- 10 Mart 2019
- 452
- 487
- 103
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #68.161
Benim annemin adeti 3-4 gun sürer ve 28 gunde olurmus - adetin bitimi deneyerek iki erkek kardesimiz oldu.Kızlar benim adetim kısa sürüyor (3-4 gün anca. ) Adet bitiminden sonraki ilk 5 gün yöntemi adeti kısa sürenler için uygun değil mi acaba ? Bu yöntem konusunda ne düşünüyorsunuz? Etrafınızda böyle erkek tutturan oldu mu acaba?
Canim tatilde oldugum icin girmeye vakit bulamadim. Testleri biraktim bu ayi es geciyorum. Sen ne yaptinM Mirayvearas canm naptin testler ne durumda
Benim annemin adeti 3-4 gun sürer ve 28 gunde olurmus - adetin bitimi deneyerek iki erkek kardesimiz oldu.
[/QUOTE
Canm diyelim bugun temizleniyor gusul aliyor ayni gun mu yoksa ertesi gun mu deneme oluyor
Hadi ya temmuzculardan kimler kaldıCanim tatilde oldugum icin girmeye vakit bulamadim. Testleri biraktim bu ayi es geciyorum. Sen ne yaptin
Ben kaldım canım :). Testlere devam ediyorum bi hareketlilik yok şuan bakalım ne zaman pik olacak bekliyorumHadi ya temmuzculardan kimler kaldıben yarin temizleniyorum ınsallah testlere haftaiçi başlarım
Kaçıncı gun oldu canm senin insallh piki görürürsün bi iki guneBen kaldım canım :). Testlere devam ediyorum bi hareketlilik yok şuan bakalım ne zaman pik olacak bekliyorum
Ara ara oluyo canim. Bugun biraz daha yogun gogus agrisi ama oyle dayanilmicak gibi degil. Dolgunlukta yok gibi pek buyumedi yani.3 cicek annesi canm göğüslerinde varmi bi farklilik agri aci hasaslasma dolgunluk gibi vs.
Canim sen teste kacinci gun baslicaksin bide nezamana yumurtlarsin tahminiii hadii insallahhh temmuzuu uccicekannesi sampiyonlukla bitirecek sanirim insallahhhHadi ya temmuzculardan kimler kaldıben yarin temizleniyorum ınsallah testlere haftaiçi başlarım
Sonu guzel olsun ins. Rabbim gonlumuzdekini hakkimiza hayirli eylesin. AminnCanim sen teste kacinci gun baslicaksin bide nezamana yumurtlarsin tahminiii hadii insallahhh temmuzuu uccicekannesi sampiyonlukla bitirecek sanirim insallahhhsende ikinci olarak bitir barimm ❤❤❤❤
Bidaha test yaptinmi canim tekrardanSonu guzel olsun ins. Rabbim gonlumuzdekini hakkimiza hayirli eylesin. Aminn
anladm cnm bende hic yokta sana soruyim dedim sabah test yapiyosun dimiiAra ara oluyo canim. Bugun biraz daha yogun gogus agrisi ama oyle dayanilmicak gibi degil. Dolgunlukta yok gibi pek buyumedi yani.
İnşallah canım 11. Gün bitti genelde 16. Gün ya da 1 gün önce 1 gün sonra oluyo 4 aydır takip yapıyorum sadece 1 kere 11. Gün oldu bakalım bu ay ne olacak.Kaçıncı gun oldu canm senin insallh piki görürürsün bi iki gune
Carsamba falan baslarim canm c.tesi yada pazar yumurtamam lazimCanim sen teste kacinci gun baslicaksin bide nezamana yumurtlarsin tahminiii hadii insallahhh temmuzuu uccicekannesi sampiyonlukla bitirecek sanirim insallahhhsende ikinci olarak bitir barimm ❤❤❤❤
Bidaha test yaptinmi canim tekrardan
Biraz once test yaptim. Yine cok silik. Birazcik bile koyulasmamis.anladm cnm bende hic yokta sana soruyim dedim sabah test yapiyosun dimii
testini atsana merak ettim cnm sen sikma canini ins vardir adetini gectiyse kan testi yaptirr alah gonlune gore versinn❤Biraz once test yaptim. Yine cok silik. Birazcik bile koyulasmamis.
Güzel tespitNeden erkek bebek istiyorsunuz merak ettim özel bir sebebi var mı ?
Bir de bazı yol ve yöntemlerden bahsetmiştiniz ben onlara inanmıyorum bilimsel olarak sperm yumurtayı dollediginde XY ise erkek XX ise kız oluyor yani eşinizden gelen sperm belirliyor bunun için sizin ovulasyon günü hesaplamanız pek ise yaramaz ,bir de Allah evladın hayırlısını versin cinsiyeti önemli değil..
Çok düşündüğümüz den kendimizi buraya attik ayollGüzel tespitburdaki kızlar bunları bir düşünün derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?