- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #68.001
Cnm alkali beslenmek lazim kök ve yesil sebze agirlikli alkali meyveler kuruyemiş alkali su, tuzu fazla tuketmek gerekiyor diyen yazilarda okudum kirmizi et yenmesi lazimmis falan hazir urunlerden hamur işlerinden ketcap gibi soslardan pasta cips gibi yiyeceklerden uzal durmak lazim
Beslenme yaninda da eşe takviyelerlede dewam etmeli çinko selenyum e vitamini keci boynuzu ozu gibi aklima gelenler bunlar cnm ama en az 3 ay once baslanmaliymis
Canim saat olarak bende okuduklarimda gormedim sadece daha kisa sure diye geçiyor bende senin gibi dusunuyorum sperm yumurtaya gidene kadar canliligini yitiriyor olabilir o yuzden gebelik kacmis olabilir diye dusunuyorum catlama zmnini bildikden sonra pikkende yapan var cunku 3-4 saat sonra catlayacagini biliyorlar bunun içinde kendilerini aylarca takip ediyorlar tecrube ediniyorlar
Biz uyamayiz zaten o diyetecanım bence beslenme tarzını değiştirmek insanı iyice strese sokuyor, zaten vajen ph ı diet yapanlarda bile asidik kalabiliyor..bence fitil yeterli ph ı düzenlemeye
Nasıl anlıyorlar çatladığını? Test silikleşince mi çatlıyor kesin?
amin insaalh cumlemize nasip olur canmInsallh saglikli sıhhatli bi yavrun olur cnm
ohooo yumurtlama16 gun oncd olduu bugun doktor bakti hala yerindeydi mubarekkkaaa süper yumurtlamışsın, adeti beklemeyeceksin bi de ...koş bacım koşşşşş:)))
Senin ki süpriz yumurta canmohooo yumurtlama16 gun oncd olduu bugun doktor bakti hala yerindeydi mubarekkksanki bebek olsada kendini cabucak belli etse nolcekkk
Cnm kasette ilk5 cubuk olanda ilk 10 dk onemli deniyor ondan sonra zaten durdukca rengi soluklasiyor testtinArkadaslar bu testler neden durdukca koyulasiyo mesala ilk kac dakikasi onemli bizim icin
Tm canim tskler evet bende onu fark ettim durdukca koyulasiyo mesala ben kaset tipi kullaniyorum 10 dakika bekliyorum dedigin gibi ilk 5 dakikada belli ediyo test kendiniCnm kasette ilk5 cubuk olanda ilk 10 dk onemli deniyor ondan sonra zaten durdukca rengi soluklasiyor testtin
Acaba bilmedigimiz birsey kaldı mi diye merak ediyorumm bazenTm canim tskler evet bende onu fark ettim durdukca koyulasiyo mesala ben kaset tipi kullaniyorum 10 dakika bekliyorum dedigin gibi ilk 5 dakikada belli ediyo test kendini
Acaba bilmedigimiz birsey kaldı mi diye merak ediyorumm bazen
Evet ben bunu yazmaya çalışmıştım daha önceki sayfalarda. Testler yanyana koyulup foto çekiliyor ya birbirleriyle karşılaştırılmak için, işte o testler bozulmuş olmuyor mu ozaman? Çünkü mutlaka birkaçının ilk 10. dk sı geçmiş oluyor kesin. Açıklık koyuluk karşılaştırırken benim kafam karışıyor bu yüzden.Cnm kasette ilk5 cubuk olanda ilk 10 dk onemli deniyor ondan sonra zaten durdukca rengi soluklasiyor testtin
Kurudukca test renkler aciliyor pik olan bile tam pik oldugu belli olmuyor haklisin canm son testi eskilerin yanina koyup cekip oyle karsilastirma yapiliyor son teste baktigimiz icin digerlinin renginide takip edenler bilmis oluyorEvet ben bunu yazmaya çalışmıştım daha önceki sayfalarda. Testler yanyana koyulup foto çekiliyor ya birbirleriyle karşılaştırılmak için, işte o testler bozulmuş olmuyor mu ozaman? Çünkü mutlaka birkaçının ilk 10. dk sı geçmiş oluyor kesin. Açıklık koyuluk karşılaştırırken benim kafam karışıyor bu yüzden.
Canım ben kendi 7 aylik deneyimimle anladim ki t cizgisi c den daha koyu olduğu gün catliyor. az da olsa Silinmesini beklerdim gece 12 de dahi test yapardim hala t daha koyu bende o günü degerlendirmedim silinsin biraz diye . Hatta ertesi gün testi sabah yapardım bakardım ki baya silinmiş. Bu ay doğru günde degerlendirdim ama yinede gece geç kaldım sanırım. Kuruluk vardı. Halbuki gündüz çamaşır bile degsitirmistim.şimdi acaba pik olunca mı çatlıyor yumurta o yüzden biz ertesi güne bıraktığımızda spermler yetişene kadar yumurta ölüyor mu?...kesin bir bilgi var mı LH düşerken mi oluyor illa çatlama yoksa pik anına yakın mı?
ben erkek spermin 3-4 saat yaşadığıyla ilgili bir makale bulamadım, bilgisi olan var mı?
yabancılar demişki piki görünce 24 saati değerlendirin...oğlu olanlar çok kasmamışlar yumurtlamaya 3-4 saat kala falan diye. zaten nasıl emin olacağız yumurta ne zaman çatladı..
piki görünce ve ertesi akşam mantıklı gibi ..
Cek fotolari kotoj yap canim en iyisi oyle zaten ustu yaziyo testlerin orjinal haliyle kaliyorlar hem insanin kafasida karismiyoEvet ben bunu yazmaya çalışmıştım daha önceki sayfalarda. Testler yanyana koyulup foto çekiliyor ya birbirleriyle karşılaştırılmak için, işte o testler bozulmuş olmuyor mu ozaman? Çünkü mutlaka birkaçının ilk 10. dk sı geçmiş oluyor kesin. Açıklık koyuluk karşılaştırırken benim kafam karışıyor bu yüzden.
Burakardayim canim okuyup cikiyom. Biraz buzluk icin yemek ,sigara boregi falan yapiyom.
Iyi yapmisin kolay gelsin hazir yemek candir yaaBurakardayim canim okuyup cikiyom. Biraz buzluk icin yemek ,sigara boregi falan yapiyom.
Sagol canim. Benim buzluk bosalinca canim sıkıliyo daha yeni basladim arada yavas yavas yapip kis icin butun hazirliklari yapicam ins. Ayrica ani misafir gelincede cok rahat oluyoIyi yapmisin kolay gelsin hazir yemek candir yaa
ahahhahhahhaaSenin ki süpriz yumurta canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?