshshshshÇatlak kariya bak kendi sesinden baska sesi nasil duymus acaba bide onlar cocuk yani nenesi yasindaki kariyla bir degiller ya kiyaslamaya bak
Manyak kadın yaÇatlak kariya bak kendi sesinden baska sesi nasil duymus acaba bide onlar cocuk yani nenesi yasindaki kariyla bir degiller ya kiyaslamaya bak
Öyle yapacam artıkNe Gerizekali bide uste cikiyorlaryaaa boylee artik ses gelince al eline vileda sopasini vur gitsin onlar is uzerindeykentobe tobeee artik hangi delige kacaklarini sasirirlar heralde
Ben bidefasinda sesler geliyordu aldim sopayi elime gece saat 3 nasil sinirlendiysem artik vileda sopasiyla duvari delecektim esimde ruya goruyorum sandi heralde dedi napiyorsun hecc duvarlari siliyorum diyecektim gerii yatmistiNe Gerizekali bide uste cikiyorlaryaaa boylee artik ses gelince al eline vileda sopasini vur gitsin onlar is uzerindeykentobe tobeee artik hangi delige kacaklarini sasirirlar heralde
Canim disin nasil oldu?Ahshshshsh
Sagolasin canim disim hala sizliyor haftaya gidecem artik cekilecekmi tekrar sokulp kanalmi yapilacak bilmiyorumCanim disin nasil oldu?
Cok gecmis olsun canim.Sagolasin canim disim hala sizliyor haftaya gidecem artik cekilecekmi tekrar sokulp kanalmi yapilacak bilmiyorumsen naptin cikmismi bilyye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?