Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518

canım bence beslenme tarzını değiştirmek insanı iyice strese sokuyor, zaten vajen ph ı diet yapanlarda bile asidik kalabiliyor..bence fitil yeterli ph ı düzenlemeye

Nasıl anlıyorlar çatladığını? Test silikleşince mi çatlıyor kesin?

Biz uyamayiz zaten o diyete yani 2 hafta dayandim ben cokda takilmiyorum yemeye cewremde hergun ewinde pogca borek eksik olayan ama oglu olanlar var ewet canm sivi alimina dikkat ederek yaparsan t cizgisi hafif degismesi bile catlama oluyor

Adetin hemen öncesi ve hemen sonrası sık ilişki kız ihtimalini artırır canım birde asidik beslenme. 20 haftalık gözüküyorsun hala benziyor mu dedi net cinsiyetin belli olması lazım aslında
[/QUOTE]
Canım 16.haftada haftasonuydu özele gityim sırf cinsiyetini çok merak ettiğim için orada ben erkeğe benzettim kesin değil dedi devlette düzenli gittiğim doktora gittim bir kaç gün sonra oradada göstermedi malesef öylece kaldı yani ...Yarın ayrıntılı ultrason a girecem orada belli olur .Dua edin ne olur önce sağlıklı olsun sonrada kız olsun. Aslında dediğin yöntemi okudum benim adet şöyle abdestimi ben renkli sıvı bitip beyaza dönene kadar bekliyorum o da 9 günü buluyor yani ben sadece 10. ve 11. Gün ilişkiye girdim. Doğru yaptım mı bilemiyorum .Başka ilişkiye girmedim 2 kez sadece onda da hamile kaldım işte ..

Arkadaslar bu testler neden durdukca koyulasiyo mesala ilk kac dakikasi onemli bizim icin

Cnm kasette ilk5 cubuk olanda ilk 10 dk onemli deniyor ondan sonra zaten durdukca rengi soluklasiyor testtin
Tm canim tskler evet bende onu fark ettim durdukca koyulasiyo mesala ben kaset tipi kullaniyorum 10 dakika bekliyorum dedigin gibi ilk 5 dakikada belli ediyo test kendini

Cnm kasette ilk5 cubuk olanda ilk 10 dk onemli deniyor ondan sonra zaten durdukca rengi soluklasiyor testtin
Evet ben bunu yazmaya çalışmıştım daha önceki sayfalarda. Testler yanyana koyulup foto çekiliyor ya birbirleriyle karşılaştırılmak için, işte o testler bozulmuş olmuyor mu ozaman? Çünkü mutlaka birkaçının ilk 10. dk sı geçmiş oluyor kesin. Açıklık koyuluk karşılaştırırken benim kafam karışıyor bu yüzden.

Kurudukca test renkler aciliyor pik olan bile tam pik oldugu belli olmuyor haklisin canm son testi eskilerin yanina koyup cekip oyle karsilastirma yapiliyor son teste baktigimiz icin digerlinin renginide takip edenler bilmis oluyor

Canım ben kendi 7 aylik deneyimimle anladim ki t cizgisi c den daha koyu olduğu gün catliyor. az da olsa Silinmesini beklerdim gece 12 de dahi test yapardim hala t daha koyu bende o günü degerlendirmedim silinsin biraz diye . Hatta ertesi gün testi sabah yapardım bakardım ki baya silinmiş. Bu ay doğru günde degerlendirdim ama yinede gece geç kaldım sanırım. Kuruluk vardı. Halbuki gündüz çamaşır bile degsitirmistim.

Cek fotolari kotoj yap canim en iyisi oyle zaten ustu yaziyo testlerin orjinal haliyle kaliyorlar hem insanin kafasida karismiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…