- 17 Mayıs 2017
- 4.309
- 6.500
- 108
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #68.121
olcak canm bence acele etme senn ben 20.21. gunlerde goruyodum bazi aylarr17 gün oldu yumurtlama olmayacak galiba ne dersiniz bisey anlamadim
Keşkebaş göz üstüne canm buyur gel
Adetim düzenli ondan kafama takildi şeffaf akintida var kasiklarda sanciolcak canm bence acele etme senn ben 20.21. gunlerde goruyodum bazi aylarr
Valla güzel olurdu haniye olmasinnn kizz
anladm cnm hakkinda hayirlisi olsun inssAdetim düzenli ondan kafama takildi şeffaf akintida var kasiklarda sanci
Belkide kacirdim
yolum duserse birgun ugrarimmValla güzel olurdu hasen buyur gel benimkş biraz zor
Beklerim inşallah ☺yolum duserse birgun ugrarimm
Benim ki 22. Gun oldu. Stes yaptigin icin gecikiyo17 gün oldu yumurtlama olmayacak galiba ne dersiniz bisey anlamadim
Benim perhiz de beş gundu canim niye olsunlardaKizlar diyelim 3 gunluk degilde 5 gunluk cinsel perhiz oldu boyle olunca bekleyen spermler icinde de erkek spermler ölurmus ne kadar dogru bilgisi olan var mi yani erkek bebek icin 3 gun sart mi 2 olunca nolur yada 5-6
Benim perhiz de beş gundu canim niye olsunlardaKizlar diyelim 3 gunluk degilde 5 gunluk cinsel perhiz oldu boyle olunca bekleyen spermler icinde de erkek spermler ölurmus ne kadar dogru bilgisi olan var mi yani erkek bebek icin 3 gun sart mi 2 olunca nolur yada 5-6
Benim perhiz de beş gundu canim niye olsunlarda
Dr umut vermisti ya niye boyle cikti ki sanki valla ne diyecegimi bilmiyorum canmEki Görüntüle 2290452
evet kizlar bugun 60. gun olduu ne gelen var ne giden bebisim olsaydi eger belki kalp atisini duymus bile olcaktim bu gunlerde kizim iki gundur elini karnima koyup ane bebek var diyip gulumsuyor acaba rabbim onun icinemi isledi bilmiyom bende meraklandim test yapim dedim ama sonuc hic degismiyoki sabah uyandigimda dis kapiyi actigimda apartmanda oyle bi koku vardiki kahvalti hazirliklari falandi sanirim oyle bi kokuya karsi hasasiyetim olduki su an hala kahvalti yapmadim ve canim hic yapmakta istemiyor 2 kilo verdim ya cok coktum artikk benim bu halim ne olacak boyleee bilmiyorummm
Canim simdi biz eslere takviye yapiyorizya keci boynuzu ozu vitamin soda falan sperm kalitesi artsin die iste cabuk ölmesin ler erkekler die mesela iki iliskiyle hamile kalanlarda varya ozaman bes ila alti saat sonra sperm kalitesi iyiyse tekrar olusuyor ölmezde die dusunuyorum hayirlisi artikbaska sayfada okudum kizlar daha dayanikli saglikli olurken perhiz uzadikca erkekler gucsuzlesirmis oyle yazmislardi da aklima takildi yani sonucda ne zmn yumurtlariz belli olmuyor ki 3 gunluk perhize ayarlarız yumrutlama gecikir yada erken olur yani işler degisir sacma geldi biraz sorayim dedim rahatliyim
Canim Rabbim en dogrusunu biliyo senin icin en uygun zamanda nasip edicek demek ki. Sen cok stres yapiyosun senin ki ondan olmuyo bence. Biraz kafa dagitacagin seyler yapsan. Inan hic beklemedigin bi anda supriz yapicak bebisin. Rabbim gonlune gore nasip etsin ins.Eki Görüntüle 2290452
evet kizlar bugun 60. gun olduu ne gelen var ne giden bebisim olsaydi eger belki kalp atisini duymus bile olcaktim bu gunlerde kizim iki gundur elini karnima koyup ane bebek var diyip gulumsuyor acaba rabbim onun icinemi isledi bilmiyom bende meraklandim test yapim dedim ama sonuc hic degismiyoki sabah uyandigimda dis kapiyi actigimda apartmanda oyle bi koku vardiki kahvalti hazirliklari falandi sanirim oyle bi kokuya karsi hasasiyetim olduki su an hala kahvalti yapmadim ve canim hic yapmakta istemiyor 2 kilo verdim ya cok coktum artikk benim bu halim ne olacak boyleee bilmiyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?