Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Benim annemin adeti 3-4 gun sürer ve 28 gunde olurmus - adetin bitimi deneyerek iki erkek kardesimiz oldu.

Hadi ya temmuzculardan kimler kaldı ben yarin temizleniyorum ınsallah testlere haftaiçi başlarım
Canim sen teste kacinci gun baslicaksin bide nezamana yumurtlarsin tahminiii hadii insallahhh temmuzuu uccicekannesi sampiyonlukla bitirecek sanirim insallahhh sende ikinci olarak bitir barimm ❤❤❤❤

Canim sen teste kacinci gun baslicaksin bide nezamana yumurtlarsin tahminiii hadii insallahhh temmuzuu uccicekannesi sampiyonlukla bitirecek sanirim insallahhh sende ikinci olarak bitir barimm ❤❤❤❤
Sonu guzel olsun ins. Rabbim gonlumuzdekini hakkimiza hayirli eylesin. Aminn

Carsamba falan baslarim canm c.tesi yada pazar yumurtamam lazim incir yemeye baslicamm etki ediyor bende

Güzel tespit burdaki kızlar bunları bir düşünün derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…