Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Dr umut vermisti ya niye boyle cikti ki sanki valla ne diyecegimi bilmiyorum canm
evt doktor olabilir demiisti yumurtlamadan 18 gun gecti adet olmadim niye boyle oluyir anlamadim 2 kilo verdigimi saniyodum ya 60 kilodan 55 e dusmusum resmen ya su 5 kilom nereye gitti halbuki kilomdanda memnundum yaniii

adet olmadikca o gelmedikce gun gectikce stresim daha da cok artiyor butun hamilelik belirtilerini yasiyorum ama bi bek yok kafa anca duvara vurarak dagitirim cnm baskaada elimden bisi gelmiyokii

evt doktor olabilir demiisti yumurtlamadan 18 gun gecti adet olmadim niye boyle oluyir anlamadim 2 kilo verdigimi saniyodum ya 60 kilodan 55 e dusmusum resmen ya su 5 kilom nereye gitti halbuki kilomdanda memnundum yaniii
Bu işte bi terslik var canm ya rabbim hayra cevirsin o zmn durup duruken miden bulaniyor ve 5 kg veriyorsun

Doktora gittin mi hiç kimisinde ne idrarda ne kanda çıkmaya biliyor en azından ultrasonda varsa kesin görünür

Prensesim2016 cnm ben ilk kızımda kan testi yaptım negatif çıktı ama hamile olduğumu biliyordum yani hissediyordum. Bikaç gün sonra rahatsızlandım eşim beni zorla hastaneye götürdü 1 buçuk aylık hamileydim . Şok oldum nasıl kanda çıkmaz diye ama çıkmadı
İnşallahhh sen de öyle bişeydir nolur Allahımm dualarımızı geri çevirme

Neden erkek bebek istiyorsunuz merak ettim özel bir sebebi var mı ?
Bir de bazı yol ve yöntemlerden bahsetmiştiniz ben onlara inanmıyorum bilimsel olarak sperm yumurtayı dollediginde XY ise erkek XX ise kız oluyor yani eşinizden gelen sperm belirliyor bunun için sizin ovulasyon günü hesaplamanız pek ise yaramaz ,bir de Allah evladın hayırlısını versin cinsiyeti önemli değil..

Burada genelde en az bir kızı olanlar erkek istiyor, bence istemede sıkıntı yok..erkek belirliyor zaten cinsiyeti, burada bilimsel yöntemlere dayanarak y sperminin yumurtaya ulaşması için uygun ortam yaratmaya çalışıyor anneler.. yani y spermi hızlı yumurtlamaya en yakın dönemde ilişki y spermleri için avantaj.. erkek bebek ihtimali arttırılmış oluyor ama her yolu deneyip kızı olanlar da var.. orası da nasip

Bilimsel olarak bazi doktorlar zaten net olarak varligini bildikleri yontemleri soylemekten kaciniyorlar ama bu yontemi bazi doktorlar gizlemeden soyluyebiliyorlarda ayrica burda erkek bebek isteyenlerde var kiz bebekde ayrica biz ayrim yapmiyoruz. Hepimizin cocugu var herkes gonlundekinide gayet dogal isteyebilir veren allah tabiki eski caglarda yasamiyoruz allah akil vermis fikir vermis insanlar arastirmalar yapiyorlar var olan seylerden biz neden faydalanmiyalim. Biz yapariz takdir allahin tabikide ne verirsee basimiz gozumuz ustune.. rabbimden istiyoruz baskasindan degil tabikide allah herkesin gonlune gore hayirlisini versin.

Bu işte bi terslik var canm ya rabbim hayra cevirsin o zmn durup duruken miden bulaniyor ve 5 kg veriyorsun
cnm bildiginiz tum hamilelik belirtileri var ama bebek yok bugun rahmimde agriyorr kasiklar falan degil yani bu 5 kiloyuda 2 3 gundur zayifladigimi farkettigim iicin bugun tartildim 1 ay once 60 olan ben bugun 55 yani farkettimki bilerek ve isteyerek ben bu kilolari vermedim nasil gidiyor bilmiyorumm

Doktora gittin mi hiç kimisinde ne idrarda ne kanda çıkmaya biliyor en azından ultrasonda varsa kesin görünür
ah ah gitmez olurmuyorum 2 temmuzda gittim adetimin 42. gunu olmustu o zaman adetim gecikti diye gittim doktor yumurtan yeni catlamis dedi ayni gun icibde iki deneme oldu sonra baska olmadi ve bundan 15 gun sonra yani 16 temmuzda kan testi yapmami istedi doktor yaptirdim ama 0 cikti deger ertesi gunu yani carsamba gunu gittim doktorumA hani belki ilac verir adet olurum diye 57. gun olmustu arrtik ama ultrasonda bakti rahim kalinlasmasi var dedi ve bu yeni bi gebelikte olabilir adet te olabilirsin bu yuzden 10 gun daha beklememi istedi haftaya cuma tekrar kan verip doktora gitcem bakalim bu isin sonu ne olcak bugun asiri koku hasasiyetim ve rahmimde agri var boyle giderse cumaya kadar dayanamiyacamm

amin ins rabbim dualarini kabul eder cnm ama bnm bugun 60 gun oldu varsada 2 aylik gebelik nasil belli olmaz ne idrarda ne kanda bende hamilelik belirtileri var ama hamile oldugumu hissetmiyorumm

Ufff canim yaa allah yardimcin olsun allah sana mucizeler yarattsin insallahhh sıkintilarini gidersin ❤❤❤❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…